Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Övrigt > Off-topic

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2015-01-10, 15:32   #1
Micke.L
Tidigare Traindriver94
 
Reg.datum: Aug 2007
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 508
Skicka ett meddelande via MSN till Micke.L
Standard Någon som använder Logitech GT till OMSI2? - HJÄLP!

Hej!

Fick en Logitech GT driving force i julklapp som jag tänkte ha till OMSI2. Men jag får det inte att fungera.

Jag har förgäves försökt leta upp guider osv på nätet men hittar ingen som hjälper mig. Är det någon här som använder GT-ratten eller kanske liknande som kan förklara hur jag ska gå till väga? Har laddat ner Logitech Profiler som jag inte förstår mig på riktigt heller.

Vore väldigt tacksam för snabb hjälp då jag gärna vill komma igång o köra med ratten...
__________________
Mina arbeten i Trainsimulator 2012:
Appleford - Slough Färdig
Bergslagsbanan V2.0 Färdig!
Bergslagsbanan V3.0 Under arbete!
Micke.L besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2015-01-10, 22:36   #2
Bombardier Train
Tidigare Ruben
 
Reg.datum: Oct 2008
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 907
Standard

Om du går till inställningarna så finns en funktion som gör att man kan hantera och konfigurera spelkontroller. Borde räcka med det.
__________________
//Bombardier Train


Bombardier Train besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-01-10, 23:00   #3
Micke.L
Tidigare Traindriver94
 
Reg.datum: Aug 2007
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 508
Skicka ett meddelande via MSN till Micke.L
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Bombardier Train Visa inlägg
Om du går till inställningarna så finns en funktion som gör att man kan hantera och konfigurera spelkontroller. Borde räcka med det.
Jo jag trilskades med det fram och tillbaka, tillslut lyckades jag lösa det. Inte helt säker på vad som var den slutgiltiga lösningen. Bland annat hade jag glömt välja ratten istället för keyboard/mouse i själva spelmenyn där man bl.a väljer att ta fram en ny buss/ta bort bussar odyl
__________________
Mina arbeten i Trainsimulator 2012:
Appleford - Slough Färdig
Bergslagsbanan V2.0 Färdig!
Bergslagsbanan V3.0 Under arbete!
Micke.L besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-01-10, 23:01   #4
Micke.L
Tidigare Traindriver94
 
Reg.datum: Aug 2007
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 508
Skicka ett meddelande via MSN till Micke.L
Standard

Finns det förövrigt något svenskt till OMSI? Bussar/Rutter? Har googlat men inte hittat något
__________________
Mina arbeten i Trainsimulator 2012:
Appleford - Slough Färdig
Bergslagsbanan V2.0 Färdig!
Bergslagsbanan V3.0 Under arbete!
Micke.L besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-01-11, 00:57   #5
Bombardier Train
Tidigare Ruben
 
Reg.datum: Oct 2008
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 907
Standard

Kul att du fixade det!

Finns lite svenska målningar på omsi-sverige.se, men dessvärre ligger vår hemsida nere tills vidare pga webbhotellet.
__________________
//Bombardier Train


Bombardier Train besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-01-11, 00:59   #6
Micke.L
Tidigare Traindriver94
 
Reg.datum: Aug 2007
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 508
Skicka ett meddelande via MSN till Micke.L
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Bombardier Train Visa inlägg
Kul att du fixade det!

Finns lite svenska målningar på omsi-sverige.se, men dessvärre ligger vår hemsida nere tills vidare pga webbhotellet.
Går det att lägga upp här på forumet så länge, eller skulle du kunna PMa fil-länkar? Eller tror du hemsidan kommer upp snart igen?
__________________
Mina arbeten i Trainsimulator 2012:
Appleford - Slough Färdig
Bergslagsbanan V2.0 Färdig!
Bergslagsbanan V3.0 Under arbete!
Micke.L besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-01-11, 17:44   #7
Micke.L
Tidigare Traindriver94
 
Reg.datum: Aug 2007
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 508
Skicka ett meddelande via MSN till Micke.L
Standard

Om du har tips på övriga rutter som är bra (och fungerande länkar) så är jag tacksam Har hittills bara fått igång Modern Spandau.
__________________
Mina arbeten i Trainsimulator 2012:
Appleford - Slough Färdig
Bergslagsbanan V2.0 Färdig!
Bergslagsbanan V3.0 Under arbete!
Micke.L besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-01-11, 23:12   #8
rapid94
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2007
Ort: Kristianstad, Sweden
Inlägg: 242
Skicka ett meddelande via MSN till rapid94
Standard

Lite svenskt...
Bifogade bilder
Filtyp: jpg 2015-01-11_00002 (1024x640).jpg (104.5 KB, 32 visningar)
Filtyp: jpg 2015-01-11_00003 (1024x640).jpg (105.7 KB, 32 visningar)
__________________
-Allt talar för tåget.....komforten...tiden...priset...tryggheten...
rapid94 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 03:02.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009