Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Microsoft Trainsimulator / Open Rails > MS Trainsimulator - Allmänt om MS Trainsimulator / Open Rails

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2018-02-26, 21:40   #1
Huffus
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2005
Ort: Gävle
Inlägg: 75
Standard Lägga in rutter, lok mm i MSTS

Hej! Jag har återinstallerat MSTS men har glömt hur man lägger in t ex Trollhättan eller JBJ. Lika med lok och vagnar. Vill nån vara snäll och göra en "123-lista"?
__________________
Huffus besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2018-02-26, 22:13   #2
Huffus
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2005
Ort: Gävle
Inlägg: 75
Standard Consist editor

Hur/var hittar jag den?
__________________
Huffus besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-28, 15:08   #3
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 716
Standard

Hej!
Jag har MSTS 8Gb stort komprimerat som du kan ladda ner.
Här är länken! https://www.dropbox.com/s/33aa33wce8...lator.zip?dl=0
Hoppas att länken fungerar.
Är tacksam för svar efter nedladdning, Så jag kan ta bort länken.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-28, 20:30   #4
Huffus
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2005
Ort: Gävle
Inlägg: 75
Standard Laddar ned nu.

Vill du visa/lära mig hur man hittar Consist editor också?
__________________
Huffus besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-28, 22:11   #5
Huffus
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2005
Ort: Gävle
Inlägg: 75
Standard Nedladdning

Nedladdning klar.
__________________
Huffus besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-03-01, 09:28   #6
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 716
Standard

Hej!
Skapa consist gör man i Activity Editor. Man skapar consist utan att skapa aktivitet.
Downladlänken är nu borttagen.
Läs mer... http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=29867

Senast redigerad av Totte den 2018-03-01 klockan 09:57.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-03-01, 21:53   #7
Huffus
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2005
Ort: Gävle
Inlägg: 75
Standard Consist

Tack för tipsen Totte! Har fixat lite nu.
__________________
Huffus besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 01:34.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009