Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Allmänt

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2017-11-13, 04:11   #1
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Inlägg: 3 883
Question Ursäkta, jag skrevvi fel forum

Var hamnar filerna ?
Hej
Om jag klonar en rutt för att jag vill bygga om den, var hamnar rutten någonstans.

Har hållit på med Albula Line, jag har nog minst 5 kopior, men var är dom någonstans ?

Vore mycket tacksam för svar

Jag är inte insatt i TS filstruktur
__________________

Hawk besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2017-11-13, 12:05   #2
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 423
Standard

Hej!
Jag har aldrig prövat klona. Jag tror du döper klonad rutt med nytt annat namn. T.ex. Albula Line Hawk.

Senast redigerad av Totte den 2017-11-13 klockan 12:10.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-13, 17:03   #3
nohab
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Norge
Inlägg: 105
Standard

..\RailWorks\Content\Routes

For å kunne finne riktig mappe må du åpne programmet "NameMyRoute.exe" som du finner i RailWorks-mappen. Høyreklikk ruten du vil se i explorer og velg "Open in Explorer".
nohab besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-14, 04:29   #4
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Inlägg: 3 883
Question

men den klonade kopian måste väl hamna någonstans, så var det i alla fall i MSTS.
Men VAR.
Jag blir tossig på filstrukturerna i TS Kan det vara så att min omarbetade kopia som jag givetvis döpt om namnet på, hamnar i samma mapp som originalrutten ?
__________________

Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-14, 13:28   #5
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 473
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Har inte det framförmig men alla orginal och klonade rutter hamnar i mappen rutter. Men får annat rutt nr. Rutterna har av någon anledning långa sifferkompinatiner. Enklast är att öppna RW-tols och där visaa namn och rätt sifferkombination.
__________________

Smajlet

Senast redigerad av smajlet den 2017-11-14 klockan 13:29.
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-14, 14:11   #6
Rogge
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Sweden
Inlägg: 1 394
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hawk Visa inlägg
men den klonade kopian måste väl hamna någonstans, så var det i alla fall i MSTS.
Men VAR.
Den hamnar i en egen mapp här:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Content\Rou tes

(Det skall vara Routes i slutet men forumet särskriver det av någon anledning...)

Namnet blir ju typ f8b64803-ddb6-47bd-9ee8-69e3ceba1bf3 och som sagt så är RW Tools det bästa programmet att använda då man får fram det namn man givit till rutten samt namnet på mappen för att kunna ta säkerhetskopior eller radera den.
__________________

Mvh, Roger
Rogge besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-14, 14:46   #7
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 423
Standard

Så enkelt blir det!
https://youtu.be/3ZCoSOyX4ZM

Sen kollar du \Steam\steamapps\common\RailWorks\Content\Routes och se efter senaste ändringsdatum.

Senast redigerad av Totte den 2017-11-14 klockan 14:50.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-16, 11:04   #8
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 423
Standard

Hallå Hawk!
Såg du filmen jag gjorde? Hur gick det sen?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-16, 23:09   #9
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Inlägg: 3 883
Standard

HejTotte
Jag fick en ny rutt "Albul-Hawk"under fliken "Bygg".
Men när jag sparade så kom jag till en rutt utan tåg, så jag var tvungen att starta om datorn..

Verkar som man måste ha en consist i ruten, så man kan avsluta editorn.
__________________

Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-17, 01:14   #10
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 423
Standard

Då får du sätta dit ett tåg med free roam.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 02:36.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009