Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Microsoft Trainsimulator / Open Rails > MS Trainsimulator - Allmänt om MS Trainsimulator / Open Rails

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2013-08-18, 22:09   #1
Jonmpa
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2006
Ort: Vårberg
Inlägg: 1 006
Skicka ett meddelande via MSN till Jonmpa
Question Problem med MSTS på Windows 7

Problem, Försöker göra allt jag kan för att installera MSTS på Windows 7 home premium som jag har, Det har gått felfritt förr, Men nu går det inte alls, Ja alltså det går att installera utan några som helst problem, Men när man installerat allt och så där och ska provstarta då går den in i programmet, En svart ruta kommer fram och en sekund senare hoppar den till skrivbordet igen, Sen händer inget mer
__________________

Jonmpa besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2013-08-18, 22:13   #2
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 147
Standard

Kör du MSTS som administratör?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-08-18, 22:29   #3
Jonmpa
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2006
Ort: Vårberg
Inlägg: 1 006
Skicka ett meddelande via MSN till Jonmpa
Smile

Nej, Det kan jag prova!
__________________

Jonmpa besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-08-18, 22:30   #4
Jonmpa
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2006
Ort: Vårberg
Inlägg: 1 006
Skicka ett meddelande via MSN till Jonmpa
Question

Det hjälpte inte mot felet
__________________

Jonmpa besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-08-18, 22:33   #5
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 147
Standard

Fler rutter än 6 ordinarie? Kan vara nå´n rutt som spökar.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-08-18, 22:42   #6
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 147
Standard

Har du installerat MSTS på rätt sätt? Om du är osäker på, så kolla min signatur "Hur man installerar MSTS".
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-08-19, 00:29   #7
Jonmpa
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2006
Ort: Vårberg
Inlägg: 1 006
Skicka ett meddelande via MSN till Jonmpa
Smile

Har bara orginalrutterna än så länge, Har installerat till och med: MSTS bin 1.8 steget, Inget hjälper MSTS vägrar starta och går ur direkt
__________________

Jonmpa besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-08-19, 00:53   #8
Bombardier Train
Tidigare Ruben
 
Reg.datum: Oct 2008
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 907
Standard

Har du MSTS update 1.4?
__________________
//Bombardier Train


Bombardier Train besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-08-19, 01:05   #9
Jonmpa
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2006
Ort: Vårberg
Inlägg: 1 006
Skicka ett meddelande via MSN till Jonmpa
Smile

Japp! Skulle man installerat 1.1 updaten före 1.4, För nu står mitt MSTS på 1.4 och jag installerade MSTS update 1.1 och sedan MSTS bin 1.8, Men som sagt när jag högerklickar på Trainsymbolen så står det Version 1.4
__________________

Jonmpa besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-08-19, 10:01   #10
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 147
Standard

Har du fler datorspel installerat? Scandisk?

Senast redigerad av Totte den 2013-08-19 klockan 10:03.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-08-19, 11:53   #11
Jonmpa
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2006
Ort: Vårberg
Inlägg: 1 006
Skicka ett meddelande via MSN till Jonmpa
Smile

Ja jodå Euro truck simulator 2 och MSTS, Men det är alla dataspel jag har inne på datorn och jag installerade MSTS först
__________________

Jonmpa besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-08-19, 11:57   #12
Jonmpa
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2006
Ort: Vårberg
Inlägg: 1 006
Skicka ett meddelande via MSN till Jonmpa
Smile

http://msts.steam4me.net/tutorials/i...g_msts_w7.html

Här är en guide som visar hur man installerar MSTS på W7 på smidigast möjligaste sätt såvitt jag kan förstå
__________________

Jonmpa besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-08-19, 12:00   #13
Jonmpa
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2006
Ort: Vårberg
Inlägg: 1 006
Skicka ett meddelande via MSN till Jonmpa
Smile

Den följde jag till punkt och pricka, Har MSTS under: C:/1 det vill säga egen skapad katalog igenom installeraren, Skulle det var MSTS/train simulator så det kan vara där skon klämmer? Fast det har jag svårt att tro, Men...
__________________

Jonmpa besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-08-19, 12:39   #14
Jockes
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2009
Ort: Södertälje
Inlägg: 1 479
Standard

Nu är jag ingen MSTS-expert, men ibland kan det hjälpa att använda kompatibilitet för äldre Windows av någon anledning Eller avråder MSTS-experterna från det? (använder inte - och äger inget MSTS så har noll koll)
__________________
//Joakim Wahlberg
Jockes besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2013-08-19, 12:48   #15
Jonmpa
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2006
Ort: Vårberg
Inlägg: 1 006
Skicka ett meddelande via MSN till Jonmpa
Question

Tack för tipset, Jag provade detta, Men det hjälpte inte
__________________

Jonmpa besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 15:10.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009