Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Allmänt

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2017-06-10, 03:28   #1
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Mölndal
Inlägg: 3 986
Standard Varför blir det svart ?

När jag skall göra en consist, så börjar allt bra, jag placerar ut en lokikon, då frågar spelet mig om jag vill spara och det gör jag då.
Men sedan blir allt svart, se bild.



Måste vara något som är fel..
__________________

Hawk besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2017-06-10, 03:44   #2
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Mölndal
Inlägg: 3 986
Standard Editera inlägg ???

Varför kan man inte editera ett inlägg nu längre ?

Därför skriver jag detta inlägg.

När landskap och spår blir svarta, så kan jag välja ett lok och om jag har tur kan jag få dit en förare.
Men jag har ingen aning om vart loket hamnar, men jag har haft tur som lyckats placerat ut 2 st Y6 likaså 2x X7, på semmeringbahn.
Men jag försökte sätta ut ett RC-lok, men jag såg inte var det hamnade, därför fick jag inte heller satt utt ett antal personvagnar till loket, som för övrigt kom åt fel håll.
__________________________________________________ ___________


Var hittar jag detta tåg, som tydligen skall medfölja rutten?

__________________

Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-06-10, 17:21   #3
Rogge
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Sweden
Inlägg: 1 407
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hawk Visa inlägg
När jag skall göra en consist, så börjar allt bra, jag placerar ut en lokikon, då frågar spelet mig om jag vill spara och det gör jag då.
Men sedan blir allt svart, se bild.
Är det på rutten Konstanz-Villingen det händer?

Jag och flera andra har samma problem och vad jag vet finns ingen lösning på problemet.
__________________

Mvh, Roger
Rogge besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-06-12, 16:01   #4
Jockes
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2009
Ort: Södertälje
Inlägg: 1 500
Standard

Man har nog aldrig kunnat redigera första inlägget i en tråd, åtminstone inte under de åren jag skrivit här Däremot kan man ändra inläggen efter det första.

EDIT: Juste, det är som Totte nämner, så var det man ändrade inlägg kom jag på nu...
__________________
//Joakim Wahlberg

Senast redigerad av Jockes den 2017-06-12 klockan 20:14.
Jockes besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-06-12, 19:43   #5
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 179
Standard

Man trycker F5 (uppdatering) så visas Edit-knappen i c:a 0,5 sekunder. Man får
trycka edit i rätt tid. Försök om ni kan. Jag lyckades några gånger.
Bästa är förhandgranska inlägg om den ser bra ut.

Senast redigerad av Totte den 2017-06-12 klockan 19:44.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-06-13, 00:11   #6
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Mölndal
Inlägg: 3 986
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rogge Visa inlägg
Är det på rutten Konstanz-Villingen det händer?

Jag och flera andra har samma problem och vad jag vet finns ingen lösning på problemet.
Hej
I detta fall är det Semmeringbahn
__________________

Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-07-24, 16:18   #7
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Mölndal
Inlägg: 3 986
Question Semmering bahn svart

Detta gäller den nya rutten Semmering bahn

Är det fler än jag som får upp denna svarta bild när ni placerat ut en marker för typ frikörning, efter att klickat på spara ?

Någon som har en lösning ?

__________________

Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-07-24, 16:32   #8
Henrik
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Stockholm
Inlägg: 372
Standard

Tåget finns på www.christrains.com
__________________
/Henrik
Henrik besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-07-24, 22:27   #9
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Mölndal
Inlägg: 3 986
Question

Citat:
Ursprungligen postat av Henrik Visa inlägg
Tåget finns på www.christrains.com
Vilket tåg ?
nu fattar jag
Men jag köper inte tåget, det var för dyrt, skillnad om det varit Svenskt
__________________


Senast redigerad av Hawk den 2017-07-24 klockan 22:32.
Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 05:10.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009