Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Allmänt

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2019-03-24, 16:51   #1
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 614
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard Konstigt felmeddelande

Hej.
Får detta meddelande rätt som det är vid buggade eller vid körning.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Felmeddelande.jpg (151.2 KB, 104 visningar)
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2019-03-24, 20:41   #2
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 9 012
Standard

Händer det när du försöker öppna Thn med RW64?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-24, 21:42   #3
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 614
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Nä, arbetar bara i 32.
Kommer när jag plaserar ut lok eller vagnar.
Ibland kan jag plaserar ut fler objekt o ibland kommer det direkt eller när jag ska spara.
Dyker även upp under körning.
Ibland kommer det redan vid laddning.
Har bara hänt på Trollhättan rutten.
Har inte testat annan rutt en nu.
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-05-23, 21:14   #4
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 614
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Fotvarande samma felmeddelande efter ominstallation av Ts19 och rutten.
Bara jag som har problem?
Verkar som det bara är Trollhättan rutten som det dyker upp.
Kan jag sakna något?
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-05-24, 11:18   #5
Jacmob01
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2011
Ort: Helsingborg
Inlägg: 344
Standard

Nä, bara simulatorn som kraschar. Har hänt för mig när jag bygger på Karlsborgsbanan ibland, men inte särskilt ofta. 32-bitar versionen är mer instabil för mig än 64-bitar.
__________________
Mina arbeten:
Västerbanan 1.2 Byggs ej längre

Fyrpunktsbanan Senaste versionen: 1.1

Karlsborgsbanan Landskapsbygge in progress
Jacmob01 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-05-24, 13:10   #6
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 614
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Jacmob01 Visa inlägg
Nä, bara simulatorn som kraschar. Har hänt för mig när jag bygger på Karlsborgsbanan ibland, men inte särskilt ofta. 32-bitar versionen är mer instabil för mig än 64-bitar.
Intressant,
Arbetar bara med 32,bit prova 64,bit i början med dåligt resultat.
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 16:25.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009