Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Downloads

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2012-06-13, 01:10   #16
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Hej Micke

har en fråga om man tar bort alla scenarios inne i spelet,när jag har gjort det och skapar ett nytt free-scenarios så fungera inte el-loken gör jag nåt fel ?

mvh
John
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-13, 18:04   #17
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Hej har löst det
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-19, 14:39   #18
norrtåg
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2011
Inlägg: 34
Standard

Jag får inte igång det alls. För vilken RW version ska det här fungera på?
norrtåg besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-19, 16:02   #19
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av norrtåg Visa inlägg
Jag får inte igång det alls. För vilken RW version ska det här fungera på?
Hej

Jag kör med Railworks 2012
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-20, 17:35   #20
norrtåg
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2011
Inlägg: 34
Standard

Det högsta jag har är Railsimulator - Railworks, vad det är för version exakt vet jag inte men den går genom Steam.
norrtåg besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-20, 18:03   #21
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Hej när du startar upp railworks va står det ? står det railwoks 3 / Train Simulator 2012

mvh
john
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-20, 18:10   #22
norrtåg
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2011
Inlägg: 34
Standard

Men det är inte 2012 det vet jag. Det är en av de äldre. Den går att spela Bergslagsbanan 2.0 om jag säger så, och den där Swedish Test Route, etc.
norrtåg besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-20, 19:32   #23
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Hej så du ha inte tagit men någon uppdatering ?

mvh
John
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-21, 12:58   #24
norrtåg
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2011
Inlägg: 34
Standard

Ingen aning. Jag vet inte vad för uppdatering du pratar om. Det enda jag vill veta är om BB 3.0 ska fungera i de äldre Kuju Railsimulator eller Railworks och inte de som är typ 2012, Railworks 2 etc. Skulle uppskattas om någon som i dagsläget inte använder 2012 eller RW 2 kunde svara på om det alls fungerar så jag inte gjort något fel.
norrtåg besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-07-01, 22:14   #25
toren
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Hallunda , Stockholm , Sweden.
Inlägg: 255
Standard Problem skapa nytt scenario

Hej
När jag ska skapa nytt scenario och kommit till punkten när
jag ska välja Route Origin så får jag bara fram danska orter
från Northen Europe.
Jag tänkte göra ett free roam som startar i tutaboda men
kan inte välja den, det är lite skillnad på placering om jag väljer
skagen tex ja nåt e fel men vad ???
__________________
MVH Ingvar
toren besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 13:27.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009