Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Allmänt

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2018-12-09, 18:42   #1
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 951
Standard RW-64bitar startar inte?!

Ingen information alls och det är inte kul.
Totte besöker forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2018-12-09, 20:21   #2
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 584
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Starta för mig, men var tvungen logga in på Steam först sedan starta genom genvägen på skrivbordet.
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-09, 20:27   #3
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 951
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av smajlet Visa inlägg
Starta för mig, men var tvungen logga in på Steam först sedan starta genom genvägen på skrivbordet.
Jag är alltid inloggad på Steam.
Totte besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-17, 22:18   #4
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Mölndal
Inlägg: 3 948
Red face hjälp

Hej
Jag behöver också hjälp, om någon vet hur man gör
__________________

Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-18, 12:01   #5
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 951
Standard

Jag behöver också hjälp, för Steam stängde av mig. För några av dem är inte stängda.
Totte besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-28, 19:58   #6
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 951
Standard

Håller utvecklarna på med RW64 än? Vet någon hur det går?
Jag kan fortfarande inte starta Railworks64.
Totte besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-28, 22:14   #7
kevpa00
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2015
Ort: Åtvidaberg, Östergötland
Inlägg: 76
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Håller utvecklarna på med RW64 än? Vet någon hur det går?
Jag kan fortfarande inte starta Railworks64.
Hur många gånger måste jag förklara?

Ni alla får vänta tills de kommer ut med att det fungerar. Står även att det bara är en BETA så...
kevpa00 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-29, 10:27   #8
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 951
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kevpa00 Visa inlägg
Hur många gånger måste jag förklara?

Ni alla får vänta tills de kommer ut med att det fungerar. Står även att det bara är en BETA så...
Var står det "beta" nånstans? Jag visste inte om att RW64 är i betaversion.
Totte besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-29, 13:06   #9
Traingoal
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Feb 2003
Ort: ,Ängelholm , Sweden.
Inlägg: 479
Post

Hej.

Jag håller mig till gamla 32:an (32bit).

Mvh. bengt
Traingoal besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-29, 14:31   #10
Erich
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2002
Ort: Nykøbing Falster, Denmark.
Inlägg: 227
Skicka ett meddelande via MSN till Erich
Standard

Hej

Jeg kører 64 bit uden nogen problemer. Det er først vist jeg skal redigere det ene eller andet, at jeg bruger 32 bit, da 64 bit udgave ødelægger spor og signalsystemer.

På min bærbare PC har jeg lavet et lille nummer, så den altid starter op i 64 bit mode. Jeg har klippet begge .exe filer ud, og har så byttet rundt på navnene. Det virker fint hos mig. dog bruger jeg aldrig min bærbare PC til at redigere ruter med, og så længe jeg lader være med det, så har jeg ingen problemer med 64 bit udgaven. Den kører langt mere jævnt og flydende end 32 bit udgaven.

Godt nytår til jer alle sammen.
__________________
Hälsninger til alla
Erich ( Ghosttrain ) Falensteen.

Team TrainSim
Erich besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-29, 15:25   #11
Rogge
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Sweden
Inlägg: 1 406
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Jag kan fortfarande inte starta Railworks64.
Utan detaljer om hur du gör och vad för eventuella felmeddelanden som dyker upp kan ingen hjälpa dig och vad som händer när du försöker starta 64-bit-versionen av TS2019.



Berätta i detalj hur du gör för att starta 64-bit-versionen av TS2019.


Nej, 64-bit-versionen av TS2019 är inte i betastadiet så ignorera vad kevpa00 skriver.


Läs mer här och läs speciellt stycket "Is there anything I can do to prepare for TS2019 64-bit?" där det finns tre länkar med saker du måste installera för att det skall fungera.
__________________

Mvh, Roger
Rogge besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-29, 17:14   #12
TraindriverS
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2011
Ort: Norway
Inlägg: 265
Standard

Driverne dem henviser til i "Is there anything I can do to prepare for TS2019 64-bit?" er jo fra 2010 til 2012, er det ingen nyere versjoner? For jeg er redd PC-en kommer til å installere de nyeste automatisk uansett og erstatte dem.
TraindriverS besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-29, 17:23   #13
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 951
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av TraindriverS Visa inlägg
Driverne dem henviser til i "Is there anything I can do to prepare for TS2019 64-bit?" er jo fra 2010 til 2012, er det ingen nyere versjoner? For jeg er redd PC-en kommer til å installere de nyeste automatisk uansett og erstatte dem.
Ja, jag la märke till att de filerna är åtta år gamla, så jag vågar inte installera.
Totte besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-29, 17:29   #14
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 951
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rogge Visa inlägg
Berätta i detalj hur du gör för att starta 64-bit-versionen av TS2019. :
Jag har icon Railworks64 på skrivbordet och dubbelklickar den så händer ingenting.
Även också via Steam val av Railworks64 samma sak.
Totte besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-12-29, 18:10   #15
Rogge
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Sweden
Inlägg: 1 406
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Jag har icon Railworks64 på skrivbordet och dubbelklickar den så händer ingenting.
Även också via Steam val av Railworks64 samma sak.
Installera DirectX End-User Runtimes, Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package och NVIDIA PhysX Legacy System Software enligt instruktion i länk ovan så bör du få ett annat resultat.

Om du är rädd för att det skall ställa till med problem, skapa en systemåterställningspunkt i Windows innan installation så att du enkelt kan återställa datorn. (https://support.microsoft.com/sv-se/...-restore-point)
__________________

Mvh, Roger
Rogge besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 22:29.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009