Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Microsoft Trainsimulator / Open Rails > MS Trainsimulator - Allmänt om MS Trainsimulator / Open Rails

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2016-08-07, 12:18   #1
natlam
Medlem
 
Reg.datum: May 2006
Ort: Ans (Belgium)
Inlägg: 12
Standard My

Hello,

I have found some TMY to drive in Sweden (and in other Scandinavian country)

You can download them on this hungarian site http://forum.vm15.hu/viewtopic.php?f...rt=325#p352200 (user: msts pw: trainsimulator)





Have a nice day
Nathalie
__________________
natlam besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2016-08-07, 12:46   #2
bönan
Veteran
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Fagersta
Inlägg: 5 534
Standard

Great stuff, thanks!
__________________
Mvh Björn

Tågklarerare, Fagersta Central, Nora, Smedjebacken och Mora
bönan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2016-08-07, 22:21   #3
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 620
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Någon som fått igång dom?
Själv får jag felmeddelande på shape-filerna.
__________________

Smajlet
smajlet besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2016-08-07, 22:32   #4
bönan
Veteran
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Fagersta
Inlägg: 5 534
Standard

Enbart till OR så vitt jag kan se.
__________________
Mvh Björn

Tågklarerare, Fagersta Central, Nora, Smedjebacken och Mora
bönan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2016-08-08, 06:14   #5
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 620
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av bönan Visa inlägg
Enbart till OR så vitt jag kan se.
Måste ju kunna skapa en consists i MSTS endå.
Eller finns det annat program för OR?
Skapat consists för OR fordon tidigare utan problem.
__________________

Smajlet
smajlet besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2016-08-08, 09:37   #6
bönan
Veteran
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Fagersta
Inlägg: 5 534
Standard

Aha, consisteditorn gillar inte shapes som inte kan laddas, nej. Prova conbuilder kanske.
__________________
Mvh Björn

Tågklarerare, Fagersta Central, Nora, Smedjebacken och Mora
bönan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 10:17.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009