Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Microsoft Trainsimulator / Open Rails > MSTS / Open Rails - Downloads

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2008-10-28, 23:32   #1
Sigma
Medlem
 
Reg.datum: May 2005
Ort: Sweden
Inlägg: 170
Standard A32





www.e-buzz.se/dl/A32_Files.zip


För att installera:

Kopiera "app.fbk" till *:\Microsoft Games\Train Simulator (skriv över den gamla filen)
Kopiera A32 mappen till *:\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET
Kopiera .con filerna till *:\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\CONSISTS

Tåget behöver MSTS Bin också:
http://mstsbin.uktrainsim.com/eng/eng.html



Stort tack till Björn Ehnberg för de fina förarhytts bilderna.
Stort tack till alla här också!.



Om man får, Error reading train database file, är inte MSTS Bin installerad korrekt, eller är av en för gamal version.
Om man av någon anledning inte vill installera MSTS Bin går det att ladda ner två modifierade filer som gör att tåget ändå fungerar, dock utan lampor och man kommer få det här felet: Failed to match Cabview string <DOORS_DISPLAY>. Filerna går att ladda ner här

Om fönsterrutorna är helt svarta har inte app.fbk installerats korrekt, den ska till --> *:\Microsoft Games\Train Simulator
Ersätt den gamla filen, allt kommer fungera som vanligt, det enda den nya filen gör är att fixa små fel i originalets app.fbk. Så det är helt säkert att göra.

Om man vill ändra så att dörrarna öppnas på rätt sida, så kan man fixa det genom att göra det som står här
__________________

Senast redigerad av Sigma den 2008-10-28 klockan 23:42.
Sigma besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2008-10-29, 23:48   #2
themepark
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2004
Ort: Örebro,Örebro Län / Närke, Sweden.
Inlägg: 190
Standard

WOW. O.o
Men får man fråga vilken rutt köra du på i bilden?
themepark besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2008-10-31, 17:50   #3
Bombardier Train
Tidigare Ruben
 
Reg.datum: Oct 2008
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 907
Question A32

Funkar det verkligen att instalera A32?
Jag har laddat ner den, och en massa andra tåg
från Banbyggarna. Först brukar jag extrahera filerna
och sedan dubbelklicka på tågikonen A32.
Då blinkar bilden till i olika svarta nyanser.
Måste man ha MSTS bin? vad används det till?
Jag skulle värkligen vilja köra A32. Den var jättefin!
Bombardier Train besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2008-12-04, 11:51   #4
Maximilian 27
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2008
Ort: Stockholm
Inlägg: 26
Standard

Ursäkta min konstiga fråga, men vad är MSTS Bin, och varför behöver man det?

EDIT: Mycket fint tåg! Ska testa det me glädje!
Maximilian 27 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2008-12-04, 13:45   #5
Pierre
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Sundsvall, Sweden.
Inlägg: 6 867
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Maximilian 27
Ursäkta min konstiga fråga, men vad är MSTS Bin, och varför behöver man det?

EDIT: Mycket fint tåg! Ska testa det me glädje!
Först så är detta fel tråd att fråga annat än om tåget, men ska ändå hjälpa till (lessen Sigma!). MSTS bin är ett program som ger tågen i msts nya funktioner. Tågen måste dock vara byggda för detta! Läs mer här: http://mstsbin.uktrainsim.com/
__________________
Mvh Pirpen
Pierre besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2008-12-05, 08:37   #6
Maximilian 27
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2008
Ort: Stockholm
Inlägg: 26
Standard

Tack för svaret!
Maximilian 27 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-10-12, 21:05   #7
Rasmus96
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 310
Standard

Dum fråga vet att svaret blir nej men ändå kan du fixsa så man kan ladda ner denna fina a30 till trainz så kanske dom som gjort saker till trainz fixsar så man kan lägga upp saker så ni kan ladda ner till MSTS. Så snygg vangn vill ha den snälla.
Rasmus96 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-10-12, 21:11   #8
X2an
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2009
Ort: Stockholms län
Inlägg: 498
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rasmus96 Visa inlägg
Dum fråga vet att svaret blir nej men ändå kan du fixsa så man kan ladda ner denna fina a30 till trainz så kanske dom som gjort saker till trainz fixsar så man kan lägga upp saker så ni kan ladda ner till MSTS. Så snygg vangn vill ha den snälla.
Jag vet att man KAN fixa så att MSTS saker kan konverteras till trainz. Dock kanske jag skulle kunna göra det, isåfall, men jag vet inte riktigt. Ni som kör MSTS, vet ni vilket filformat det är på meshen?
__________________
X2an!
X2an besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-05-11, 19:13   #9
Sigma
Medlem
 
Reg.datum: May 2005
Ort: Sweden
Inlägg: 170
Standard

Fick en förfrågan om att ändra kontrollera till tåget till en körspak. Ladda ner zip filen här nedan bara.

Flytta "a32.cvf" till cabwiev mappen.
Flytta båda ".eng" filerna till tågets engna "A32" mapp.

Ersätt de gamla filerna.


@Rasmus96, kul att du tycker om den, men ja, tyvärr jag kan inte konvertera den, utan en 3D-hytt blir det inte lika bra i Trainz heller.

@X2an, det är ".S" filer, jag har dock delat upp tåget och mixtrat och donat i S filerna så blir nog extra krångligt.
Bifogade filer
Filtyp: zip A32 CC.zip (9.8 KB, 55 visningar)
__________________
Sigma besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 01:09.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009