Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Allmänt

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2018-11-08, 20:51   #16
Mazz
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Vendelsö
Inlägg: 4 295
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Ska vi fortsätta bygga i RW32 tills vi får RW64 fix-uppdatering än?
Det är väl bara att bygga på i 32-an för glatta livet, när fungerande uppdatering till 64-an kommer så är det ju bara fortsätta i 64-an då.
__________________
/Mazz

www.banbyggarna.se ... ... ... www.nbvj.se
Mazz besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-11-09, 03:41   #17
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Inlägg: 3 916
Question Äntligen är datorn på väg

Hej

Senare i dag Fredag 9-nov så kommer PostNord hem med min stora dator, som varit inne på Komplett för service.
Hoppas att jag snart kan installera TS 2019.


Men jag väntar nog tills 64 bit. funkar riktigt, eller kan man lägga in den versionen som jag har sparat om det går utan att uppdatera till TS 2019 ?




Kan man räkna med längre synbarhet med 64 bit. ?
__________________

Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-11-09, 09:39   #18
Akki
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2012
Ort: Helsingborg, Sweden
Inlägg: 132
Standard

Installerade "Trollhättan" igår vilket fungerade utmärkt i 64 bitar, ända till jag kom till pappersbruket i Lilla Edet, då blev det tvärstopp, allt hände sig med enbart norsk reset som möjlig utväg..
Akki besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-11-09, 12:07   #19
Mazz
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Vendelsö
Inlägg: 4 295
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hawk Visa inlägg
Hej

Senare i dag Fredag 9-nov så kommer PostNord hem med min stora dator, som varit inne på Komplett för service.
Hoppas att jag snart kan installera TS 2019.


Men jag väntar nog tills 64 bit. funkar riktigt, eller kan man lägga in den versionen som jag har sparat om det går utan att uppdatera till TS 2019 ?




Kan man räkna med längre synbarhet med 64 bit. ?
Du får både 32 och 64 parallellt, så det är bara att välja för varje gång du startar om du ska köra 32 eller 64 idag...
Så bara köra 32-an och när det kommit uppdatering prova 64-an och se om det lirar.

Hoppas din fetdator fungerar nu!
__________________
/Mazz

www.banbyggarna.se ... ... ... www.nbvj.se
Mazz besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-11-10, 01:24   #20
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Inlägg: 3 916
Standard

Kan man räkna med längre synbarhet med 64 bit. ?
__________________

Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-11-10, 15:03   #21
tågfreak 96
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2009
Ort: halland Sverige
Inlägg: 305
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hawk Visa inlägg
Kan man räkna med längre synbarhet med 64 bit. ?
Beror på hårdvaran i din dator. Då spelet kan använda all kraft nu jämfört med innan
__________________
Kommentera gärna mina bilder
tågfreak 96 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-11-16, 13:44   #22
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 798
Standard

Hur får man reda på filerna och filerna skaffas på nytt???
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Vali.jpg (29.0 KB, 34 visningar)
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-11-16, 15:05   #23
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 559
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Varför Validerar man filer? Vad är funktionen med det?
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-11-16, 17:28   #24
Erich
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2002
Ort: Nykøbing Falster, Denmark.
Inlägg: 213
Skicka ett meddelande via MSN till Erich
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hawk Visa inlägg
Kan man räkna med längre synbarhet med 64 bit. ?
NEJ ikke umiddelbart. 64 bit versionen skulle gøre at din TS kører langt mere stabilt uden at hakke og pruste når der er mange objekter i en tile. Din grafik bliver heller ikke nævneværdigt bedre.
__________________
Hälsninger til alla
Erich ( Ghosttrain ) Falensteen.

Team TrainSim
Erich besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-11-17, 00:32   #25
tågfreak 96
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2009
Ort: halland Sverige
Inlägg: 305
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Hur får man reda på filerna och filerna skaffas på nytt???
Dom laddas ner automatiskt. Sen så kan det i vissa fall hända att saker som du installerat från typ Svenska 3d tåg överskrivs eller försvinner men det är extremt sällan det händer.
__________________
Kommentera gärna mina bilder
tågfreak 96 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 13:51.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009