Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > Landskapsdesign - DTG - Train Simulator 2015

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2017-06-19, 17:08   #796
MCELcreeper
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2017
Inlägg: 16
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Fungerar Bergensbanen?
Nej, Bergensbanen fungerar inte
MCELcreeper besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-06-19, 17:40   #797
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 311
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av MCELcreeper Visa inlägg
Nej, Bergensbanen fungerar inte
Med Trollhattan_Bergensbanen_Assets så ska båda rutter fungera.
Installerade du assetsen via Utilities?
Dessutom kräver Bergensabanen tre betalrutter Cajonpass, Stevenspass och Donnerpass. Stevenspass finns inte i download.
Kanske har du Cajonpass redan?

Senast redigerad av Totte den 2017-06-19 klockan 17:44.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-06-19, 17:44   #798
TraindriverS
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2011
Ort: Norway
Inlägg: 171
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Hej!
Jag lyckades!
Jag tog bort tre filer från assets, NO-H2 Signal-01.bin, NO-H2 Signal-01.GeopcdX och NO-H2 Signal-01.lua. Jag vet inte hur det funkar om jag återställer filerna. Ska testa.

Nu har jag testat och rutten kraschar med dessa filerna. Så de ska väck från assets/newS/Norway/RailNetwork/signals.
Prøv dette.
TraindriverS besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-06-19, 17:49   #799
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 311
Standard

Ja, Bergensbanen har detta problem.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-06-19, 20:34   #800
MCELcreeper
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2017
Inlägg: 16
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av TraindriverS Visa inlägg
Prøv dette.
Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Ja, Bergensbanen har detta problem.
Jag prövade vad den norske TraindriverS sade och hen hade helt rätt. Nu fungerar Bergensbanen alldeles utmärkt, men Trollhattan kraschar fortfarande. Kan man köra Trollhattan utan de rutterna man behöver betala för eller måste man ha de?
MCELcreeper besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-06-19, 21:00   #801
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 311
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av MCELcreeper Visa inlägg
Jag prövade vad den norske TraindriverS sade och hen hade helt rätt. Nu fungerar Bergensbanen alldeles utmärkt, men Trollhattan kraschar fortfarande. Kan man köra Trollhattan utan de rutterna man behöver betala för eller måste man ha de?
Ja, Trollhattan behöver inga betalrutter.
Om Bergensbanen fungerar så fungerar Trollhattan. Jag misstänker en av Trollhattans scenarion som stör. Har du RW-Tools? Med den kan du ta bort den störande scenarion. T.ex. X2000.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-06-21, 13:33   #802
MCELcreeper
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2017
Inlägg: 16
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Ja, Trollhattan behöver inga betalrutter.
Om Bergensbanen fungerar så fungerar Trollhattan. Jag misstänker en av Trollhattans scenarion som stör. Har du RW-Tools? Med den kan du ta bort den störande scenarion. T.ex. X2000.
Citat:
Ursprungligen postat av Sondre_105 Visa inlägg
Bestemte meg for å prøve denne ruten på nytt. På første forsøk fikk jeg masse bokser hvor det stod missing texture, fikk ikke tatt skjermbilde av det desverre..
Etter å ha avinnstalert og instalert på nytt får jeg helt svart skjerm slik som sist...
Forstår ikke hva det kan være!? Trollhattan ruten fungerer utmerket, og jeg har alle assets som trengs for denne ruten, utenom Stevenspass og Cajonspass betalingsrutene. Er det grunnen til at det ikke virker?
Nu har jag samma problem

(Man kan hitta en bild på problemet på tråden Bergensbanen kanske)
MCELcreeper besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-06-21, 15:40   #803
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 311
Standard

Hej!
Felmeddelande?
Har du hämtat senaste Trollhattan som jag släppte igår?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-06-21, 16:05   #804
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 447
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Totte.
Tack för uppdateringen.
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-06-21, 18:49   #805
MCELcreeper
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2017
Inlägg: 16
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Hej!
Felmeddelande?
Har du hämtat senaste Trollhattan som jag släppte igår?
Downloadade och installerade nya Trollhattan men funkar fortfarande ej.
MCELcreeper besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-06-21, 19:17   #806
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 311
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av MCELcreeper Visa inlägg
Downloadade och installerade nya Trollhattan men funkar fortfarande ej.
Kraschar den utan felmeddelande?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-06-21, 19:27   #807
MCELcreeper
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2017
Inlägg: 16
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Kraschar den utan felmeddelande?
Ja, bara med att Railworks.exe har slutat fungera
MCELcreeper besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-06-21, 20:15   #808
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 311
Standard

Hej!
Jag kom på det nu, har du dessa två installerade? De är från Steam.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Namnlöst-1.jpg (83.2 KB, 66 visningar)
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-06-21, 20:24   #809
MCELcreeper
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2017
Inlägg: 16
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Hej!
Jag kom på det nu, har du dessa två installerade? De är från Steam.
Det skulle ju se förfärligt ut utan de, det är ju såklart att jag har assetsen nedladdade. Annars skulle alla workshop-rutter se konstiga ut.
MCELcreeper besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-06-21, 23:21   #810
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 311
Standard

Prova ta bort danska rutten NE final och installera om assetsen Trollhattan_Bergenbanen_Assets.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Taggar
rw-rutter

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 11:54.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009