Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Downloads

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2012-09-10, 22:34   #16
Pierre
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Sundsvall, Sweden.
Inlägg: 6 775
Standard Nu har jag också testat...

Otroligt fin och välbyggd rutt, hoppas verkligen du bygger vidare på den. Längtar ännu mer efter ett bra grafikkort nu, så jag kan dra upp grafiken på fullt!

Hoppas du MatsH eller nån annan sätter ut signaler och portaler, så vi kan få lite balla scenarios också...
__________________
Mvh Pirpen
Pierre besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-09-11, 01:33   #17
MatsH
Månadens bild - Mars 2005
 
Reg.datum: Feb 2002
Ort: Leksand
Inlägg: 1 177
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av gubben50 Visa inlägg
Hej, Mats du skulle inte kunna lägga upp dem filen på dowload

mvh
John
Tja, jag kan ju inte lägga upp något för nedladdning då det inte är mina data.
Däremot så är det fritt för alla att ladda ner DEM- och SRTM-data från olika sidor på nätet.
Följande länk är användbar för detta:
http://www.viewfinderpanoramas.org/C...ramas_org3.htm

Det är bara att klicka på önskat ställe på kartan för att ladda hem data för det området.
I detta fall t.ex. heter området p33.

mvh .... Mats
__________________

Motörhead - Overkill
MatsH besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-09-11, 01:36   #18
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Hej Mats jag har ladda hem filen P33 är det nåt mer jag behöver ? hur gör man sen

/John
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P

Senast redigerad av gubben50 den 2012-09-11 klockan 01:40.
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-09-11, 17:25   #19
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 833
Standard

Hej!
Jag använder SRTM och du kan lägga upp filen enligt bilden.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Srtm.jpg (62.8 KB, 401 visningar)
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-09-11, 22:36   #20
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Hej, hur vet man vilken man ska ha av alla filerna som finns ?

/john
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-09-11, 23:00   #21
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 833
Standard

Du tar HGT-filen N60E015 och placera den enligt min bild.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-10-07, 23:31   #22
Olaf Lindström
Moderator
 
Reg.datum: Dec 2002
Ort: Jönköping
Inlägg: 2 867
Standard

Försöker få igång rutten och har hittat en hel del av materialet. Något som stör mig är dock att varken spåret eller marken syns. Tips på vad jag saknar?
__________________
Mvh: Olaf Lindström, Moderator Svenska 3d-tåg,forumets regler
Olaf Lindström besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-10-08, 00:31   #23
Micke.L
Tidigare Traindriver94
 
Reg.datum: Aug 2007
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 508
Skicka ett meddelande via MSN till Micke.L
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Olaf Lindström Visa inlägg
Försöker få igång rutten och har hittat en hel del av materialet. Något som stör mig är dock att varken spåret eller marken syns. Tips på vad jag saknar?
Texturer tror jag! Testa att ladda hem newS texturpaket
__________________
Mina arbeten i Trainsimulator 2012:
Appleford - Slough Färdig
Bergslagsbanan V2.0 Färdig!
Bergslagsbanan V3.0 Under arbete!
Micke.L besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-10-08, 00:44   #24
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 833
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Olaf Lindström Visa inlägg
Försöker få igång rutten och har hittat en hel del av materialet. Något som stör mig är dock att varken spåret eller marken syns. Tips på vad jag saknar?
Hej Olaf!
Jag märkte att du börjar med RW och bli mer aktiv i forumet. Läs gärna tråden som har många frågor och svar. Lycka till! http://www.e-buzz.se/forum/showthrea...t=32313&page=3
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-10-09, 10:00   #25
Olaf Lindström
Moderator
 
Reg.datum: Dec 2002
Ort: Jönköping
Inlägg: 2 867
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Micke.L Visa inlägg
Texturer tror jag! Testa att ladda hem newS texturpaket
Har redan de objekten som newS och banbyggarna har lagt upp, ingen lycka där.

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Hej Olaf!
Jag märkte att du börjar med RW och bli mer aktiv i forumet. Läs gärna tråden som har många frågor och svar. Lycka till! http://www.e-buzz.se/forum/showthrea...t=32313&page=3
Inte någon direkt hjälp där heller, misstänker att spåren borde synas då jag har SAD's rutt men det vill sig inte. Allt är givetvis ikryssat i rutan till höger i editorn så att det ska synas.
__________________
Mvh: Olaf Lindström, Moderator Svenska 3d-tåg,forumets regler
Olaf Lindström besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-10-09, 12:11   #26
bobjörk
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2001
Ort: Nacka, , Sweden.
Inlägg: 902
Skicka ett meddelande via ICQ till bobjörk Skicka ett meddelande via MSN till bobjörk Skicka ett meddelande via Yahoo till bobjörk
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Olaf Lindström Visa inlägg
Har redan de objekten som newS och banbyggarna har lagt upp, ingen lycka där.



Inte någon direkt hjälp där heller, misstänker att spåren borde synas då jag har SAD's rutt men det vill sig inte. Allt är givetvis ikryssat i rutan till höger i editorn så att det ska synas.
Precis som Olaf får jag inte igång den rutten heller. Jag har hur mycket som helst nedladdat inför mitt ruttbygge, som jag bygger med SAD-spåren. Men jag har inte heller någon synlig räls i rutten.

Citat:
Ursprungligen postat av Totte
Hej Olaf!
Jag märkte att du börjar med RW och bli mer aktiv i forumet. Läs gärna tråden som har många frågor och svar. Lycka till! http://www.e-buzz.se/forum/showthrea...t=32313&page=3
Det var nog jag som lockade in honom på RW
__________________
Jonas M. Bobjörk
Bantekniker
bobjörk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-10-09, 16:05   #27
Pierre
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Sundsvall, Sweden.
Inlägg: 6 775
Standard

Ni som har problem...har ni testat med Clear Cache? Ni hittar det i Game settings/Tools.
Brukar köra det varenda gång jag lagt in nått nytt...

Själv la jag in allt från Banbyggarna och denna sida plus det andra rutten kräver och har inga problem. Hoppas ni får igång rutten, för den är kanonbra!
__________________
Mvh Pirpen
Pierre besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-10-10, 08:36   #28
Olaf Lindström
Moderator
 
Reg.datum: Dec 2002
Ort: Jönköping
Inlägg: 2 867
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Pierre Visa inlägg
Ni som har problem...har ni testat med Clear Cache? Ni hittar det i Game settings/Tools.
Brukar köra det varenda gång jag lagt in nått nytt...

Själv la jag in allt från Banbyggarna och denna sida plus det andra rutten kräver och har inga problem. Hoppas ni får igång rutten, för den är kanonbra!
Det är provat, fick fel första gången på 78 objekt(!) som den sa att den fixade. Har provkört igen och får nu att allt ska vara i sin ordning.

Tyvärr saknas dock marktexturer och spår fortfarande, kryptiskt värre det här. SAD's rutt får jag fel när jag försöker gå in i via editorn, kanske något korrupt med den. Får felsöka ikväll.
__________________
Mvh: Olaf Lindström, Moderator Svenska 3d-tåg,forumets regler
Olaf Lindström besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-10-10, 09:26   #29
bobjörk
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2001
Ort: Nacka, , Sweden.
Inlägg: 902
Skicka ett meddelande via ICQ till bobjörk Skicka ett meddelande via MSN till bobjörk Skicka ett meddelande via Yahoo till bobjörk
Standard

Jag fick det att fungera nu. La väl in nåt som saknades. Vet dock inte vad.
Blev ju sugen på att smälla upp lite signaler, bara för att. Har dock ingen aning om hur de ska sitta egentligen så det blir fantasi
__________________
Jonas M. Bobjörk
Bantekniker
bobjörk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-10-13, 09:41   #30
Pierre
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Sundsvall, Sweden.
Inlägg: 6 775
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Olaf Lindström Visa inlägg
Det är provat, fick fel första gången på 78 objekt(!) som den sa att den fixade. Har provkört igen och får nu att allt ska vara i sin ordning.

Tyvärr saknas dock marktexturer och spår fortfarande, kryptiskt värre det här. SAD's rutt får jag fel när jag försöker gå in i via editorn, kanske något korrupt med den. Får felsöka ikväll.
Prova att ladda ner sad´s rutt igen. Det är därifrån spåren kommer och många andra rutter använder ju också spår och objekt från den. Hoppas du får till det!
__________________
Mvh Pirpen
Pierre besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Taggar
rw-rutter

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 17:11.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009