Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Allmänt

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2019-09-09, 21:08   #1
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 030
Standard TS2020 kommer snart

Hej!
Jag hoppas jag ska kunna köra med RW64 med den nya TS2020.

https://live.dovetailgames.com/live/...troducing-ts20
Totte besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2019-09-09, 22:00   #2
Dson
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2002
Ort: Morgongåva, Uppland, Sweden
Inlägg: 2 732
Skicka ett meddelande via MSN till Dson
Standard

Sorry, Totte, du var två timmar sen den här gången

http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=37394
__________________
På internet kommunicerar vi med tecken. Om du stavar och skriver som en idiot kommer du också att bli behandlad som en.
Dson besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-09-10, 17:09   #3
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 030
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Dson Visa inlägg
Sorry, Totte, du var två timmar sen den här gången

http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=37394
Hehe, jag upptäckte efteråt.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-09-12, 16:47   #4
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 030
Standard

Hej!
Jag kom på det att TS2020 om det är bara RW64 och inte RW32.
Oroande om min rutt inte fungera längre.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-09-12, 22:40   #5
germundal
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2013
Ort: Linköping, Sweden
Inlägg: 234
Standard

Inget att vara orolig för, dovetail vet att vissa har problem med 64 bitars och kommer fortsätta med samma system som 2019.
__________________
ArvidG03SWE

germundal besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-09-15, 10:54   #6
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 030
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av germundal Visa inlägg
Inget att vara orolig för, dovetail vet att vissa har problem med 64 bitars och kommer fortsätta med samma system som 2019.
Kommer de att fixa 64 bitars problem?
Fyra dagar kvar.

Senast redigerad av Totte den 2019-09-15 klockan 10:56.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-09-15, 13:09   #7
germundal
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2013
Ort: Linköping, Sweden
Inlägg: 234
Standard

Kanske, vi får hoppas. Annars är det väl bara att fråga dem om man fortfarande har problem...
https://dovetailgames.kayako.com/Tickets/Submit
__________________
ArvidG03SWE

germundal besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-09-20, 10:19   #8
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 030
Standard

Hej!
Varje höst fick man nya uppdateringar gratis, men nu måste man betala för ny TS2020. Är det slut med gratis uppdatering?

Jag upptäckte nu att TS2020 är gratis utom nya tåg och rutter.

Senast redigerad av Totte den 2019-09-20 klockan 13:34.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 00:24.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009