Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Downloads

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2012-06-28, 01:42   #31
Andreas13
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2008
Ort: Lidköping, Sweden
Inlägg: 908
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Class 390 tänker jag INTE köpa! Varför levererade du rutten med betaltåg?
Vart finns Y1 red att få tag på?
Jag skrev ju att jag inte hade någon lust att fortsätta så jag gjorde bara ett scenario, och för att köra det behöver man Rc, Y1 och class 390.
Man måste inte köpa class 390 för att köra banan, du kan göra egna scenarior om du vill. Jag kommer att göra några scenarior lite senare också som man inte behöver class 390.

Jag har class 390 för att jag tycker att det är det roligaste tåget att köra i spelet helt enkelt.

Y1 Red ska man få med när man laddar ner tåget men om du inte fick det så kan jag skicka dig det.
__________________
Några av mina pågående projekt till Train Simulator 2014:
Y31
X40
Kinnekullebanan
----------------------------------------------------------------
Gå gärna in på mina hemsidor.
http://andreashoff.se
www.andreashofftag.net
http://andreas13railworks.webs.com
Andreas13 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-28, 12:01   #32
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 793
Standard

Hej!
Jag hittade Y1:an och Free Roam körde jag utan problem.
Landskapet är fint! Ja, som du tidigare skrev att rutten inte är helt färdig, det förstår jag. Vissa objekt visar inte på en del ställen. Plattform saknas t.ex.
Undrar bara, ska inte alla objekt medfölja rutten till installationen?
För MSTS gör det.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-28, 12:38   #33
Andreas13
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2008
Ort: Lidköping, Sweden
Inlägg: 908
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Andreas13 Visa inlägg
Ladda ner dom här filerna och sedan installera så ska banan fungera, tror jag

http://www.mediafire.com/?z49jir30s0hx774
http://www.mediafire.com/?ywch18gmxejkyeu
http://www.mediafire.com/?jq91tmbkne786mg
Har du laddat hem dom här? Om du har det så vet jag inte varför det fattas.
Jag håller på med version 2 nu efter att ha pausat från banan lite.

Version 2
  • Godsbanan klar
  • Fler scenarior
  • Fixade felplaceringar m.m
__________________
Några av mina pågående projekt till Train Simulator 2014:
Y31
X40
Kinnekullebanan
----------------------------------------------------------------
Gå gärna in på mina hemsidor.
http://andreashoff.se
www.andreashofftag.net
http://andreas13railworks.webs.com
Andreas13 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-07-08, 14:06   #34
tinamia80
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2012
Ort: german
Inlägg: 3
Standard

hi i am new in good selling board and greet all

I can help I search this addon
rail weigle sja7 ssrt
tinamia80 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-07-08, 19:58   #35
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tinamia80 Visa inlägg
hi i am new in good selling board and greet all

I can help I search this addon
rail weigle sja7 ssrt

download this SSRT

http://www.e-buzz.se/forum/showthrea...t=32773&page=2

John
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P

Senast redigerad av gubben50 den 2012-07-08 klockan 20:00.
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-07-09, 08:07   #36
tinamia80
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2012
Ort: german
Inlägg: 3
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av gubben50 Visa inlägg


Hi, gubben50 thanks for answering many I installed the SSRT ago but still requires the Weigle rail sja7 SSRT
does anyone know a rat I'm still beginner
tinamia80 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-07-09, 13:26   #37
Andreas13
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2008
Ort: Lidköping, Sweden
Inlägg: 908
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tinamia80 Visa inlägg
Hi, gubben50 thanks for answering many I installed the SSRT ago but still requires the Weigle rail sja7 SSRT
does anyone know a rat I'm still beginner
Have you downloaded this?
http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=26489
__________________
Några av mina pågående projekt till Train Simulator 2014:
Y31
X40
Kinnekullebanan
----------------------------------------------------------------
Gå gärna in på mina hemsidor.
http://andreashoff.se
www.andreashofftag.net
http://andreas13railworks.webs.com
Andreas13 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-07-09, 14:38   #38
toren
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Hallunda , Stockholm , Sweden.
Inlägg: 255
Standard

Hej
Jag saknar också A7_ssrt.bin den finns ej med i zip-filen och ja jag har
hämtat ned filen ett otal gånger och även kollat bat-filen där det står att
Copy "KMW\Sweden\RailVehicles\Personvagnar\P80\SSRT\A7_ SSRT.bin" "KMW\Sweden\RailVehicles\Personvagnar\P80\SSRT\\A7 _SSRT.bin"
problemetär att filen A7_ssrt.bin saknas den går alltså inte att kopiera.
Jag har letat överallt men kan inte hitta den, var finns den? kanske hänger den med något annat som installeras eftersom det är endast ett fåtal som saknar den.
__________________
MVH Ingvar
toren besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-07-09, 17:31   #39
tinamia80
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2012
Ort: german
Inlägg: 3
Standard

hi thanks for the help it worked
tinamia80 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-07-17, 00:17   #40
tågkompaniet
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2009
Ort: sweden
Inlägg: 278
Standard

Jag saknar både ledningar och spår?
__________________
Mycket intresserad kille i tåg .
tågkompaniet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-07-17, 00:54   #41
Andreas13
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2008
Ort: Lidköping, Sweden
Inlägg: 908
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tågkompaniet Visa inlägg
Jag saknar både ledningar och spår?
Har du laddat ner dom här?
swedish_catenarys_by_newS_v1 http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=23763
http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=30526
__________________
Några av mina pågående projekt till Train Simulator 2014:
Y31
X40
Kinnekullebanan
----------------------------------------------------------------
Gå gärna in på mina hemsidor.
http://andreashoff.se
www.andreashofftag.net
http://andreas13railworks.webs.com
Andreas13 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 10:51.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009