Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Downloads

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2014-12-24, 04:36   #1
Basse
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2004
Ort: Stockholm
Inlägg: 797
Standard TGOJ Ma

Det blev en väldigt lång väntan på detta lok. Det är ingen perfekt skapelse tyvärr men vi har valt att släppa henne ändå. Förhoppningsvis kan ni leva med några skavanker och blir det omtyckt kanske lusten återkommer att jobba vidare med loket för att lösa en del problem som finns.

Jag kommer låta er experimentera själva med loket men vet ni hur class 86 (?) fungerar så kommer ni kunna köra detta med.

Som extra (h)julklapp kommer även vagnen med Inno Freight / GC Flis att släppas.

Länkar till nedladdning kommer upp så snart som, via Banbyggarna.

God jul!
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Tgoj_Ma.jpg (177.1 KB, 693 visningar)
__________________
/Tänk först. Tänk igen. Tänk igenom allt en gång till. Skriv sen.\\Basse
Basse besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2014-12-24, 11:58   #2
Henrik
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Stockholm
Inlägg: 367
Standard

Tackar så mycket för hjulklappen!
Kommer den med tickande hastighetsmätare också?
__________________
/Henrik
Henrik besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-24, 12:51   #3
AlleDahlle
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2012
Ort: Kristianstad
Inlägg: 763
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Henrik Visa inlägg
Tackar så mycket för hjulklappen!
Kommer den med tickande hastighetsmätare också?
Hehe... hjulklapp

Mycket fint lok basse!
__________________
//AlleDahlle

Øresundståg (X31K)

Försöker just nu få in öresundståg(X31K/X32K) i Railworks/Train simulator
AlleDahlle besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-24, 13:30   #4
Banbyggarna
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2001
Ort: Sweden.
Inlägg: 358
Standard

(H)Julklapparna finns nu under granen
__________________

Banbyggarna besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-24, 15:00   #5
Henrik
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Stockholm
Inlägg: 367
Standard

Nu har jag provkört loket och den fungerar utmärkt, det enda jag saknar är att kunna styra via tagentbordet
Tack ännu en gång för denna skönhet!
__________________
/Henrik
Henrik besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-24, 15:49   #6
newS
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2007
Ort: Ostfreesland/Tyskland
Inlägg: 562
Standard

many thanks
__________________
newS besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-24, 21:02   #7
Pierre
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Sundsvall, Sweden.
Inlägg: 6 852
Standard

Tack för hjulklappen Basse!
__________________
Mvh Pirpen
Pierre besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-24, 22:50   #8
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 073
Standard

Hej!
Tack för en trevlig julklapp! Ska testa den efter jul.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-25, 15:15   #9
Hgv
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2007
Inlägg: 525
Standard

Ett väldigt fint lok! Håller med Henrik om att det vore praktiskt att kunna köra via tangentbordet.

Jag bidrar med ett par scenarion för Ma-loket på Jönköpingsbanan.

God fortsättning!
Bifogade filer
Filtyp: rar Ma-scenarion.rar (55.5 KB, 40 visningar)
Hgv besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-26, 02:39   #10
Basse
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2004
Ort: Stockholm
Inlägg: 797
Standard

Verkar som en InputMapper inte kom med, vilket gör att tangentbordet inte fungerar. Skulle det inte fungera ändå, så flytta filen Ma_expert.bin från Assets\SweTrac\InputMappers till Assets\Kuju\RailSimulatorCore\InputMappers

Ladda ner
__________________
/Tänk först. Tänk igen. Tänk igenom allt en gång till. Skriv sen.\\Basse
Basse besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-27, 12:18   #11
Henrik
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Stockholm
Inlägg: 367
Standard

Nu fungerar det att köra med tangentbordet
__________________
/Henrik
Henrik besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-27, 12:30   #12
AlleDahlle
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2012
Ort: Kristianstad
Inlägg: 763
Standard

Vad är det för skavanker loket har Basse?
__________________
//AlleDahlle

Øresundståg (X31K)

Försöker just nu få in öresundståg(X31K/X32K) i Railworks/Train simulator
AlleDahlle besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-27, 18:45   #13
vadokunvot
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2005
Ort: Sävsås, Hyltebacken
Inlägg: 422
Standard

Tack för denna fina present.

Jag får dock inget ljud på flisvagnarna, jämför jag med tex era timmervagnar så saknas ju de raderna som anger vilket ljud vagnen skall ha

Å loket går ner till 0 i motorspänning titt som tätt, inga problem att komma igång, kopplar upp som det ska men efter nån minut så dör loket plötslig för att en liten stund senare koppla upp igen

I övrigt får jag lyfta på hatten och tacka för ytterligare ett mästerverk
__________________
Mange
vadokunvot besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-27, 19:07   #14
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 073
Standard

Hej!
Ja, jag testade loket med 16 st Inno Freight / GC Flis-vagnar. Upptäcker att det är nog för många vagnar. Hur många max får loket dra?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-27, 19:17   #15
Basse
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2004
Ort: Stockholm
Inlägg: 797
Standard

Bra att ni kommer med input. Loket kanske kan behöva putsas på i blueprintet då, för 16st vagnar ska inte vara några problem.

Både lok och vagn ska jag ta en titt på. Vagnarna blev kanske lite väl snabbt ihoppackade och skickade till Mazz innan fullt testade.

Loket kopplar ner om du har över 400A, men det sker nästan endast vid start om man drar på med 100% pådrag direkt. Ska kika och se vad som kan göra att det kopplar ner annars, förutom att loket är gammalt
__________________
/Tänk först. Tänk igen. Tänk igenom allt en gång till. Skriv sen.\\Basse

Senast redigerad av Basse den 2014-12-27 klockan 19:20.
Basse besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 10:25.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009