Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Downloads

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2009-12-10, 17:08   #16
Micke.L
Tidigare Traindriver94
 
Reg.datum: Aug 2007
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 508
Skicka ett meddelande via MSN till Micke.L
Standard

Jag kan kanske fixa några 120 sträckor, men det är nog max. Du kan ju köra fortare om du vill, bana 1 klarar man 120 oftast på

Men jag vill ha det här som en lokalbana som ska ta folk från landet in till "stan". + att ofta kommer man köra i villaområden, då blir det så bullrigt Men längre plattformar blir det iaf på bana 2. Ca 150-160m.

Men på bana två ska det vara 70-80 oftast istället för 50-60.

Sen kommer mitt nästa projekt nog bli en bra höghastighetsbana i Sverige mellan storstäder. Dock inte en äkta (tycker det är tråkigt att bygga och det är svårt med de få svenska objekt som finns) men den ska väl ha STH 160-180.
__________________
Mina arbeten i Trainsimulator 2012:
Appleford - Slough Färdig
Bergslagsbanan V2.0 Färdig!
Bergslagsbanan V3.0 Under arbete!

Senast redigerad av Micke.L den 2009-12-10 klockan 17:10.
Micke.L besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-12-11, 10:12   #17
Pierre
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Sundsvall, Sweden.
Inlägg: 6 837
Standard

Fick ner tåget inatt och har testat rutten. Väldigt trevlig rutt, omväxlande landskap och härligt detaljerad. En perfekt pendeltågslinje!

Ska man klaga på nått, så är det korta perronger...

Angående tåget så är det som gjort för rutten. Skulle vart fint med en ommålning av det! Enligt readme så får det läggas upp på andra sidor, bara man berättar det för byggaren. Vet att tåget är beta, men går det inte att load/unload med det?

Jaja, det var vad jag tyckte. Ni som inte testat rutten, gör det nu!!!!
__________________
Mvh Pirpen
Pierre besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-12-12, 00:05   #18
Micke.L
Tidigare Traindriver94
 
Reg.datum: Aug 2007
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 508
Skicka ett meddelande via MSN till Micke.L
Standard

Vad kul att du gillade den, Pierre Du har ju längtat efter en svensk rutt, när jag har byggt på mina engelska, men nu finns den äntligen här

Okej, verkar som det är fler som vill ha längre perronger, så då kör jag på perronger som ska klara multade tågsätt (två stycken). Ca 150m långa är perrongerna på bana 2.

Sen just nu håller jag på med stambanan i samma rutt också. Det är ju alltid kul att kunna välja lite hur man vill köra fast det är i samma rutt Så jag får se om det blir släpp så fort bana 2 är klar, eller om jag bygger klart hela rutten och sen släpper.

Observera att stambanan kommer nog inte bli lika detaljerad som Bergslagsbanan, eftersom där kommer ju sthn vara högre och man hinner ändå inte uppfatta alla små detaljer. Sen vet jag inte om det kommer bli så omväxlat landskap. Jag satsar detaljeringen på bana 1 och 2

Så det som kommer vara nytt på bana 2 är

Högre STH
Längre perronger

P.S

Rösta på denna tråd hur många poäng ni vill ge rutten (man kan ju betygsätta ämnen, så ge det betyg ni vill ge rutten till ämnet)

Och som sagt, jättekul om fler vill "recensera" banan
__________________
Mina arbeten i Trainsimulator 2012:
Appleford - Slough Färdig
Bergslagsbanan V2.0 Färdig!
Bergslagsbanan V3.0 Under arbete!
Micke.L besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-01-06, 16:19   #19
Micke.L
Tidigare Traindriver94
 
Reg.datum: Aug 2007
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 508
Skicka ett meddelande via MSN till Micke.L
Standard

Nu har ni chans att komma med önskemål till bana 2. Två önskemål som kommit in är längre perronger och högre STH.

Så om ni har önskemål så kom gärna med dom. Inte säkert att jag gör allt som ni vill, men man vet inte
__________________
Mina arbeten i Trainsimulator 2012:
Appleford - Slough Färdig
Bergslagsbanan V2.0 Färdig!
Bergslagsbanan V3.0 Under arbete!
Micke.L besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-02-26, 11:00   #20
fremi
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2010
Ort: Ängelholm, Sweden
Inlägg: 26
Standard

Hej! Har en kort fråga.

Var hittar man godsvagnarna, som syns på en av bilderna?
fremi besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-02-26, 13:57   #21
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Hej! Passar denna bana till Rail Simulator eller är den för Railwork ?
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-02-26, 15:01   #22
Pierre
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Sundsvall, Sweden.
Inlägg: 6 837
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av gubben50 Visa inlägg
Hej! Passar denna bana till Rail Simulator eller är den för Railwork ?
Version 1.0 är gjord med och för Railsimulator, men fungerar även i Railworks.
__________________
Mvh Pirpen
Pierre besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-02-26, 15:34   #23
Micke.L
Tidigare Traindriver94
 
Reg.datum: Aug 2007
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 508
Skicka ett meddelande via MSN till Micke.L
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av fremi Visa inlägg
Hej! Har en kort fråga.

Var hittar man godsvagnarna, som syns på en av bilderna?
Här: http://www.railworks.it/download/com...6bdeadd7863567


@gubben50

Precis som Pierre säger funkar denna version med både Rail Simulator och Railworks.

Dock kommer man nog behöva Railworks för version 2.0 om man inte vill ha en väldigt tom och trisst rutt.
__________________
Mina arbeten i Trainsimulator 2012:
Appleford - Slough Färdig
Bergslagsbanan V2.0 Färdig!
Bergslagsbanan V3.0 Under arbete!
Micke.L besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-02-26, 15:36   #24
bönan
Veteran
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Fagersta
Inlägg: 5 534
Standard

RS klarar inte att packa upp filer som är packade i RW, eftersom RS endast läser RPK-filer medan RW packar i ett annat format.
__________________
Mvh Björn

Tågklarerare, Fagersta Central, Nora, Smedjebacken och Mora
bönan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-02-26, 15:38   #25
Micke.L
Tidigare Traindriver94
 
Reg.datum: Aug 2007
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 508
Skicka ett meddelande via MSN till Micke.L
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av bönan Visa inlägg
RS klarar inte att packa upp filer som är packade i RW, eftersom RS endast läser RPK-filer medan RW packar i ett annat format.
Jo fast KMW hade någon genväg för detta. Kommer dock inte ihåg hur man gjorde. Men även om man lyckas, så saknar man massa objekt om man inte har RW.
__________________
Mina arbeten i Trainsimulator 2012:
Appleford - Slough Färdig
Bergslagsbanan V2.0 Färdig!
Bergslagsbanan V3.0 Under arbete!
Micke.L besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-02-26, 15:54   #26
Bombardier Train
Tidigare Ruben
 
Reg.datum: Oct 2008
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 907
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av bönan Visa inlägg
RS klarar inte att packa upp filer som är packade i RW, eftersom RS endast läser RPK-filer medan RW packar i ett annat format.
Men man kan öppna RWP och RPK-filer med WinRar. Och sedan lägga in dem manuelt.
__________________
//Bombardier Train


Bombardier Train besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-02-26, 16:40   #27
bönan
Veteran
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Fagersta
Inlägg: 5 534
Standard

Jaha, det visste jag inte. Tack!
__________________
Mvh Björn

Tågklarerare, Fagersta Central, Nora, Smedjebacken och Mora
bönan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-03-13, 00:58   #28
consensus
Medlem
 
Reg.datum: Mar 2010
Ort: Västerås
Inlägg: 3
Standard

Hej, massiv nybörjare här.

Hur byter jag ut fordonet i Bergslagsbanan? Jag får en varning om att jag saknar några filer (vehicle 6111 osv). Antar att det är RC-loket jag saknar.

Hur tar jag bort det eller ersätter med annat? Finns det bra beskrivet någonstans?
consensus besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-03-13, 01:55   #29
Micke.L
Tidigare Traindriver94
 
Reg.datum: Aug 2007
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 508
Skicka ett meddelande via MSN till Micke.L
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av consensus Visa inlägg
Hej, massiv nybörjare här.

Hur byter jag ut fordonet i Bergslagsbanan? Jag får en varning om att jag saknar några filer (vehicle 6111 osv). Antar att det är RC-loket jag saknar.

Hur tar jag bort det eller ersätter med annat? Finns det bra beskrivet någonstans?
Hej, i vilket scenario får du meddelandet?

Fordonet du saknar (6111) finns här: http://members.uktrainsim.com/fileli...m_fileid=20047
__________________
Mina arbeten i Trainsimulator 2012:
Appleford - Slough Färdig
Bergslagsbanan V2.0 Färdig!
Bergslagsbanan V3.0 Under arbete!
Micke.L besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-03-13, 15:27   #30
consensus
Medlem
 
Reg.datum: Mar 2010
Ort: Västerås
Inlägg: 3
Standard

Hej, samma problem i båda scenarier Nordstan och Slageberg.

Jag ska ta ner 6111:an och se om det funkar. Sitter nu i en oändlig nedladdningskö på uktrainsim.
consensus besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 05:30.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009