Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Downloads

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2018-01-23, 18:00   #1
nohab
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Norge
Inlägg: 120
Post Raumabanen beta

Min første rute for DTG Train Simulator - Raumabanen fra Dombås til Åndalsnes, ca. 115km. Håper at alle filene er pakket og at ruten fungerer hos dere. Dette er første versjon (beta) Strekningen Åndalsnes-Bjorli i er ca. 70% ferdig, mens Bjorli-Dombås er ca. 30% ferdig.

Les mer og last ned her


Tror foliage pack fra RSDL/RSC er påkrevd. Vet ikke hvor denne kan lastes ned.
nohab besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2018-01-24, 15:12   #2
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 050
Standard

Hej!
Tack för du la upp Raumabanen! När jag startar rutten så kraschar spelet. Troligen måste man hämta filen Trat220. Tyvärr är filen korrupt och går inte att extrahera.
Bergensbanen blev påverkad av Raumabanen.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg 20180124165941_1.jpg (225.5 KB, 181 visningar)

Senast redigerad av Totte den 2018-01-24 klockan 17:08.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-01-24, 17:18   #3
nohab
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Norge
Inlägg: 120
Standard

Takk for tilbakemeldingen. Prøv å last ned skiltpakken på nytt. https://trainsimulator.no/addoncatal...-sign-package/
Nedlasting av Raumabanen er deaktivert inntil videre. Hadde samme problem med Trat220, men fungerte etter 3-4 forsøk på nedlasting.
__________________
/Øystein - http://3dtog.com/
nohab besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-01-24, 18:47   #4
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 050
Standard

Jag hämtade 6 gånger utan resultat. Kan du inte ladda upp rutten nånstans, så vi kan ladda ner?
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Namnlöst-1.jpg (63.1 KB, 176 visningar)

Senast redigerad av Totte den 2018-01-24 klockan 18:49.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-01-24, 18:59   #5
nohab
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Norge
Inlägg: 120
Standard

Har ikke rettigheter til å laste opp denne ruten. Det er kun vegetasjon som benyttes fra Trat220, ingen vesentlige funksjoner.
nohab besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-01-25, 10:05   #6
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 050
Standard

Hej!
Jag undersökte filerna som jag saknar.
1. Jag har inte Munich Garmich. Har inte råd att köpa den.
2. RSDL foliage01/Scenery/Vegetation är tom hos mig.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-01-25, 14:52   #7
nohab
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Norge
Inlägg: 120
Standard

Vet ikke hvor man får RSDL foliage pack, tror den kommer med european loco & assets pack. http://store.steampowered.com/app/20...o__Asset_Pack/

Ut i fra assets-listen i editoren har jeg ikke benyttet innhold fra Munich Garmich.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg 20180125140413_1.jpg (66.7 KB, 164 visningar)
nohab besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-01-25, 15:41   #8
TraindriverS
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2011
Ort: Norway
Inlägg: 276
Standard

Jeg får kommet inn i ruten etter at jeg endret

<NumberOfTurntableConnections d:type=»sInt32″>32</NumberOfTurntableConnections>

til

<NumberOfTurntableConnections d:type=»sInt32″>64</NumberOfTurntableConnections>

i

Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\Kuju\RailS imulator\RailNetwork\Turntables\32 Exit Turntable.bin (INNE I DENNE FILEN)

Men jeg har også samme problem som Totte ved at det mangler tekstur i skiltene og at det ikke er tunnelåpninger. Det er en "melkeflaske" istedenfor. Klikket på den og det var fra Munich-Garmisch-ruten.
TraindriverS besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-01-25, 16:29   #9
nohab
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Norge
Inlägg: 120
Standard

Merk at den endringen kan føre til at andre ruter krasjer. Ta backup!

Ny versjon tilgjengelig med fix for feilen med svingskive, quick drive scenarioer og manglende teksturer for skilt.

https://trainsimulator.no/forums/topic/raumabanen-beta/
nohab besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-01-25, 19:07   #10
nohab
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Norge
Inlägg: 120
Standard

Totte: Du kan laste ned Trat220 og åpne zip-filen med WinRar, selv om den er korrupt. Kopier innholdet fra Assets i zip-filen til Assets i RailWork.

https://www.rarlab.com/download.htm
nohab besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-01-25, 21:58   #11
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 050
Standard

Hej!
Nu fungerar din rutt! Jag flög över hela rutten. Verkligen spännande!
Trat220 är korrupt även för Winrar. Otroligt.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-01-26, 14:36   #12
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 050
Standard

Hej!
Några som har samma problem enligt bilden? Har laddat ner minst 10 gånger.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Trat.jpg (38.4 KB, 142 visningar)

Senast redigerad av Totte den 2018-01-26 klockan 14:37.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-01-26, 14:40   #13
nohab
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Norge
Inlägg: 120
Standard

Har også en korrupt versjon av Trat220.zip, men kan åpne den ved å dobbelklikke på filen. Hvis jeg velger "extract" så får jeg samme feil som deg. Prøv å åpne filen ved å bare dobbelklikke
nohab besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-01-26, 14:46   #14
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 625
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Jag får inga felmeddelande när jag packar upp Trat220.
Men jag saknar TEXTUR på byggnaderna på Dombas station. (Station och Lokstall)
Övriga byggnader finns det textur.
Spännande bana och projekt.
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-01-26, 16:02   #15
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 050
Standard

Ja, nu körde jag dieselloket hela spåret till Dombås. Den blir jätte fin rutt!
En liten anmärkning är hastighetsskyltar. Jag har äldre version installerad i Assets. Ser att de blandas med nyare version i din rutt. Jag föreslår du kan ändra filnamnen på h-skyltarna så att båda versioner inte krockar.
ADDES Nordlandsbanen och min Bergensbanen använder äldre skyltar och jag har 100-tals skyltar och orkar inte byta ut alla.

Senast redigerad av Totte den 2018-01-26 klockan 16:04.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 12:05.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009