Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator > Landskapsdesign - DTG - Train Simulator

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2017-09-16, 21:51   #841
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 791
Standard

Hej!
Ja, nu tog jag bort alla scenarion som gav problem till somliga och skapade en ny Standard Scenario om Rc1019 (toppfart 200) med bruna vagnar. Startar Trollhättan till Åmål.
Hoppas att ni får det att funka.
Thn finns som vanligt i min Dropbox.
Lycka till!

Senast redigerad av Totte den 2017-09-16 klockan 21:53.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-09-24, 16:49   #842
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 791
Standard

Jag hängde upp belysningen under plattformstaket. Fiffigt va?!
Bifogade bilder
Filtyp: jpg 20170924164112_1.jpg (272.9 KB, 325 visningar)
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-09-24, 18:50   #843
TraindriverS
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2011
Ort: Norway
Inlägg: 359
Standard

Wow så flott!
TraindriverS besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-09-27, 14:57   #844
DeVisesSten
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2015
Ort: Stockholm
Inlägg: 59
Standard

Betvivlar att så är fallet. Rätta mig om jag har fel, men borde jag inte kunna skapa ett nytt scenario i editorn även utan att ha alla tågen installerade?
__________________
//Calle
DeVisesSten besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-09-27, 16:37   #845
ADDE
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2012
Ort: Södermalm
Inlägg: 1 361
Skicka ett meddelande via MSN till ADDE Skicka ett meddelande via Skype™ till ADDE
Standard

Det stammer! Du kan skapa scenario med egna tågsätt efter eget tycke!

När jag bygger rutter så bockar jag inte I tågsätt I object-set filter I editorläge, endast I scenarioläge. Då läses endast fasta assets om behövs till rutten, samt de tåg som använts för scenariot!
__________________
Mvh SummerADDE

Alla mina projekt till Train Simulator Classic är nedlagda. Jag kommer härmed fokusera på att skapa rutter och innehåll till Train Sim World i fortsättningen.
ADDE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-09-27, 17:20   #846
marmar
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2008
Inlägg: 792
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Jag hängde upp belysningen under plattformstaket. Fiffigt va?!
Smart, ser riktigt snyggt ut!
marmar besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-10-27, 10:50   #847
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 791
Standard

Hej!
Ja, allt blir utländskt på svenskt mark. SAAB-fabriken i Trollhättan ser utländskt ut. Utländska vagnar och bilar på svenskt mark. Hu!
Tåget fraktar "SAABar" till Scandiahamnen.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg 20171025141527_1.jpg (225.4 KB, 243 visningar)
Filtyp: jpg 20171025141814_1.jpg (238.8 KB, 242 visningar)

Senast redigerad av Totte den 2017-10-27 klockan 10:54.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-10-27, 16:31   #848
mibl
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Jönköping
Inlägg: 263
Standard

Snyggt, Totte! Jag tycker inte det gör så mycket att det inte är "riktiga" SAAB-bilar på vagnarna även om det naturligtvis hade varit trevligt.
mibl besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-02, 00:05   #849
Jonmpa
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2006
Ort: Vårberg
Inlägg: 1 011
Skicka ett meddelande via MSN till Jonmpa
Smile

ja nu har jag tack vare tottes fix lyckats köra trollhättanrutten och det var urhäftigt vilken känsla wow!!!
Jonmpa besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-02, 09:14   #850
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 791
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Jonmpa Visa inlägg
ja nu har jag tack vare tottes fix lyckats köra trollhättanrutten och det var urhäftigt vilken känsla wow!!!
Tack Jonmpa!
Hur använde du fixet?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-02, 12:50   #851
Jonmpa
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2006
Ort: Vårberg
Inlägg: 1 011
Skicka ett meddelande via MSN till Jonmpa
Smile

Nej jag bara laddade ner rutten på nytt då och voila 123 liksom
Jonmpa besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-02, 13:59   #852
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 791
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Jonmpa Visa inlägg
Nej jag bara laddade ner rutten på nytt då och voila 123 liksom
Voila 123?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-02, 16:55   #853
Jonmpa
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2006
Ort: Vårberg
Inlägg: 1 011
Skicka ett meddelande via MSN till Jonmpa
Smile

Ja hurra det fungerar liksom
Jonmpa besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-02, 23:29   #854
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 791
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Jonmpa Visa inlägg
Ja hurra det fungerar liksom
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-08, 11:15   #855
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 791
Standard

Hej!
Jag har tappat lusten att fortsätta nu. Det händer på tok för lite i forumet.
Ge mig skäl att fortsätta bygga.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Taggar
rw-rutter

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 14:12.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009