Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > Landskapsdesign - DTG - Train Simulator 2015

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2018-01-21, 19:44   #556
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 562
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av TraindriverS Visa inlägg
Nesbyen Det skal være fjernlys som du kan aktivere ved å trykke Ctrl + F.
Ingen fjärrlyse alls trots Ctrl+F!! Måne och signaler syns.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg 20180121183501_1.jpg (101.0 KB, 198 visningar)
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-01-21, 20:07   #557
TraindriverS
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2011
Ort: Norway
Inlägg: 208
Standard

Da tror jeg vet hvorfor. Enten så er ikke lysa aktivert, ellers lyser de for svakt.
Prøv å aktiver lysa først:


Jeg har hatt samme problem, og da valgte jeg rett og slett å endre lys-avstanden i lys-filene. Jeg kan godt sende deg lys-filene til deg hvis du ønsker det. Det er vel kanskje det enkleste, da får du bedre lys enn de som kommer originalt.
TraindriverS besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-01-21, 23:22   #558
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 562
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av TraindriverS Visa inlägg
Da tror jeg vet hvorfor. Enten så er ikke lysa aktivert, ellers lyser de for svakt.
Prøv å aktiver lysa først:


Jeg har hatt samme problem, og da valgte jeg rett og slett å endre lys-avstanden i lys-filene. Jeg kan godt sende deg lys-filene til deg hvis du ønsker det. Det er vel kanskje det enkleste, da får du bedre lys enn de som kommer originalt.
Skicka gärna filen med länk via PM till mig.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-01-21, 23:59   #559
TraindriverS
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2011
Ort: Norway
Inlägg: 208
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Skicka gärna filen med länk via PM till mig.
Link er sendt på PM
TraindriverS besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-01-23, 18:42   #560
nohab
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Norge
Inlägg: 120
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Hej Nohab!
Du minns att du fixade B3-vagnarnas dörröppning. Nu är det samma problem med nya ommålade B5 vagnarna också. Kan du möjligen fixa så att dörrarna öppnas?
Har ikke denne vognen og har ikke tenkt til å kjøpe den. Men det første spørsmålet mitt er; er dørene animert? Eller har utvikleren laget vognen uten animerte dører? Feilen med B3-vognen var at simulatoren krasjet ved å åpnen dørene på den ene siden, pga. duplikat i vognens bin-fil.
__________________
/Øystein - http://3dtog.com/
nohab besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-01-29, 21:50   #561
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 562
Smile Bergensbanen uppdaterad

Hej!
Nu har jag lagt upp ny uppdatering av Bergensbanen!
Landskapet är färdigt från Bergen till tunneln Kvålåsen (före Voss).
Hämta rutten som vanligt via min signatur och testa!
Hønefoss blev med till rutten via Merge.
Skriv om det blir problem, är jag tacksam.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg 20180129201644_1.jpg (157.6 KB, 154 visningar)
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-01-30, 22:53   #562
Sondre_105
Medlem
 
Reg.datum: Mar 2011
Inlägg: 62
Standard

Bra jobbet Totte! Gleder meg til å prøve
Sondre_105 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-01-30, 23:12   #563
TraindriverS
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2011
Ort: Norway
Inlägg: 208
Standard

Kjempebra, Totte!
TraindriverS besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-01, 23:17   #564
TraindriverS
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2011
Ort: Norway
Inlägg: 208
Standard

Hei.

Ville bare si i fra om noen småting:
- Det er en blokkpost i Ulriken tunnel, den ligger cirka i midten av tunnelen
- Ved Ygre holdeplass er ikke lenger sidesporet der (Se vedlagt bilde)
- Det er også en blokkpost ved Vieren holdeplass, mellom Upsete og Mjølfjell (Se vedlagt bilde)
Bifogade bilder
Filtyp: jpg 21.jpg (162.3 KB, 112 visningar)
Filtyp: jpg efk.jpg (154.0 KB, 113 visningar)
TraindriverS besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-02, 16:29   #565
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 562
Standard

Hej!
Tack så mycket!
Det var bra att du, TraindriverS påpekade om växeln och signaler. Det är åtgärdat nu.
Jag lägger upp till Dropboxen.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-03, 12:19   #566
TraindriverS
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2011
Ort: Norway
Inlägg: 208
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Hej!
Tack så mycket!
Det var bra att du, TraindriverS påpekade om växeln och signaler. Det är åtgärdat nu.
Jag lägger upp till Dropboxen.
Flott! Tusen takk, Totte.
TraindriverS besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-03, 14:12   #567
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 562
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av TraindriverS Visa inlägg
Flott! Tusen takk, Totte.

Det finns standard scenario om loket "Finse". Testa den!
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-07, 10:33   #568
LimNor
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2016
Ort: Norway
Inlägg: 5
Standard

Har problemer med å få åpnet den nye versjonen av Bergensbanen. Får melding om at Railwork har sluttet å virke og så lukker den hele programmet. Er det andre som har samme problem?
LimNor besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-07, 11:16   #569
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 562
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av LimNor Visa inlägg
Har problemer med å få åpnet den nye versjonen av Bergensbanen. Får melding om at Railwork har sluttet å virke og så lukker den hele programmet. Er det andre som har samme problem?
Hej!
Hämta Bergensbanen på nytt igen och installera. Jag fixade felet. Det var osynlig stoppsignal i Gol som orsakade. Hoppas du får tuta och köra!
Det gäller andra som också har detta problem.

Senast redigerad av Totte den 2018-02-07 klockan 11:43.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-08, 00:39   #570
LimNor
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2016
Ort: Norway
Inlägg: 5
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Hej!
Hämta Bergensbanen på nytt igen och installera. Jag fixade felet. Det var osynlig stoppsignal i Gol som orsakade. Hoppas du får tuta och köra!
Det gäller andra som också har detta problem.
Takk, Totte! Det løste seg. Nå er det "tut och kör" her!
LimNor besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Taggar
rw-rutter

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 01:16.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009