Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Microsoft Trainsimulator / Open Rails > MSTS / Open Rails - Downloads

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2013-10-16, 16:55   #16
trainer
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2013
Ort: Sweden
Inlägg: 6
Standard

Hej,

jag är helt ny här på forumet, men jag tror detta är rätt tråd för att fråga. Hur lägger jag in andra tåg på MSTS, t.ex på den här rutten? helst så det blir en tidtabell av det och så man kan kan möta andra tåg osv.

Tack
trainer besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-10-16, 17:20   #17
mikban
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2009
Ort: Danmark
Inlägg: 1 162
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av trainer Visa inlägg
Hej,

jag är helt ny här på forumet, men jag tror detta är rätt tråd för att fråga. Hur lägger jag in andra tåg på MSTS, t.ex på den här rutten? helst så det blir en tidtabell av det och så man kan kan möta andra tåg osv.

Tack
Jag kan tyvärr inte svara på den frågan eftersom jag inte har lärt mig det än. Men du ska skapa en tidtabel för AI tåg. Jag tror Bönan eller Totte kanske kan förklara detta på ett sätt så det är lättare att förstå
mikban besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-10-16, 18:11   #18
trainer
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2013
Ort: Sweden
Inlägg: 6
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mikban Visa inlägg
Jag kan tyvärr inte svara på den frågan eftersom jag inte har lärt mig det än. Men du ska skapa en tidtabel för AI tåg. Jag tror Bönan eller Totte kanske kan förklara detta på ett sätt så det är lättare att förstå
Precis.

Jag kan lägga in tåg i spelet, för att köra dom. Men jag har aldrig listat ut hur man lägger in mötande tåg som går via tidtabell.
trainer besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-10-16, 18:45   #19
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 791
Standard

Välkommen till forumet!
Har du kollat giude hos BanByggarna? http://www.banbyggarna.se/guider/Aktivitet.htm
Traffic Pattern, där kan du skapa mötande tåg, egna path och tider för mötande tåg. Det kan räcka med kort bit path bara tåget anpassar i rätt tid.

Senast redigerad av Totte den 2013-10-16 klockan 18:54.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-10-18, 15:36   #20
trainer
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2013
Ort: Sweden
Inlägg: 6
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Välkommen till forumet!
Har du kollat giude hos BanByggarna? http://www.banbyggarna.se/guider/Aktivitet.htm
Traffic Pattern, där kan du skapa mötande tåg, egna path och tider för mötande tåg. Det kan räcka med kort bit path bara tåget anpassar i rätt tid.
Tack så mycket!

Nu har jag fått ett nytt problem, efter att jag installerade trollhättanrutten till MSTS mappen så finns den inte när jag ska välja rutter. Jag har MSTS-Bin, New roads och xtracks.

Ska jag välja /MSTS/ROUTES, där den frågar vart man ska installera rutten?

Senast redigerad av trainer den 2013-10-18 klockan 15:37.
trainer besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-10-18, 15:45   #21
bönan
Veteran
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Fagersta
Inlägg: 5 541
Standard

Kolla om rutten verkligen ligger i C:\Program\Microsoft Games\Train Simulator\Routes!
__________________
Mvh Björn

Tågklarerare, Fagersta Central, Nora, Smedjebacken och Mora
bönan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-10-18, 16:17   #22
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 791
Standard

Körde du installationsprogrammet som administratör? Annars kan rutten hamna fel.

Senast redigerad av Totte den 2013-10-18 klockan 16:19.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-10-18, 17:12   #23
trainer
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2013
Ort: Sweden
Inlägg: 6
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Körde du installationsprogrammet som administratör? Annars kan rutten hamna fel.
Japp det har jag gjort, den skapar alltså en egen mapp som den kallar för "train simulator" och sedan en mapp där inne som heter "route". Kan med påpeka att jag följde den här guiden när jag installerade MSTS, länk så jag har en egen MSTS mapp där allt är installerat, och där skapar den en egen mapp.

Väldigt skumt.

Senast redigerad av trainer den 2013-10-18 klockan 17:13.
trainer besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-10-18, 17:49   #24
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 791
Standard

Okej!
Du får väl flytta Trollhättan_2 till Routes. Då funkar det.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Taggar
msts-rutter

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 20:16.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009