Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > 3D-design - DTG - Train Simulator 2015

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2018-09-28, 13:05   #31
Mazz
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Vendelsö
Inlägg: 4 416
Standard

Har du fällt upp strömavtagaren?
__________________
/Mazz

www.banbyggarna.se ... ... ... www.nbvj.se
Mazz besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-09-28, 17:31   #32
mibl
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Jönköping
Inlägg: 222
Standard

Underbart!
Fungerar fint hos mig, både med el som tredje skena och som luftledning, bara man kommer ihåg att trycka på "P" för att fälla upp strömavtagaren innan man kör iväg. Man får inte låta sig luras av att den till synes redan är uppe...
mibl besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-09-28, 20:08   #33
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 168
Standard

P var det!
Har kört från Trollhättan till Göteborg
Bifogade bilder
Filtyp: jpg 20180928195435_1.jpg (243.9 KB, 142 visningar)
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-10-26, 00:59   #34
Mazz
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Vendelsö
Inlägg: 4 416
Standard

Lite olika engagemang utanför TS just nu, så blir lite hackapelitta med hur mycket jag kan bygga, så roar mig på de stunder jag kommer åt med att börja bestycka taket istället för vad jag egentligen tänkt.

Gott o kolla förebilden när man håller på... Ska jag måla taket grått tro? Får undersökas...

Egentligen är tanken att nästa släpp innehåller fungerande lysen men jag tar det när jag har mer tid så jag kan stångas med grejjerna i lugn o ro.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Dtak01.jpg (188.1 KB, 94 visningar)
Filtyp: jpg Dtak02.jpg (167.3 KB, 92 visningar)
Filtyp: jpg DtakOrg01.jpg (168.6 KB, 94 visningar)
Filtyp: jpg DtakOrg02.jpg (138.8 KB, 93 visningar)
__________________
/Mazz

www.banbyggarna.se ... ... ... www.nbvj.se

Senast redigerad av Mazz den 2018-10-26 klockan 02:28.
Mazz besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-10-26, 02:36   #35
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Mölndal
Inlägg: 3 986
Smile

Hej
Röstar på grått tak
__________________

Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-10-26, 09:05   #36
ADDE
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2012
Ort: Solberga
Inlägg: 1 115
Skicka ett meddelande via MSN till ADDE Skicka ett meddelande via Skype™ till ADDE
Standard

Om förebilden är grå så ska loket i spelet också bli grå, tycker jag!
__________________
www.SummerADDE.se
Mina aktiva projekt till TS2017:
-Nätverk i Mälardalen, ett nät av banor i mälardlasregionen & Bergslagen.
-Nordlandsbanen, En norsk dieselrutt.
Ladda ner Mälardalen beta här!

Ska du bygga i TS? Läs här först!
ADDE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-10-26, 09:45   #37
Mazz
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Vendelsö
Inlägg: 4 416
Standard

Grått tak ska det bli!
__________________
/Mazz

www.banbyggarna.se ... ... ... www.nbvj.se
Mazz besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-10-26, 13:23   #38
Akki
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2012
Ort: Helsingborg, Sweden
Inlägg: 158
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Mazz Visa inlägg
Sådär, rwp här:

http://www.littsb.se/TS/Mazz_Dlok_alfa01.rwp

Hon går lite för fort, men det får ni stå ut med. Se upp så det inte blir varmgång i lagren, känn efter vid varje uppehåll om ni haft bråttom...
Försökte testa ditt lok men länken släpper inte in mig eller?
Akki
Akki besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-10-26, 14:00   #39
Mazz
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Vendelsö
Inlägg: 4 416
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Akki Visa inlägg
Försökte testa ditt lok men länken släpper inte in mig eller?
Akki
konstigt, för mig hoppar länken igång direkt
__________________
/Mazz

www.banbyggarna.se ... ... ... www.nbvj.se
Mazz besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-10-26, 14:16   #40
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 168
Standard

För mig med.
Akki, hur är det med brandvägg? Kanske stoppar den länken. Brukar finnas två brandväggar, en i datorn och den andra i Routern. För mig är min routers brandvägg avstängd.

Senast redigerad av Totte den 2018-10-26 klockan 14:19.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-10-26, 15:11   #41
Akki
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2012
Ort: Helsingborg, Sweden
Inlägg: 158
Standard

Får upp en sida med bara bokstäver o siffror....
Brandväggarna erbjuder aldrig några problem i sådana här sammanhang
Akki besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-10-26, 15:16   #42
Mazz
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Vendelsö
Inlägg: 4 416
Standard

Andra har ju hämtat loket utan problem... Någon annan som har/har haft liknande bekymmer?
__________________
/Mazz

www.banbyggarna.se ... ... ... www.nbvj.se
Mazz besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-10-26, 15:52   #43
ADDE
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2012
Ort: Solberga
Inlägg: 1 115
Skicka ett meddelande via MSN till ADDE Skicka ett meddelande via Skype™ till ADDE
Standard

även jag får bara en massa text som om att webbläsaren öppnar filen som en textfil, och inte låter mig ladda ner den.
__________________
www.SummerADDE.se
Mina aktiva projekt till TS2017:
-Nätverk i Mälardalen, ett nät av banor i mälardlasregionen & Bergslagen.
-Nordlandsbanen, En norsk dieselrutt.
Ladda ner Mälardalen beta här!

Ska du bygga i TS? Läs här först!
ADDE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-10-26, 18:04   #44
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 661
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Får också massa text och siffror.
Något fel i Internet Exploder.
Inte bara här, utan liknande problem på andra sidor med.

Funkar att ladda ner med Google Chrome utan problem.
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-10-26, 18:53   #45
Mazz
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Vendelsö
Inlägg: 4 416
Standard

Oj, ja nu ser jag det i IE version 11.70, många bokstavar blir det... Bra då vet jag vad det handlar om i alla fall...

Kan ni prova i annan läsare? Opera som jag har fungerar.

Chrome? Firefox?

Edit, provat Chrome och Firefox oxå, fungerar båda. Edge har jag inte, så den kan inte prova.
__________________
/Mazz

www.banbyggarna.se ... ... ... www.nbvj.se

Senast redigerad av Mazz den 2018-10-26 klockan 19:10.
Mazz besöker forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 13:59.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009