Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Auran Trainz > Trainz - Allmänt om Trainz

Stängt ämne
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2002-07-02, 17:36   #1
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Inlägg: 3 896
Standard Spårvagnsrutt, var hittar man den

Hej
För ett tag sen så såg ja bilder på en spårvagnsrutt, tror de va nån Holländsk. Den verkade välldigt fin, med riktiga gator och en massa nya hus. Den skulle visst vara välldigt krävande.
Men nu så hittar ja inte rutten, nån som vet?

Hawk



Hawk besöker inte forumet just nu  
Gammal 2002-07-02, 17:57   #2
bogi
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2002
Ort: HÄRNÖSAND, , Sweden.
Inlägg: 26
Standard

Hejsan. Jag tror du menar rutten som heter Amsterdam. Jag vet ej vad den finns på nätet men jag kan skicka den för jag har den kvar i en zippad 600Kb stor fil. Eller kan du hämta den idag med ftp hos mig.
Adress: bogi.d2g.com
Login: guest
Passw: guest

OBS gäller bara ikväll till midnatt sedan raderas kontot.
/Bosse

Spar telefonpengar
http://www.telia2.com
bogi besöker inte forumet just nu  
Gammal 2002-07-02, 18:51   #3
Pierre
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Sundsvall, Sweden.
Inlägg: 6 767
Standard

Hej Hawk!

Jag hämtar jämt hem en massa till MSTS och Trainz (fast jag inte har Trainz än!), så jag har även Amsterdamm spårvägsrutten. Både version 0.5 och 1.0, och med alla objekt (tror jag?) och spårvagnen som behövs.

Om du låter din FTP-server vara igång ikväll, kan jag ladda upp den. Allt är på c:a 40 MB!

Ända jag vill är, att om du får rutten att funka, så kan du väl lägga upp lite bilder i galleriet!




Edited by - pierre on 02 July 2002 17:58:56
Pierre besöker inte forumet just nu  
Gammal 2002-07-02, 21:28   #4
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Inlägg: 3 896
Standard

<img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle> självklart lägger ja upp bilder.
sätter på ftp'n nu
Om någon vill ladda KMJ så är den också tillgänglig.

kmj.dns2go.com
Pierre
Pierre
port21

Hawk





Edited by - Hawk on 02 July 2002 20:34:13
Hawk besöker inte forumet just nu  
Gammal 2002-07-02, 21:59   #5
Pierre
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Sundsvall, Sweden.
Inlägg: 6 767
Standard

Hawk!

Jag får: 550 Permission denied, när jag försöker ansluta. Får det på båda ställena. Vad är fel?


Pierre besöker inte forumet just nu  
Gammal 2002-07-02, 22:06   #6
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Inlägg: 3 896
Standard

? skumt, ja vet faktiskt inte, ska forska i saken.

Kan ha att göra med att ja satte in en ny hårddisk idag.

Nu ska de funka.

Hawk





Edited by - Hawk on 02 July 2002 21:08:40
Hawk besöker inte forumet just nu  
Gammal 2002-07-02, 22:23   #7
Pierre
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Sundsvall, Sweden.
Inlägg: 6 767
Standard

Nu har du den. Du får lägga in objekten ifrån båda mapparna, och skulle något saknas, så leta här: http://trainz.luvr.net/index.php


Pierre besöker inte forumet just nu  
Gammal 2002-07-02, 23:46   #8
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Inlägg: 3 896
Standard

Tackar
Puh, jösses namn, där måste man ju nästan vara general för att få den rutten att funka, så mycke grejjer som där va.<img src=icon_smile_shock.gif border=0 align=middle>

Hawk



Hawk besöker inte forumet just nu  
Gammal 2002-07-06, 10:44   #9
Pierre
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Sundsvall, Sweden.
Inlägg: 6 767
Standard

Hej Hawk!

Fick du Amsterdam att fungera? Skulle gärna vilja se lite bilder.

Det bruna loket i KMJ-galleriet, är det ett Hg-lok? Är det du som bygger det?


Pierre besöker inte forumet just nu  
Gammal 2002-07-06, 14:12   #10
Robban
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 588
Standard

Citat:
quote:
Det bruna loket i KMJ-galleriet, är det ett Hg-lok? Är det du som bygger det?


Nä Jag.
Men det strulade lite, så Hawk har kikat på´t sen ändrade jag lite så nu är jag inte trött på loket igen.
Ritprogram = blää.

Robban

Robban besöker inte forumet just nu  
Gammal 2002-07-06, 22:47   #11
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Inlägg: 3 896
Standard

Hej
Jo nu fungerar Amsterdam, men ja vet inte vart ja skall lägga alla objekt som ligger i alla zip-filer.
Vart tar alla objekt vägen som har exe-fil, ja hittar dom inte nånstans.<img src=icon_smile_shock.gif border=0 align=middle>



Massor avobjekt saknas, står de på skyllten <img src=icon_smile_shock.gif border=0 align=middle>

Hawk





Se bildgalleri

Edited by - Hawk on 06 July 2002 22:10:44
Hawk besöker inte forumet just nu  
Gammal 2002-07-07, 00:55   #12
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Inlägg: 3 896
Standard

Nu så har ja lagt in alla filer som va zippade i Custom/Scenery.
Nu startar inte Trainz längre.<img src=icon_smile_dead.gif border=0 align=middle>

Hawk



Hawk besöker inte forumet just nu  
Gammal 2002-07-07, 02:58   #13
Hawk
Veteran
 
Reg.datum: Aug 2001
Inlägg: 3 896
Standard

Denna rutt kan ja inte rekomendera, den gör så att man får avinstallera Trainz.

Hawk



Hawk besöker inte forumet just nu  
Gammal 2002-07-07, 07:57   #14
Pierre
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Sundsvall, Sweden.
Inlägg: 6 767
Standard

Tråkigt att höra, Hawk!

Jag trodde denna rutt skulle vara något i hästväg, just med tanke på alla häftiga objekt som skulle vara med!

Ingen annan som fått Amsterdam att fungera (utan att Trainz slutar funka!), och kan ge lite tips och bilder?




Edited by - pierre on 07 July 2002 06:58:48
Pierre besöker inte forumet just nu  
Gammal 2002-07-07, 08:48   #15
Janne
STW-member
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Vagnhärad, Sweden.
Inlägg: 2 299
Skicka ett meddelande via Yahoo till Janne
Standard

Citat:
quote:
Nu så har ja lagt in alla filer som va zippade i Custom/Scenery.
Nu startar inte Trainz längre.<img src=icon_smile_dead.gif border=0 align=middle>
Hawk
Alla filer ska nog inte ligga i Custom\Scenery. En del ska ligga under Custom\Splines, en del andra i Custom\Ground och en del andra i Custom\Tracks. Om filerna hamnar i fel biblioteksstruktur kan inte spelet läsa in dom och betrakta dom som rätt objekttyp och då funkar det inte. Sätt dig in i vilka objekt som hör hemma var så klarnar det nog.

/Janne
Janne besöker inte forumet just nu  
Stängt ämne

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp

Liknande ämnen
Ämne Startat av Forum Svar Senaste inlägg
Var hittar jag X-2000 i night versionen smajlet MS Trainsimulator - Allmänt om MS Trainsimulator / Open Rails 2 2005-02-12 22:42
Vad hittar man lokstall med vändskiva???. bjrn Trainz - Allmänt om Trainz 5 2004-03-10 21:30
Var hittar jag smalspår? bobjörk Landskapsdesign - MSTS / Open Rails 1 2004-01-14 19:18
spår? [var hittar man fler typer av spår?] avgd Landskapsdesign - MSTS / Open Rails 2 2003-04-18 19:46
Aktivitet [Var hittar jag SJ-tågen] imported_n/a MS Trainsimulator - Allmänt om MS Trainsimulator / Open Rails 3 2002-10-08 09:42



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 06:45.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009