Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Auran Trainz > Trainz - Allmänt om Trainz

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2020-12-19, 18:13   #1
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 557
Standard Nybörjare Trainz

Hej!
Jag har köpt Trains från Steam för ett tag sen.
Nu hämtade jag WNJ-bana för att testa.
Det fattas 9 assets och hur får jag ta hem på dessa?
Bifogade bilder
Filtyp: jpg WNJ-objekt.jpg (71.9 KB, 148 visningar)
Totte besöker forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2020-12-19, 22:28   #2
Bengan
Hjälpsamfotograf & Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Huddinge, Sweden.
Inlägg: 6 288
Standard

Du borde hitta dom här i kuid-listan för allt STL material som är uppladdat.

http://www.banbyggarna.se/stl/kuidlist/kuidlist.html
__________________
Bengan
Bengan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-12-19, 22:34   #3
Bengan
Hjälpsamfotograf & Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Huddinge, Sweden.
Inlägg: 6 288
Standard

Nu hade jag för bråttom.
Dom grejerna som du visar, saknar nått eller några tillbehör.
__________________
Bengan
Bengan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-12-20, 12:56   #4
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 557
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Bengan Visa inlägg
Nu hade jag för bråttom.
Dom grejerna som du visar, saknar nått eller några tillbehör.
Då går det inte öppna WNJ och köra.
Totte besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-12-20, 14:03   #5
Jockes
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2009
Ort: Västerås
Inlägg: 1 642
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Då går det inte öppna WNJ och köra.
Högerklicka på de objekten, välj "Show dependencies" (nu får någon gärna rätta mig, det var längesen jag använde den funktionen nu, tror det står nåt annat i T:ANE/TRS19) och se vad dessa objekt saknar för tillbehör
__________________
//Joakim Wahlberg
Jockes besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-12-20, 16:00   #6
ekankal
Veteran
 
Reg.datum: Jun 2008
Ort: Sundsvall
Inlägg: 4 011
Standard

Du kan också prova att högerklicka på grejerna och välja "Download", då söker spelet automatiskt igenom Download Station, finns något där som saknas, så laddas det ner utan att du behöver göra något mer.
Det borde funka på mina hus (Torp), för den enda dependencie som behövs till dom, är en icon som finns på DLS.
__________________
Ekan
ekankal besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-12-20, 16:21   #7
Bengan
Hjälpsamfotograf & Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Huddinge, Sweden.
Inlägg: 6 288
Standard

Samtliga missade objekt, bortsett från Tufftuffs vändskiva finns på DLS.

Till Tufftuffs vändskiva, behöver du ett spår som finns i Tomas spårpaket som finns här hos Banbyggarna. Spårpaketet längst ner.

http://www.banbyggarna.se/stl/scenery/track/page1.html

Höger-klicka på objekten som har Missing dependencies och välj Download, så ska spelet automatiskt söka efter objekten på DLS eller så kollar du efter saknade objekt genom List Dependencies.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Image1.jpg (119.7 KB, 116 visningar)
__________________
Bengan
Bengan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-12-21, 12:19   #8
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 557
Standard

Det går tydligen inte ladda ner filer. Jag försökte en av många filer klickade flera gånger. Vem ansvarar för denna server?
Bifogade bilder
Filtyp: jpg WNJ-objekt 2.jpg (110.4 KB, 108 visningar)

Senast redigerad av Totte den 2020-12-21 klockan 12:30.
Totte besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-12-21, 12:26   #9
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 557
Standard

Angående Torp tstgst blekröd är statusen "Open for edit", inte "Modified".?

Senast redigerad av Totte den 2020-12-21 klockan 12:27.
Totte besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-12-21, 13:39   #10
Jockes
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2009
Ort: Västerås
Inlägg: 1 642
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Angående Torp tstgst blekröd är statusen "Open for edit", inte "Modified".?
Den har troligen installerats två gånger. Jag brukar köra med "Revert to original" eller "Submit edits", beroende på vad det är för typ av objekt :-)

Angående servern, är du inloggad i Content Manager? Det är N3V's server, ytterst sällan strul med den enligt mig.
__________________
//Joakim Wahlberg
Jockes besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-12-21, 15:48   #11
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 557
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Jockes Visa inlägg
Den har troligen installerats två gånger. Jag brukar köra med "Revert to original" eller "Submit edits", beroende på vad det är för typ av objekt :-)

Angående servern, är du inloggad i Content Manager? Det är N3V's server, ytterst sällan strul med den enligt mig.
Content Manager, var hittar man inloggningen?

Senast redigerad av Totte den 2020-12-21 klockan 15:52.
Totte besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-12-21, 16:49   #12
rely
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 979
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Content Manager, var hittar man inloggningen?
Öppna Trainz, men istället för att välja "Start Trainz" välj "Trainz settings". Gå sedan till fliken "internet" och logga in där. Har du inte ett konto redan tror jag att man kan skapa ett via en länk som finns där.

Hoppas det var till hjälp och kul att du börjat med Trainz, Totte.
__________________
Rely
rely besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-12-21, 20:36   #13
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 557
Standard

Jag har glömt lösenord för att logga in. Jag skickade frågan om nytt lösenord och väntat på svar i flera timmar. Tar det så lång tid?
Totte besöker forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-12-21, 20:53   #14
Jockes
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2009
Ort: Västerås
Inlägg: 1 642
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Jag har glömt lösenord för att logga in. Jag skickade frågan om nytt lösenord och väntat på svar i flera timmar. Tar det så lång tid?
Oj, ingen aning, aldrig begärt nytt lösenord tror jag. Kollat så det inte hamnat i skräpposten?
__________________
//Joakim Wahlberg
Jockes besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-12-22, 17:35   #15
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 557
Standard

Hej!
Jag försöker logga in.......Internet är ju på..?
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Trainz.jpg (32.5 KB, 84 visningar)
Filtyp: jpg Trainz2.jpg (33.1 KB, 83 visningar)
Totte besöker forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 12:44.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009