Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Microsoft Trainsimulator / Open Rails > MSTS / Open Rails - Downloads

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2015-06-04, 22:10   #1
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 838
Standard KMJ_4_OpenRails

Hej!
Jag gjorde egen initiativ att uppdatera KMJ_4.
För att köra KMJ med OpenRails så var galet, Timmertåget orkade inte första backen så extra lok tillsattes. Trafiktiden justerades.
I Route Editorn justerade jag träden som stod på spåret och justerade signalen vid Sågverket för mötande tåg stod stilla hela tiden.
Så nu fungerar allt med Open Rails och mappen heter numera KMJ_4_OpenRails.

Rutten finns hos min DropBox.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Kmj.jpg (177.8 KB, 287 visningar)

Senast redigerad av Totte den 2015-06-04 klockan 22:12.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-06-05, 06:05   #2
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 566
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Trevligt initiativ.
Alltid kul med lite uppdateringar.
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-06-05, 09:49   #3
torpal
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2002
Ort: Stortorp, Trångsund, Sweden.
Inlägg: 328
Standard Drop-Boxen

Sorry Totte!
Men hur når man din Drop-Box?
__________________
/Med vänlig hälsning
"Tågny"
torpal besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-06-05, 10:39   #4
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 838
Standard

Displayen visar i några sekunder, så klicka snabbt som möjligt. Det är webbläsaren Google Chrome.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg download.jpg (57.3 KB, 276 visningar)

Senast redigerad av Totte den 2015-06-05 klockan 10:51.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-06-05, 17:54   #5
torpal
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2002
Ort: Stortorp, Trångsund, Sweden.
Inlägg: 328
Standard Ledsen Totte...

... men jag får ingen ordning på detta.

Vi får ta det senare, när alla studentfester är överstökade och vi har nyktrat till igen ;-)
__________________
/Med vänlig hälsning
"Tågny"
torpal besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-06-05, 19:03   #6
torpal
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2002
Ort: Stortorp, Trångsund, Sweden.
Inlägg: 328
Standard Jag testade med att ladda ned Google Chrome...

... och si då dök ett streck upp under ordet OpenRails i Tottes inlägg. Då blev ordet klickbart och jag hamned direkt i Tottes DropBox varifrån det var en barnlek att ladda hem filen.

Tänk vad di hittar på nu för tia...
__________________
/Med vänlig hälsning
"Tågny"
torpal besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-07-09, 02:27   #7
Spirot
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2012
Ort: Lund, Sweden
Inlägg: 55
Standard

Hej Totte!
Det är fortfarande bara 1 lok i timmertåget, och det orkar inte uppför backen hela vägen.
Med vänliga hälsningar/Spirot
Spirot besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-07-09, 12:00   #8
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 838
Standard

Hej!
Då har du kvar den gamla KMJ_4 och inte installerat KMJ_4_Openrails.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-07-09, 13:01   #9
micke321
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2001
Ort: Lyrestad, , Sweden
Inlägg: 1 621
Skicka ett meddelande via MSN till micke321
Standard

Tror det är fel consist med skickat..

Lägg in den zip jag har med här. Dock kräver den att du laddar ner TMY paketet från min hemsida: http://www.micke-andersson.se/msts/lok.html
Bifogade filer
Filtyp: zip TMY-15-Sgnssf.zip (474 bytes, 41 visningar)
__________________
MVH, Mikael
Webbmaster på Banbyggarna.se
Vill Ni se fler järnvägsbilder, besök gärna min sida - där Ni även kan läsa om min MJ-samling och se tågfilmer.



http://www.micke-andersson.se http://www.banbyggarna.se http://mikaelsgallery.fotopic.net/
micke321 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-07-10, 20:10   #10
Spirot
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2012
Ort: Lund, Sweden
Inlägg: 55
Standard

Hej!
Tack, det var consisten som fattades. Men när jag kör i openrails så rör sig tåget mycket sakta (max 1km/h). Alla bromsar har jag släppt och väntat i 15 minuter men inget hjälper.
Tacksam för hjälp.
Med vänlig hälsning Spirot
Spirot besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-07-11, 00:00   #11
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 838
Standard

Hmmm... Va konstigt. Det tar c:a 1 minut för mig. Bromsarna blir helt släppta vid 6,3kgf/cm3.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-07-12, 01:25   #12
Spirot
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2012
Ort: Lund, Sweden
Inlägg: 55
Standard

Hej!
Jag släpper bromsarna med tangentknappen Ö och lokbromsen med Å och även handbromsen är lossad. Men ändå så förflyttar sig tåget knappast något alls.
Med vänlig hälsning/Spirot
Spirot besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-07-12, 10:56   #13
micke321
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2001
Ort: Lyrestad, , Sweden
Inlägg: 1 621
Skicka ett meddelande via MSN till micke321
Standard

För mig tar det en längre stund innan bromsarna släpper. Du måste se så att dem verkligen släpper så att trycket blir rätt. Testa Shift] / så ska bromsarna släppa direkt.
__________________
MVH, Mikael
Webbmaster på Banbyggarna.se
Vill Ni se fler järnvägsbilder, besök gärna min sida - där Ni även kan läsa om min MJ-samling och se tågfilmer.



http://www.micke-andersson.se http://www.banbyggarna.se http://mikaelsgallery.fotopic.net/
micke321 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-07-12, 12:09   #14
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 838
Standard

Hej!
Kolla bilderna! Första är bromsarna på och den andra är bromsarna lossade.
Ha lite tålamod med väntetiden.
Hoppas du blir nöjd. Tåg och bilar är inte samma sak.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Broms.jpg (32.1 KB, 176 visningar)
Filtyp: jpg Broms2.jpg (110.8 KB, 176 visningar)
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-07-12, 15:35   #15
lukas
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2006
Ort: Norge
Inlägg: 1 054
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Spirot Visa inlägg
Hej!
Jag släpper bromsarna med tangentknappen Ö och lokbromsen med Å och även handbromsen är lossad. Men ändå så förflyttar sig tåget knappast något alls.
Med vänlig hälsning/Spirot
Dette problemet har jeg hatt hele tiden med open rails og kjører derfor kun msts.
lukas besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 23:58.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009