Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Sim World TSW / TSW2 > DTG - Train Sim World - Allmänt

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2020-12-31, 19:41   #1
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 791
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard Trollhättan Strul

Har kört lite på rutten men inte så mycket på Gbg Central.
Men kommer inte in på centralen efter Motorvagns verkstaden.
Försökt på flera olika spår.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Fel.jpg (133.9 KB, 50 visningar)
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2021-01-01, 12:23   #2
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 716
Standard

God Fortsättning!
Kan du ta bild på spåret hur den ser ut? Spåret jag visar bild är det korrekt. Om din är annorlunda, då är det fel på den. Det är ADDEs och Hgvs spår som kopierades över. Kolla Assets.
Steff hade det problemet och jag hjälpte honom via TeamViewer.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Spor.jpg (255.3 KB, 41 visningar)
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2021-01-01, 14:34   #3
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 791
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Vilken assets mapp ligger Addes och Hgv spår?
Har nog en säkethetskopia som jag kan ta ifrån.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Railworks Screenshot.jpg (165.9 KB, 37 visningar)
__________________

Smajlet

Senast redigerad av smajlet den 2021-01-01 klockan 14:42.
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2021-01-01, 14:41   #4
ADDE
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2012
Ort: Södermalm
Inlägg: 1 319
Skicka ett meddelande via MSN till ADDE Skicka ett meddelande via Skype™ till ADDE
Standard

Mina spår ligger i SummerADDE/SwedenV2, Hgvs spår ligger troligtvis hos KMW/Sweden.
__________________
Mvh SummerADDE

Mina projekt till TS2020:
-Projekt Mälardalen, Öppet projekt. - Google drive projektmapp
-Nordlandsbanen, En norsk dieselrutt.

Ska du bygga i TS? Läs här först!
ADDE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2021-01-01, 14:44   #5
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 791
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ADDE Visa inlägg
Mina spår ligger i SummerADDE/SwedenV2, Hgvs spår ligger troligtvis hos KMW/Sweden.
Okej. Tack så mycket
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2021-01-01, 14:48   #6
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 716
Standard

I KMW:s mapp/Sweden/network/Track
SAD/Network/SAD_tracks
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2021-01-01, 14:52   #7
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 716
Standard

Samma problem drabbades även Bergensbanen.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2021-01-01, 16:14   #8
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 791
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

När jag passerar Dvärg signalen tar det stopp.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Railworks Screenshot gbg.jpg (125.4 KB, 35 visningar)
__________________

Smajlet

Senast redigerad av smajlet den 2021-01-01 klockan 16:30.
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2021-01-01, 17:03   #9
Hgv
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2007
Inlägg: 771
Standard

Om det alltid händer när ett tåg passerar en viss punkt skulle jag tro att det har med signaler att göra och inte spåren.

På Jönköpingsbanan hade jag det problemet och det visade sig att det var en signallänk som var placerad på ett sätt som simulatorn tydligen inte tål (eller jag har för mig att det funkade i 32 bit, men att 64 bit-versionen kraschade).
Hgv besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2021-01-01, 17:12   #10
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 791
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hgv Visa inlägg
Om det alltid händer när ett tåg passerar en viss punkt skulle jag tro att det har med signaler att göra och inte spåren.

På Jönköpingsbanan hade jag det problemet och det visade sig att det var en signallänk som var placerad på ett sätt som simulatorn tydligen inte tål (eller jag har för mig att det funkade i 32 bit, men att 64 bit-versionen kraschade).
Ja tänkbart. Ibland kom jag förbi men då kraschar det när jag närmar mig perrongen.
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2021-01-01, 18:03   #11
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 716
Standard

Hej!
Med bättre kunskap om signaler upptäckte jag att denna dvärg har för många länkar och över för många växlar. Så jag justerade. Jag får ingen krasch vid perrongen.
Vilken spårnummer kraschar spelet?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2021-01-01, 18:31   #12
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 791
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Hej!
Med bättre kunskap om signaler upptäckte jag att denna dvärg har för många länkar och över för många växlar. Så jag justerade. Jag får ingen krasch vid perrongen.
Vilken spårnummer kraschar spelet?
Kör jag rakt fram till perrong 8 och ska backa tillbaka och lämna perrong 8 kraschar det.
Lägger jag om första växeln efter dvärgen och kör till perrong 13 kraschar det innan jag når dvärgen.
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2021-01-01, 19:25   #13
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 716
Standard

Hej!
Ingen krasch! Är det nån annan än smajlet råkar ut som han?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2021-01-01, 22:01   #14
kevpa00
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2015
Ort: Åtvidaberg, Östergötland
Inlägg: 215
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Hej!
Ingen krasch! Är det nån annan än smajlet råkar ut som han?
Ja även jag på flera ställen!
__________________
Glad 19 åring med mycket energi som älskar att bygga modeller och fota allt som passerar framför kameran
Hjälper även Arvid (Germundal) med sin rutt!
Project Södra stambanan

Bygger och försöker importera X61 till Railworks!
X61-Tråden
kevpa00 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2021-01-01, 23:36   #15
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 716
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kevpa00 Visa inlägg
Ja även jag på flera ställen!
Kan du uppge ställen som kraschar? Är det exats samma spår som jag har enligt bild?

Senast redigerad av Totte den 2021-01-01 klockan 23:38.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 11:01.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009