Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Allmänt

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2019-03-21, 19:38   #1
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 054
Standard Mina rutter startar inte med RailWorks 64bit

Nu när jag fick både RW32 och RW64 att fungera. Men mina rutter Trollhättan och Bergensbanen öppnar sig inte med RW64.
Vad är det för fel på dem? Kan någon hjälpa mig hitta felet?
Totte besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2019-03-21, 19:50   #2
TraindriverS
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2011
Ort: Norway
Inlägg: 277
Standard

Jeg også har samme problem.
TraindriverS besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-23, 14:08   #3
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 054
Standard

Okej, jag har förstått att ingen kunde svara på mina frågor p.g.a. låga kompetensförmåga. Jätte tråkigt!

Senast redigerad av Totte den 2019-03-23 klockan 14:26.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-23, 15:07   #4
Erich
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2002
Ort: Nykøbing Falster, Denmark.
Inlägg: 228
Skicka ett meddelande via MSN till Erich
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Nu när jag fick både RW32 och RW64 att fungera. Men mina rutter Trollhättan och Bergensbanen öppnar sig inte med RW64.
Vad är det för fel på dem? Kan någon hjälpa mig hitta felet?
Hej Totte

Kan du komme ind i ruteeditoren på dine ruter i 64 bit udgaven, og er det kun bestemte scenarier du ikke kan starte, eller er det hele ruterne generelt?
__________________
Hälsninger til alla
Erich ( Ghosttrain ) Falensteen.

Team TrainSim
Erich besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-23, 15:38   #5
mibl
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Jönköping
Inlägg: 217
Standard

Jag hade precis samma problem som Totte med att öppna Bergensbanan och Trollhättan-rutten i RW64 och såväl i rutteditorn som scenario. Nu provade jag att radera alla scenarier i Trollhättan-ruttens Scenarios-mapp och därefter öppna rutten i rutteditorn och då funkade det. Ska testa Bergensbanan också.
Det verkar alltså vara något scenario som orsakar problemet.


Edit: Lyckan blev kortvarig. Man kan öppna Trollhättan och Bergensbanan i rutteditorn men det låser sig när man vill går ur den. Jag får forska vidare.

Senast redigerad av mibl den 2019-03-23 klockan 15:56.
mibl besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-23, 16:17   #6
ADDE
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2012
Ort: Solberga
Inlägg: 1 111
Skicka ett meddelande via MSN till ADDE Skicka ett meddelande via Skype™ till ADDE
Standard

kan ni ha samma problem som jag med att de svensaka järnvägsbommarna kraschar simulatorn?
__________________
www.SummerADDE.se
Mina aktiva projekt till TS2017:
-Nätverk i Mälardalen, ett nät av banor i mälardlasregionen & Bergslagen.
-Nordlandsbanen, En norsk dieselrutt.
Ladda ner Mälardalen beta här!

Ska du bygga i TS? Läs här först!
ADDE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-23, 16:43   #7
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 054
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ADDE Visa inlägg
kan ni ha samma problem som jag med att de svensaka järnvägsbommarna kraschar simulatorn?
Jönköping funkar ju trots bommar. Så det måste vara annat som är fel. Bergensbanen använder ju tyska bommar.

Senast redigerad av Totte den 2019-03-23 klockan 16:44.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-23, 16:47   #8
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 054
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Erich Visa inlägg
Hej Totte

Kan du komme ind i ruteeditoren på dine ruter i 64 bit udgaven, og er det kun bestemte scenarier du ikke kan starte, eller er det hele ruterne generelt?
Samma som mibl skrev.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-04-21, 11:58   #9
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 054
Standard

Hej!
Till Eric: Kan ej starta rutterna i både editorn och simulatorn.
Hur kan Hgv få både Jönköpingsbanan och Inlandsbanan att fungera, det fattar jag inte.
Thn och Inlandsbanan är lika gamla. Från 2012>

Senast redigerad av Totte den 2019-04-21 klockan 12:03.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-04-21, 12:08   #10
Hgv
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2007
Inlägg: 524
Standard

Jag har dock bara byggt i 32-bitarsversionen. Jag testade att öppna i 64 men upptäckte att jag saknade vissa plattformar, möjligen en del andra objekt också. Sedan dess har jag inte vågat köra i 64 på mina banor.
Hgv besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-04-21, 12:16   #11
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 054
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hgv Visa inlägg
Jag har dock bara byggt i 32-bitarsversionen. Jag testade att öppna i 64 men upptäckte att jag saknade vissa plattformar, möjligen en del andra objekt också. Sedan dess har jag inte vågat köra i 64 på mina banor.
Så du tror att vissa objekt är boven i dramat.

Senast redigerad av Totte den 2019-04-21 klockan 12:18.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-04-21, 12:59   #12
Hgv
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2007
Inlägg: 524
Standard

Det vill jag inte svära på, har inte testat tillräckligt mycket för att veta tyvärr...
Hgv besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-09-29, 19:23   #13
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 054
Standard

Hej!
Jag förväntade att TS2020 skulle lösa problemet, men icke.
De rutter från Danmark, Norge och Sverige har jag testat att köra med RW64.

Rutter som laddas utan problem är: Bergslagsbanan, Dalabanan, Inlandsbanan,
Jylland 1960, Jylland 2000, Jönköpingsbanan Nordlandsbanen och Åhusbanan.

Rutter som laddas fryser sig är: Mälardalen, Trollhattan och Bergensbanen.

De andra utländska rutter har jag inte testat.

Jag misstänker att det kan finnas korrupta fil-er i rutterna. Det verkar omöjligt att söka felet. Någon dataexpert kan....?

Senast redigerad av Totte den 2019-09-29 klockan 19:52.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-09-30, 09:56   #14
TraindriverS
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2011
Ort: Norway
Inlägg: 277
Standard

Hei. Ville bare si ifra om at du kanskje skulle ha sendt en support til DTG. Jeg tror de vil hjelpe deg også, men om det er noen her på forumet så er det helt topp.
TraindriverS besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 03:56.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009