Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Allmänt

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2017-11-13, 03:11   #1
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Inlägg: 3 903
Question Ursäkta, jag skrevvi fel forum

Var hamnar filerna ?
Hej
Om jag klonar en rutt för att jag vill bygga om den, var hamnar rutten någonstans.

Har hållit på med Albula Line, jag har nog minst 5 kopior, men var är dom någonstans ?

Vore mycket tacksam för svar

Jag är inte insatt i TS filstruktur
__________________

Hawk besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2017-11-13, 11:05   #2
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 687
Standard

Hej!
Jag har aldrig prövat klona. Jag tror du döper klonad rutt med nytt annat namn. T.ex. Albula Line Hawk.

Senast redigerad av Totte den 2017-11-13 klockan 11:10.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-13, 16:03   #3
nohab
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Norge
Inlägg: 120
Standard

..\RailWorks\Content\Routes

For å kunne finne riktig mappe må du åpne programmet "NameMyRoute.exe" som du finner i RailWorks-mappen. Høyreklikk ruten du vil se i explorer og velg "Open in Explorer".
nohab besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-14, 03:29   #4
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Inlägg: 3 903
Question

men den klonade kopian måste väl hamna någonstans, så var det i alla fall i MSTS.
Men VAR.
Jag blir tossig på filstrukturerna i TS Kan det vara så att min omarbetade kopia som jag givetvis döpt om namnet på, hamnar i samma mapp som originalrutten ?
__________________

Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-14, 12:28   #5
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 530
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Har inte det framförmig men alla orginal och klonade rutter hamnar i mappen rutter. Men får annat rutt nr. Rutterna har av någon anledning långa sifferkompinatiner. Enklast är att öppna RW-tols och där visaa namn och rätt sifferkombination.
__________________

Smajlet

Senast redigerad av smajlet den 2017-11-14 klockan 12:29.
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-14, 13:11   #6
Rogge
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Sweden
Inlägg: 1 394
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Hawk Visa inlägg
men den klonade kopian måste väl hamna någonstans, så var det i alla fall i MSTS.
Men VAR.
Den hamnar i en egen mapp här:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Content\Rou tes

(Det skall vara Routes i slutet men forumet särskriver det av någon anledning...)

Namnet blir ju typ f8b64803-ddb6-47bd-9ee8-69e3ceba1bf3 och som sagt så är RW Tools det bästa programmet att använda då man får fram det namn man givit till rutten samt namnet på mappen för att kunna ta säkerhetskopior eller radera den.
__________________

Mvh, Roger
Rogge besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-14, 13:46   #7
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 687
Standard

Så enkelt blir det!
https://youtu.be/3ZCoSOyX4ZM

Sen kollar du \Steam\steamapps\common\RailWorks\Content\Routes och se efter senaste ändringsdatum.

Senast redigerad av Totte den 2017-11-14 klockan 13:50.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-16, 10:04   #8
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 687
Standard

Hallå Hawk!
Såg du filmen jag gjorde? Hur gick det sen?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-16, 22:09   #9
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Inlägg: 3 903
Standard

HejTotte
Jag fick en ny rutt "Albul-Hawk"under fliken "Bygg".
Men när jag sparade så kom jag till en rutt utan tåg, så jag var tvungen att starta om datorn..

Verkar som man måste ha en consist i ruten, så man kan avsluta editorn.
__________________

Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-11-17, 00:14   #10
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Lilla Edet
Inlägg: 8 687
Standard

Då får du sätta dit ett tåg med free roam.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-12-01, 22:38   #11
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Inlägg: 3 903
Standard

Hej
Det är ta mig f*n inte klokt.!

det är bara det som jag byggt ändrat i min rutt Albula_Hawk som jag gjorde en consist.
Alla andra consister är inte ändrade,
Har lagt hundratals timmar på att justera träden mm. men det är bara i den consisen som jag gjorde, för att kunna börja bygga.

Om man byggde om en rutt i MSTS så blev alla ändringar kvar oavsett vilken consist man körde

Angående TS 2017/18
Sedan irriterar jag mig på ångloksrök går rakt igeom broar och snöskydd mm.
Deta borde väl dom kunna fixa
__________________


Senast redigerad av Hawk den 2017-12-01 klockan 22:39.
Hawk besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2017-12-04, 08:21   #12
ADDE
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2012
Ort: Solberga
Inlägg: 1 070
Skicka ett meddelande via MSN till ADDE Skicka ett meddelande via Skype™ till ADDE
Standard

Tips till nästa gång:

Skapa en kopia av rutten du vill bygga om och bygg om I kopian. För alla DLCer du ladder ner och moddar kommer att återställas när TS uppdateras och patchas!
__________________
www.SummerADDE.se
Mina aktiva projekt till TS2017:
-Nätverk i Mälardalen, ett nät av banor i mälardlasregionen & Bergslagen.
-Nordlandsbanen, En norsk dieselrutt.
Ladda ner dem här!

Ska du bygga i TS? Läs här först!
ADDE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 08:24.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009