Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Allmänt

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2019-03-18, 21:45   #61
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 050
Standard

Hej!
Jag vet faktiskt inte vad det är för fel. Jag kan inte få igång ens min egen rutt Thn med 64. Bara 32 går bra.
Kunde du köra från Gbg till LE?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-19, 17:12   #62
Akki
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2012
Ort: Helsingborg, Sweden
Inlägg: 151
Standard

Från Göteborg, hur menar du, jag startar scenariot LE bara, strax innan Y6an lämnar huvudbanan:
Akki besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-20, 11:58   #63
Erich
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2002
Ort: Nykøbing Falster, Denmark.
Inlägg: 228
Skicka ett meddelande via MSN till Erich
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Hej!
Jag vet faktiskt inte vad det är för fel. Jag kan inte få igång ens min egen rutt Thn med 64. Bara 32 går bra.
Kunde du köra från Gbg till LE?
Hej

Det er højst underligt at du har så mange problemer med 64 bit udgaven. Efter den seneste opdatering af .exe filerne samt en helt ny Serz.exe, så kører min TS 64 bit perfekt, også i samtlige editorer

Jeg begynder at få en sjov fornemmelse af, at det IKKE er TS der er dit problem. Det er muligvis en Windows opdatering der er gået galt, kan bare ikke fortælle dig hvilken det skulle være.
__________________
Hälsninger til alla
Erich ( Ghosttrain ) Falensteen.

Team TrainSim
Erich besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-20, 14:48   #64
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 050
Standard

Railworks, Railworks64 och Serz är senaste 19-03-06.
Går inte att starta RW64 ändå.

Senast redigerad av Totte den 2019-03-20 klockan 14:50.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-20, 16:19   #65
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 050
Standard

Min 64 bitarsversion jobbar igen. Detta är vad jag gjorde:

Inne i huvudtågsimulatorkatalogen (RailWorks) finns en katalog som heter Install.
Öppna den här katalogen som heter Install. Det finns en katalog som heter OpenAL. Inne i denna OpenAL finns en katalog som heter 64bit. Inuti 64bit finns en fil som heter OpenAL32.dll. Kopiera den här filen till huvudkatalogen (Railworks) och be om att ersätta den befintliga filen.
Kontrollera även de andra installationsfilerna för att verifiera om du behöver DirectX-, dotnet- eller physX-uppdateringar. Min dator behövde det.
Nu fungerar 64 bitars versionen av Train Simulator bra.

My 64 bits version is working again. This is what I did:

Inside the main Train Simulator directory (RailWorks), there is a directory called Install.
Open this directory called Install. There is a directory called OpenAL. Inside this OpenAL there is a directory called 64bit. Inside the 64bit there is a file called OpenAL32.dll. Copy this file to the main directory (Railworks) and ask to replace the existing file.
Also check the other install files to verify if you need DirectX, dotnet or physX updates. My PC needed it.
Now the 64 bits version of Train Simulator is working fine.

https://steamcommunity.com/app/24010...5227840557080/

Så får jag hålla på med kopieringen för att kunna öppna 64. Då går 32 inte att öppna. Måste kopiera tillbaka till 32 för att öppna.

Senast redigerad av Totte den 2019-03-20 klockan 16:23.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-21, 15:55   #66
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 050
Standard

Nu funkar både Railworks och Railworks64!
Jag klickade programfilen oalinst och den började jobba med installationen.
Sen undrar jag om ni har Steamworks Shared enligt katalog?
Bifogade bilder
Filtyp: jpg OpenAL.jpg (85.2 KB, 32 visningar)
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2019-03-21, 19:52   #67
TraindriverS
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2011
Ort: Norway
Inlägg: 276
Standard

Jeg har samme mappe selv.
TraindriverS besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 11:29.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009