Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Allmänt

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2018-02-12, 12:18   #1
Stefan
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 82
Standard Osynligt Lok

Hej På er alla
jag behöver er hjälp
I aktiviteten i Trollhättan så är mitt RC Lok osynligt
hur får jag fram det ?
När jag kör i andra Tåg banor så syns dom...
jag skickar med en bild....
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Screenshot_Trollhattan_58.28782-12.29823_12-00-49.jpg (148.5 KB, 118 visningar)
__________________
Stefan Lindmark i Gävle
Stefan besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2018-02-12, 12:40   #2
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 690
Standard

Inte bara loket som är osynligt, det är även runt omkring Trollhättan också.
Jag misstänker att din grafikinställning är för lågt.
Visar bilder om loket och omkring. Kolla grafikinställningar så du har som jag.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg 20180212122017_1.jpg (156.0 KB, 117 visningar)
Filtyp: jpg 20180212122100_1.jpg (132.0 KB, 117 visningar)
Filtyp: jpg 20180212122119_1.jpg (136.1 KB, 117 visningar)
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-13, 00:06   #3
Stefan
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 82
Standard Vad gör jag nu

Jag har ändrat i inställningar......
det blev så här .....
kolla bilden
Vad ska jag göra nu ?
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Screenshot_Trollhattan_58.28764-12.29851_12-00-12.jpg (174.9 KB, 102 visningar)
__________________
Stefan Lindmark i Gävle
Stefan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-13, 00:19   #4
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 690
Standard

Nu såg jag Thn-bron. Trollhattans version är gammal. Hämta senaste version.
Plus Trollhattan_Bergensbanen_Assets också.
Hämta även denna med. http://www.klemund.de/RailSimulator/...ewS_v2.2.2.rar

Senast redigerad av Totte den 2018-02-13 klockan 00:22.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-13, 08:18   #5
Akki
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2012
Ort: Helsingborg, Sweden
Inlägg: 117
Standard

Det här är ett generellt problem som hängt med länge pga en bugg antar jag. Vissa vagnar och lok tappas bort grafiskt, som tex AI-tåg, bara koppel mellan vagnarna samt belysning från loket är synligt. Jag har det problemet med Da-loket i kombination med SJs 60-talsvagnar med de ommålade blåa SJ-vagnarna i kombination med RC-loket funkar utan problem. Ingen kan förklara vad detta beror på vad jag vet.
Akki besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-13, 20:36   #6
Stefan
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 82
Standard

Jag har fortfarande problem....
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Screenshot_Trollhattan_58.28782-12.29823_12-00-49.jpg (148.5 KB, 84 visningar)
__________________
Stefan Lindmark i Gävle
Stefan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-13, 21:08   #7
ADDE
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2012
Ort: Solberga
Inlägg: 1 070
Skicka ett meddelande via MSN till ADDE Skicka ett meddelande via Skype™ till ADDE
Standard

Har du det här: http://store.steampowered.com/app/20...o__Asset_Pack/

Läs mer här: http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=35264
__________________
www.SummerADDE.se
Mina aktiva projekt till TS2017:
-Nätverk i Mälardalen, ett nät av banor i mälardlasregionen & Bergslagen.
-Nordlandsbanen, En norsk dieselrutt.
Ladda ner dem här!

Ska du bygga i TS? Läs här först!
ADDE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-14, 12:07   #8
Stefan
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 82
Standard Vad gör jag nu

Jag har European_Loco_Asset pack också.....
Har någon tips ?
jag vill ta bort dom osynliga loken i dom banor jag kör
Hur gör man ?
__________________
Stefan Lindmark i Gävle
Stefan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-14, 12:17   #9
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 690
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stefan Visa inlägg
Jag har European_Loco_Asset pack också.....
Har någon tips ?
jag vill ta bort dom osynliga loken i dom banor jag kör
Hur gör man ?
Borttagning av scenarion sker med RWTools. Har du den?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-14, 12:38   #10
Stefan
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 82
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Borttagning av scenarion sker med RWTools. Har du den?
tack Totte ska prova RWTOOLS
__________________
Stefan Lindmark i Gävle
Stefan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-14, 16:53   #11
Stefan
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 82
Standard Otroligt

I Andra Tåg banor så funkar Rc Loket
Det spökar med mej..............
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Screenshot_Konstanz-Villingen_48.05589-8.46677_12-52-26.jpg (252.6 KB, 68 visningar)
__________________
Stefan Lindmark i Gävle
Stefan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-14, 17:39   #12
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 690
Standard

När du hämtade hem rwp-fil, hur installerade du då?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-14, 21:53   #13
Stefan
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 82
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
När du hämtade hem rwp-fil, hur installerade du då?
Hej Totte
Jag gör som det står....men vänta
lägger jag loken i fel mapp kanske ?
jag lägger dom i "steam app"
det är ju rätt vad jag vet
__________________
Stefan Lindmark i Gävle
Stefan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-14, 22:44   #14
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 690
Standard

Använde du programmet Utilities? Det är den som extraherar till rätt plats i filsystemet.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2018-02-17, 11:56   #15
Stefan
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 82
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Använde du programmet Utilities? Det är den som extraherar till rätt plats i filsystemet.
Hej Totte
Förlåt för sent svar men jag har jobbat
jag jobbar på Coop nu är jag ledig i helgen
jo jag använder programmet Utilities
__________________
Stefan Lindmark i Gävle
Stefan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 00:22.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009