Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Allmänt

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2021-03-30, 19:38   #1
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 769
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard Långa rutter

Hej.
Om ni tycker om långa Alp-Rutter eller Tyska, Engelska eller Amerikanska.
Då rekommenderar jag att ni söker efter Danny i Workshopen,
han har nämligen lyckats att slå ihop många rutter till en gemensam rutt, helt fantastiskt.
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2021-03-31, 17:29   #2
jorgen3
Medlem
 
Reg.datum: Mar 2007
Ort: sundsvall
Inlägg: 499
Standard

https://steamcommunity.com/id/atomic...s/?appid=24010
jorgen3 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2021-03-31, 20:26   #3
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 769
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av jorgen3 Visa inlägg
Tack. Ja, precis det ja menade.
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2021-04-01, 13:41   #4
Steff
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2019
Ort: Gävle
Inlägg: 42
Standard

Hur laddar man ner dom ?
jag provade men banan syns ej det vart bara gräs
hjälp mej snälla
mvh Stefan i Gävle
Steff besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2021-04-01, 14:31   #5
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 609
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Steff Visa inlägg
Hur laddar man ner dom ?
jag provade men banan syns ej det vart bara gräs
hjälp mej snälla
mvh Stefan i Gävle
Har du läst ruttkrav? Kan behövas fler betal-rutter för att denna rutt ska fungera.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2021-04-01, 14:38   #6
Dson
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2002
Ort: Morgongåva, Uppland, Sweden
Inlägg: 2 760
Skicka ett meddelande via MSN till Dson
Standard

RSSLO släppte tidigare i år en sammanfogning av tre rutter i västra Österrike. Det går att köra Kufstein - Bludenz i samma rutt. En sträcka av nästan 35 mil! https://www.rsslo.com/product/combine-western-austria/
__________________
På internet kommunicerar vi med tecken. Om du stavar och skriver som en idiot kommer du också att bli behandlad som en.
Dson besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2021-04-08, 10:28   #7
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 609
Standard

Går det verkligen att köra stora rutter med RW64?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2021-04-09, 10:57   #8
germundal
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2013
Ort: Linköping, Sweden
Inlägg: 377
Standard

Korrekt, 64bit tog bort många begränsningar som 32bit har. Scenarion kan vara längre samtidigt som det är intensivt med AI, rutter kan vara längre samtidigt som de kan vara väl detaljerade. Finns många andra exempel på rutter som nu är möjliga, Project SSB är en av dem.
__________________
ArvidG03SWE

>Project Södra Stambanan + Discord
>Repaints

germundal besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 01:11.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009