Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Downloads

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2017-02-17, 18:17   #16
Hgv
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2007
Inlägg: 454
Standard

Totte, du saknar visst "tunnel occlusion volume" som ska göra det mörkt i Riddarholmstunneln. Konstigt, för jag trodde det var samma asset som jag använt i Södertunneln och där är det ju mörkt.

Att TS ska vara så krångligt...
Hgv besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-02-17, 20:05   #17
Jonmpa
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2006
Ort: Vårberg
Inlägg: 990
Skicka ett meddelande via MSN till Jonmpa
Smile

Ni har det bra som får igång aktiviteten för jag klickar på aktiviteten och den hänger sig och spelet hänger sig nåt är fel men vad?
__________________

Jonmpa besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-02-17, 20:44   #18
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 798
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Jonmpa Visa inlägg
Ni har det bra som får igång aktiviteten för jag klickar på aktiviteten och den hänger sig och spelet hänger sig nåt är fel men vad?
Det kan vara så att du saknar tåg. Öppna RW-Tools och kolla.
Har du hämtat "Trollhattan_Bergensbanen_Assets.rwp" och installerat?

Senast redigerad av Totte den 2017-02-17 klockan 20:49.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-02-17, 20:56   #19
Jonmpa
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2006
Ort: Vårberg
Inlägg: 990
Skicka ett meddelande via MSN till Jonmpa
Smile

Det ska jag kolla upp sedermera
__________________

Jonmpa besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-02-17, 22:08   #20
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 798
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hgv Visa inlägg
Totte, du saknar visst "tunnel occlusion volume" som ska göra det mörkt i Riddarholmstunneln. Konstigt, för jag trodde det var samma asset som jag använt i Södertunneln och där är det ju mörkt.

Att TS ska vara så krångligt...
Kanske har du två olika författare om "tunnel occlusion volume". Jag själv har använt mycket till Bergensbanen.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-02-17, 23:48   #21
Hgv
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2007
Inlägg: 454
Standard

Det är mycket möjligt, det kan vara så att de kommer från olika rutter.

Finns det nåt smidigt sätt att byta ut objekt, kanske via RW_Tools? Är ju dumt att använda flera olika occlusion volumes.
Hgv besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-02-18, 00:12   #22
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 798
Standard

Den jag använder mycket är kujus railsimulator.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-02-18, 13:15   #23
Jonmpa
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2006
Ort: Vårberg
Inlägg: 990
Skicka ett meddelande via MSN till Jonmpa
Standard

Jag installerade assets från Trollhättan_bergensbanan och samma felmeddelande trots detta, Saknar jag några tåg?
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Saknar jag nåt tåg.jpg (225.7 KB, 207 visningar)
__________________

Jonmpa besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-02-18, 14:34   #24
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 798
Standard

Tror det är vagnarna du saknar. Kessel-Tank vagnar. Timmervagnar. Svenska passvagnar.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-02-19, 17:18   #25
Jonmpa
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2006
Ort: Vårberg
Inlägg: 990
Skicka ett meddelande via MSN till Jonmpa
Smile

Jag har installerat alla tågset som hör till trollhättanrutten
Men exakt vilka timmervagnar och Vilka svenska passvagnar syftar du på
Kessel tankvagnarna är installerade och så
__________________

Jonmpa besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-06-08, 22:26   #26
MCELcreeper
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2017
Inlägg: 16
Standard

Jag har exakt samma problem och jag har laddat ned allt som skulle behövas för Trollhättan och Bergsbanan (eksklusive RC-loken)
MCELcreeper besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-06-08, 23:54   #27
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 798
Standard

Hej!
Den här scenario är föstörd p.g.a. uppdaterad X2000 av Kungfisk.
Om ni inte hämtat senaste X2000 så klarar ni scenariot.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-05-24, 00:16   #28
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Inlägg: 3 916
Exclamation Varför !!

Varför göra scenario till ett tåg som varken fungerar eller finns


Det finns bara en version av X2000, den blå.
Den grå versionen kan man vara utan, ett av det fulaste målning som gjorts
__________________

Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-05-24, 10:23   #29
Jonmpa
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2006
Ort: Vårberg
Inlägg: 990
Skicka ett meddelande via MSN till Jonmpa
Thumbs down

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Hej!
Den här scenario är föstörd p.g.a. uppdaterad X2000 av Kungfisk.
Om ni inte hämtat senaste X2000 så klarar ni scenariot.
Nämen en sån attans kanaljè usch jag som trodde den mannen var seriös och en omdömesgill person varför vill han medvetet sabotera för andra? Det förstår jag inte om det nu skett medvetet vill säga
__________________

Jonmpa besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-05-24, 19:09   #30
ADDE
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2012
Ort: Solberga
Inlägg: 1 088
Skicka ett meddelande via MSN till ADDE Skicka ett meddelande via Skype™ till ADDE
Standard

Tänk på att tåget är en beta-modell och var under utveckling. Skaparen anser att den inte är färdig så förändringar har ju skett hela tiden tills att kungfisk försvann.

Då han ändrade så mycket så blev uppdateringen inte bakåtkompatibel, därav scenario-förstörelserna. Jag tror det går att reparera i RW_Tools där man kan byta ut consists i en scenario.
__________________
www.SummerADDE.se
Mina aktiva projekt till TS2017:
-Nätverk i Mälardalen, ett nät av banor i mälardlasregionen & Bergslagen.
-Nordlandsbanen, En norsk dieselrutt.
Ladda ner dem här!

Ska du bygga i TS? Läs här först!
ADDE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 14:28.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009