Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Auran Trainz > Trainz - Allmänt om Trainz

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2018-03-15, 21:48   #1
pussgurkan
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2003
Ort: , , .
Inlägg: 212
Standard Fråga till Svenska Tåg-Laboratorierna (STL)

flera av era eminenta saker går ej att ladda ner
tex. SJ Y6-generationen rälsbussar och släpvagnar
följande felmeddelande: filen går ej att ladda ner
provat på fler datorer, olika webbläsare, med eller utan virusprogram samt olika operativsystem !
Är detta något ni vet om kommer detta att fixas?
__________________
Hemsida: http://www.lundborg.st/Go.htm
Mail: trainmaker@mypost.se
pussgurkan besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2018-03-15, 23:15   #2
korvtiger
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2008
Ort: Östergötland, Sverige
Inlägg: 2 483
Standard

Märkligt, hos mig funkar det i alla fall!

Kan någon annan testa och se om de har samma problem?
__________________
-k-
korvtiger besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-03-15, 23:22   #3
blomsson
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2011
Ort: Vingåker
Inlägg: 281
Standard

Y6:n gick inte, "nätverksanslutningen förlorad", men X16 gick direkt efter, testade Y6:n igen, samma fel.

Mitt nätverk funkar i övrigt i alla fall!

mvh
Håkan
__________________
Fd. signalreparatör på Banverket. Sjukpensionär bla pga Aspergers syndrom.
Använder numera T:ANE på en iMac (Retina, 27", -15), 24GB, OSX Sierra 10.12.6 (25/9-17)
Hemsida för nedladdning av mina objekt: https://blomsson4073.se/index.html
blomsson besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-03-16, 07:21   #4
ekankal
Veteran
 
Reg.datum: Jun 2008
Ort: Sundsvall
Inlägg: 3 985
Standard

Y6an funkar inte för mej heller, testat med både IE, Google och Edge.
__________________
Ekan
ekankal besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-03-16, 13:03   #5
Bengan
Hjälpsamfotograf & Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Huddinge, Sweden.
Inlägg: 6 188
Standard

Testade precis nu kl:12:55 och jag fick ner Y6:an utan problem.
__________________
Bengan
Bengan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-03-16, 13:18   #6
blomsson
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2011
Ort: Vingåker
Inlägg: 281
Standard

Testade nu igen, och då funkade det!

mvh
Håkan
__________________
Fd. signalreparatör på Banverket. Sjukpensionär bla pga Aspergers syndrom.
Använder numera T:ANE på en iMac (Retina, 27", -15), 24GB, OSX Sierra 10.12.6 (25/9-17)
Hemsida för nedladdning av mina objekt: https://blomsson4073.se/index.html
blomsson besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-03-16, 18:25   #7
korvtiger
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2008
Ort: Östergötland, Sverige
Inlägg: 2 483
Standard

Då är det kanske webbhotellet som pysslar med något. Så försök igen Pussgurkan, och se om det fungerar då. Hos mig fungerar det fortfarande utmärkt.
__________________
-k-
korvtiger besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 05:46.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009