Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Auran Trainz > Trainz - Allmänt om Trainz

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2019-06-06, 16:19   #1
lan
Veteran
 
Reg.datum: Nov 2001
Ort: Onsala, , Sweden.
Inlägg: 8 103
Standard STL Hemsida Korrupt ?

När man försöker ladda ned nåt får man detta.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg corruptSTL.jpg (297.0 KB, 62 visningar)
__________________


"Det är kanske för sent att lära sig nåt nytt" - Bengan travesti
LAn
lan besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2019-06-06, 16:21   #2
Tjatte
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2004
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 197
Skicka ett meddelande via MSN till Tjatte
Standard det funkar för mig

konstigt det funkar för mig
Tjatte besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-06-06, 18:08   #3
micke321
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2001
Ort: Lyrestad, , Sweden
Inlägg: 1 634
Skicka ett meddelande via MSN till micke321
Standard

Fungerar här med.
__________________
MVH, Mikael
Webbmaster på Banbyggarna.se
Vill Ni se fler järnvägsbilder, besök gärna min sida - där Ni även kan läsa om min MJ-samling och se tågfilmer.



http://www.micke-andersson.se http://www.banbyggarna.se http://mikaelsgallery.fotopic.net/
micke321 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-06-07, 03:11   #4
vovven47
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2010
Ort: Yxlan, Norrtälje
Inlägg: 1 027
Standard

Kör du Microsoft Edge?
Jag fick samma symptom.

Använd istället t.ex. Chrome.
vovven47 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-06-07, 08:43   #5
NEBO
Medlem
 
Reg.datum: Mar 2011
Ort: Järfälla
Inlägg: 76
Standard

Jag hade samma problem med Explorer. Fick byta till Chrome. Nu fungerar det.
__________________
nebo
NEBO besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-06-07, 11:27   #6
lan
Veteran
 
Reg.datum: Nov 2001
Ort: Onsala, , Sweden.
Inlägg: 8 103
Standard

Jotack, det fungerar med Chrome. Jag bytte till Edge för att Chroma inte fungerade med Bank-ID men det gör det nu. Så det är val dags att stjälpa
Edge "over the Edge". Tack för lånet av en utomordentligt usel webläsare, Microsoft, den var ett riktigt "nidhögg" !
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Nidedge.jpg (262.9 KB, 40 visningar)
__________________


"Det är kanske för sent att lära sig nåt nytt" - Bengan travesti
LAn
lan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 19:44.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009