Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Allmänt

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2020-04-23, 18:21   #1
ADDE
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2012
Ort: Södermalm
Inlägg: 1 223
Skicka ett meddelande via MSN till ADDE Skicka ett meddelande via Skype™ till ADDE
Standard Funkar mälardalen för er?

Hej! Laddda ner senaste snapshoten av Mälardalen från min google drive!

Funkar den för er? Den funakr för mig, men så fort jag kommer i närheten av Västerås så kraschar spelet. Blir det samma sak för er eller är det bara mig det sker för?
__________________
Mvh SummerADDE

Mina projekt till TS2020:
-Projekt Mälardalen, Öppet projekt. - Google drive projektmapp
-Nordlandsbanen, En norsk dieselrutt.

Ska du bygga i TS? Läs här först!
ADDE besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2020-04-24, 10:30   #2
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 308
Standard

Jag tog Rc 1413 kopplat från vagnarna och körde ensamt från Köping till Enköping och det var inga problem.
På vilket sätt kraschar det för dig?

Senast redigerad av Totte den 2020-04-24 klockan 10:32.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-04-24, 12:33   #3
ADDE
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2012
Ort: Södermalm
Inlägg: 1 223
Skicka ett meddelande via MSN till ADDE Skicka ett meddelande via Skype™ till ADDE
Standard

Jag får "Out of memory"-error när jag närmar mig västerås. Verkar vara en tile som spelet får problem med att läsa in för mig. Trodde det var signalerna först som jag hade bytt namn på, men de funkar utan problem annars i alla svenska banor!

Precis som i resten av mälardalen så har jag bara dragit en massa spår, loft, kontaktledningar, signaler och signalstolpar i västeråsområdet, samt UK-plattformar. Så jag vet inte vad som orsakar kraschen... Hittar heller ingen stans där jag kan läsa av felmeddelanden heller...
__________________
Mvh SummerADDE

Mina projekt till TS2020:
-Projekt Mälardalen, Öppet projekt. - Google drive projektmapp
-Nordlandsbanen, En norsk dieselrutt.

Ska du bygga i TS? Läs här först!
ADDE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-04-24, 15:44   #4
ADDE
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2012
Ort: Södermalm
Inlägg: 1 223
Skicka ett meddelande via MSN till ADDE Skicka ett meddelande via Skype™ till ADDE
Standard

Jag gjorde nu en steam verify och nu funkar mälardalen som det ska igen!
__________________
Mvh SummerADDE

Mina projekt till TS2020:
-Projekt Mälardalen, Öppet projekt. - Google drive projektmapp
-Nordlandsbanen, En norsk dieselrutt.

Ska du bygga i TS? Läs här först!
ADDE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-04-29, 15:48   #5
ADDE
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2012
Ort: Södermalm
Inlägg: 1 223
Skicka ett meddelande via MSN till ADDE Skicka ett meddelande via Skype™ till ADDE
Standard

Jaha, nu krschar rutten igen... alla gånger!

...Blir tokig på det här!

Felsöker senare. Planerar ändå att ta bort alla signaler och kontaktledningar och byta ut spåren och track rule, så får vi se om jag kan göra rutten 64-bit kompatibel. Den är stor och instabil. Så jag kanske delar den i flera bitar så får de vara in egen projekt. Så mergar vi hela rutten när alla delar är helt klara att slås ihop och visas upp för slutanvändaren.
__________________
Mvh SummerADDE

Mina projekt till TS2020:
-Projekt Mälardalen, Öppet projekt. - Google drive projektmapp
-Nordlandsbanen, En norsk dieselrutt.

Ska du bygga i TS? Läs här först!
ADDE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-04-29, 16:02   #6
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 308
Standard

Aj, va förargligt!
Börja med att se efter signaler först från senaste. Bit för bit.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-04-29, 16:08   #7
ADDE
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2012
Ort: Södermalm
Inlägg: 1 223
Skicka ett meddelande via MSN till ADDE Skicka ett meddelande via Skype™ till ADDE
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Aj, va förargligt!
Börja med att se efter signaler först från senaste. Bit för bit.
Ja, om jag kan öppna banan, vill säga!
__________________
Mvh SummerADDE

Mina projekt till TS2020:
-Projekt Mälardalen, Öppet projekt. - Google drive projektmapp
-Nordlandsbanen, En norsk dieselrutt.

Ska du bygga i TS? Läs här först!
ADDE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-04-29, 16:10   #8
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 308
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ADDE Visa inlägg
Ja, om jag kan öppna banan, vill säga!
Om inte, ta bort alla scenarion.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-05-12, 22:52   #9
ADDE
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2012
Ort: Södermalm
Inlägg: 1 223
Skicka ett meddelande via MSN till ADDE Skicka ett meddelande via Skype™ till ADDE
Standard

Alla scenarion borta, löser inte!

Även Nordlansbanan vill inte läsa in för mig.

Tror det sker efter att jag har laddat ner vagnar o lok från Banbyggarna som det uppstår, så någonting från båda rutterna orsakar att jag inte kan köra i dem. Jag vet inte vad, för andra rutter fungerar utmärkt, inkl. Trollhättan och Bergensbanen!
__________________
Mvh SummerADDE

Mina projekt till TS2020:
-Projekt Mälardalen, Öppet projekt. - Google drive projektmapp
-Nordlandsbanen, En norsk dieselrutt.

Ska du bygga i TS? Läs här först!
ADDE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-05-13, 10:36   #10
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 308
Standard

Hej!
Dina rutter
Mälarbanan installerad 17-01-23 fungerar.
Mälardalen installerad 20-04-24 fungerar.
Nordlandsbanen installerad 17-01-23 fungerar.

Knepigt att dina rutter inte fungerar på din dator. Kan det vara nya signalsystemet som du pusslade med?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-05-14, 20:06   #11
ADDE
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2012
Ort: Södermalm
Inlägg: 1 223
Skicka ett meddelande via MSN till ADDE Skicka ett meddelande via Skype™ till ADDE
Standard

Nordlandsbanen fungerar efter en clean ominstallation!

Tänker jobba med den ett tag nu så jag kollar mälardalen vid ett senare tillfälle.
__________________
Mvh SummerADDE

Mina projekt till TS2020:
-Projekt Mälardalen, Öppet projekt. - Google drive projektmapp
-Nordlandsbanen, En norsk dieselrutt.

Ska du bygga i TS? Läs här först!
ADDE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-05-14, 21:15   #12
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 308
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ADDE Visa inlägg
Nordlandsbanen fungerar efter en clean ominstallation!

Tänker jobba med den ett tag nu så jag kollar mälardalen vid ett senare tillfälle.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 07:14.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009