Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > Guider/tutorials - DTG - Train Simulator 2015

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2010-04-12, 20:30   #16
coffiehans
Medlem
 
Reg.datum: May 2005
Ort: Falun
Inlägg: 246
Standard

Ok Tackar
Nu fungerar det.
coffiehans besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-04-12, 21:00   #17
Micke.L
Tidigare Traindriver94
 
Reg.datum: Aug 2007
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 508
Skicka ett meddelande via MSN till Micke.L
Standard

Toppen
__________________
Mina arbeten i Trainsimulator 2012:
Appleford - Slough Färdig
Bergslagsbanan V2.0 Färdig!
Bergslagsbanan V3.0 Under arbete!
Micke.L besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-06-13, 14:34   #18
Rocangus
Medlem
 
Reg.datum: May 2010
Ort: Stockholm, Sweden
Inlägg: 18
Standard

Hej, har lite problem med dekaler. När jag kör den senaste versionen av RWDecal påstår den att det blivit fel i Google Earth. Jag rör inte Google Earth alls medan den kör. Dessutom tar den fel område, trots att koordinaterna är korrekta. Jag har redan försökt med att avinstallera Google Earth och installera den senaste versionen, som den säger att man ska pröva med.

Edit: Det funkar om man kör med grab coordinates för mig. Märkligt. Aja, funktionen är ju huvudsaken!

Senast redigerad av Rocangus den 2010-06-13 klockan 17:32.
Rocangus besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-10-26, 00:25   #19
ThomasF
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 65
Skicka ett meddelande via ICQ till ThomasF
Red face

Jag har RWDecal 2.1.13 installerat och senaste version av Google Earth.

Allt går bra tills jag ska hitta Markern och chunk's i RailWorks, men där tar det stopp !!

Filerna verkar ha kopierats till respektive katalog korrekt men jag hittar inget i editorn.

Måste man skapa ny rutt på något särskilt vis, jag måste ha missat något!!!!.

tacksam för all hjälp jag kan få.
__________________
TFL
ThomasF besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-10-26, 20:03   #20
Mawkish
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2010
Ort: Uppsala
Inlägg: 562
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ThomasF Visa inlägg
Jag har RWDecal 2.1.13 installerat och senaste version av Google Earth.

Allt går bra tills jag ska hitta Markern och chunk's i RailWorks, men där tar det stopp !!

Filerna verkar ha kopierats till respektive katalog korrekt men jag hittar inget i editorn.

Måste man skapa ny rutt på något särskilt vis, jag måste ha missat något!!!!.

tacksam för all hjälp jag kan få.
Om filerna har hamnat i rätt kataloger så ska alla dekaler/chunks finnas under misc fliken(med namn som startar med GE:xxxxxx) om du har inkluderat din "developer/ruttmapp" som källa för objekt du vill använda, kontrollera att du har bockat för din ruttmapp i "object set filter" i editorn. För att hitta markörerna så måste du aktivera radio knappen "show markers" i editorn och trycka F6 för att få upp namnen på markörerna. Markörerna placeras med samma koordinater som du använde dig av i RWDecal/google earth så om du inte ser dom ändå kolla så att du befinner dig på rätt longitud och latitud i editorn.
__________________
Försöker bygga Älvsjö godsbangård men svär mest över UVW mappning.
Mawkish besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-10-28, 14:58   #21
ThomasF
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 65
Skicka ett meddelande via ICQ till ThomasF
Standard

Tack för hjälpen.

Det var bocken för min rutt som saknades, nu funkar det som det ska.
__________________
TFL
ThomasF besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-10-28, 17:56   #22
Mawkish
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2010
Ort: Uppsala
Inlägg: 562
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ThomasF Visa inlägg
Tack för hjälpen.

Det var bocken för min rutt som saknades, nu funkar det som det ska.
Var så lite så Vad är det för rutt du ska ge dig på?
__________________
Försöker bygga Älvsjö godsbangård men svär mest över UVW mappning.
Mawkish besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-10-30, 00:57   #23
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Hej! hur mycket kostar licensen för RWDecal

gubben50
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-10-30, 13:46   #24
Mawkish
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2010
Ort: Uppsala
Inlägg: 562
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av gubben50 Visa inlägg
Hej! hur mycket kostar licensen för RWDecal

gubben50
Kostar vad du vill att det ska kosta men minimum är 3 pund ca 33 kronor beroende på vad pundet står i.
__________________
Försöker bygga Älvsjö godsbangård men svär mest över UVW mappning.
Mawkish besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-11-06, 20:17   #25
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Hej! jag har lite problem med google earth det kommer upp ett fel meddelande att man ska installer om google earth.

Jag har RWDecal 2.1.13 installerat och senaste version av Google Earth.


gubben50
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P

Senast redigerad av gubben50 den 2010-11-06 klockan 20:18.
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 01:47.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009