Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Sim World TSW / TSW2 > DTG - Train Sim World - Allmänt

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2015-01-16, 21:09   #151
vadokunvot
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2005
Ort: Sävsås, Hyltebacken
Inlägg: 422
Standard

Rw fryser för mig ibland när jag målar marken så du är inte ensam, jag spar dock ofta och det händer inte med alla färger, ett konstigt fel.
__________________
Mange
vadokunvot besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2016-04-23, 14:33   #152
AlexSuperHD
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2015
Ort: Gävle
Inlägg: 148
Standard

Varje gång jag kör igång Train Simulator får jag ett error meddelande. Efter att jag försöker kryssa ner meddelandet krashar railworks. Detta har jag haft problem med ett tag och gör mig galen när jag har gjort något med inte sparat än...

__________________
//Alexander



Här streamar jag ibland mitt rutt bygge

Senast redigerad av AlexSuperHD den 2016-04-23 klockan 14:35.
AlexSuperHD besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2016-04-23, 16:07   #153
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 710
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AlexSuperHD Visa inlägg
Varje gång jag kör igång Train Simulator får jag ett error meddelande. Efter att jag försöker kryssa ner meddelandet krashar railworks. Detta har jag haft problem med ett tag och gör mig galen när jag har gjort något med inte sparat än...

Det händer också för mig. Troligen sparar man alldeles för lite, ramminnet blir full. Prova spara oftare.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2016-04-23, 16:28   #154
AlexSuperHD
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2015
Ort: Gävle
Inlägg: 148
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Det händer också för mig. Troligen sparar man alldeles för lite, ramminnet blir full. Prova spara oftare.
Det händer inte bara i world editor, utan också i menyn och i driving mode.
Även fast man precis startade spelet.
__________________
//Alexander



Här streamar jag ibland mitt rutt bygge

Senast redigerad av AlexSuperHD den 2016-04-23 klockan 16:33.
AlexSuperHD besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2016-04-23, 16:30   #155
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 710
Standard

Installerade du något nyligen?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2016-04-23, 16:35   #156
AlexSuperHD
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2015
Ort: Gävle
Inlägg: 148
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Installerade du något nyligen?
Ingen aning faktiskt men det kan vara något som inte stämmer...

Har så många assets på min egna rutt så jag vågar nästan inte ta bort någonting.
__________________
//Alexander



Här streamar jag ibland mitt rutt bygge
AlexSuperHD besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2016-04-23, 16:37   #157
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 710
Standard

Okej. Prova rensa cache-filerna. Öppna TS och klicka på inställningar.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2016-04-23, 16:49   #158
AlexSuperHD
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2015
Ort: Gävle
Inlägg: 148
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Okej. Prova rensa cache-filerna. Öppna TS och klicka på inställningar.
Klart, och jag testade att göra samma sak på steam. Än så länge fungerar det som det ska!
Tack!

EDIT: Nej det vill inte fungera, dock vet jag nu att det händer när jag går ut ur spelet och sen vill gå in igen.
__________________
//Alexander



Här streamar jag ibland mitt rutt bygge

Senast redigerad av AlexSuperHD den 2016-04-23 klockan 17:55.
AlexSuperHD besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-01-16, 16:22   #159
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 710
Standard Konstig bugg...

Hej!
Enligt kortfilmen så ska objekten finnas på plats. Det är inte bara den utan det är fler objekt, bland annat växter också.
Vad kan det bero på? Hoppas någon kan svara.
Min dator: http://www.e-buzz.se/forum/showpost....3&postcount=13
Filmen: https://youtu.be/eA90TLZwAWo
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-01-16, 16:44   #160
TraindriverS
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2011
Ort: Norway
Inlägg: 356
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Hej!
Enligt kortfilmen så ska objekten finnas på plats. Det är inte bara den utan det är fler objekt, bland annat växter också.
Vad kan det bero på? Hoppas någon kan svara.
Min dator: http://www.e-buzz.se/forum/showpost....3&postcount=13
Filmen: https://youtu.be/eA90TLZwAWo
Det ser ut som at scenery density er på 9 av 10. For å få alle assets synlige må du sette den på fullt.
TraindriverS besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-01-16, 17:04   #161
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 710
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av TraindriverS Visa inlägg
Det ser ut som at scenery density er på 9 av 10. For å få alle assets synlige må du sette den på fullt.
Tack för snabbt svar! Det funkar nu!
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-04-20, 13:37   #162
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 710
Standard

Hej!
Varför kraschar spelet när tåget stannar i station och aktiverar av/på av passagerarna? Det händer i många stationer.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-04-21, 09:20   #163
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 710
Standard

Jaha, så jag är ensam om problemet. 127 har läst.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-04-21, 09:52   #164
TraindriverS
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2011
Ort: Norway
Inlägg: 356
Standard

Forresten, det samme skjer med meg også. Nå har jo jeg kjørt kun med B3-vognene i det siste. Kan kanskje teste noen andre etterhvert.
TraindriverS besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-04-21, 20:55   #165
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 710
Standard

Jag försöker rätta till felen. Det är Dale och Myrdal som ställer till. Kanske måste jag ta bort och ersätta på nytt med plattformarna.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 02:41.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009