Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Auran Trainz > Trainz - Downloads

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2013-02-17, 22:04   #1
rac_hammer
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2009
Ort: göteborg
Inlägg: 1 350
Skicka ett meddelande via MSN till rac_hammer
Standard CW RC ny texture group

Här är då den nya texture groupen till CW loket.
Några små saker som kan vara bra att veta innan ni laddar hem den:

1et här är BARA texture groupen inte hela loket!
2:ja ni MÅSTE köpa loket för att den skall fungera så har ni inte det sen innan... In och köp det i CW-avd. Det är värt pengarna!
3:När ni ska installera filen leta upp den Texture groupen som följde med loket RADERA den och lägg sedan in denna annars fungerar det inte.
4:Ja det fungerar till trainz 2010
5:Sist men inte minst så vill jag se att ni använder dem i screenshot tråden

lovord till alla lokets skapare det är ett riktigt snyggt lok i alla avseenden
och även till Fredrik för jobbet med CW projektet

här finns då filen med CDP för texture groupen--> http://www.mediafire.com/?15z7bo572m52obe
Bifogade bilder
Filtyp: jpg rac_hammer_20130217_0000.jpg (246.3 KB, 743 visningar)
Filtyp: jpg rac_hammer_20130216_0003.jpg (289.5 KB, 736 visningar)
Filtyp: jpg Namnlös.jpg (38.3 KB, 736 visningar)
rac_hammer besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2013-02-19, 18:06   #2
rac_hammer
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2009
Ort: göteborg
Inlägg: 1 350
Skicka ett meddelande via MSN till rac_hammer
Standard

här kommer en ny texture fil med de som jag redan lagt ut... plus tre till gjorda av RobertE 2 st green cargo lok till plus ett SJ RC orginal logga från tiden när loken bara hette RC utan nummer efter (för er som gillar att köra klassiskt)

installations sättet är samma som innan

filen finns här --> http://www.mediafire.com/?9pfjwv771oaonl6
Bifogade bilder
Filtyp: jpg rac_hammer_20130219_0000.jpg (233.3 KB, 685 visningar)
Filtyp: jpg rac_hammer_20130219_0001.jpg (254.4 KB, 686 visningar)
rac_hammer besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-01-18, 17:20   #3
rac_hammer
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2009
Ort: göteborg
Inlägg: 1 350
Skicka ett meddelande via MSN till rac_hammer
Standard

Ny fil med uppdaterade lok plus 4 nya Rc 1309 och Rc 1318 Gc med stor text på sidorna. Rd2 loket utbytt mot Rc 4 1310.

TKAB Rc 1 Röd (fd sj rc 6 1323) samt Gc Rm 1259 av Jockes

Filen finns här --> http://www.mediafire.com/download/jr...20Textures.cdp

I övrigt installeras samma som innan. Och man behöver fortfarande köpa originalet så har ni inte gjort det gör det!
Bifogade bilder
Filtyp: jpg rac_hammer_20140118_0002.jpg (287.9 KB, 512 visningar)
Filtyp: jpg rac_hammer_20140118_0003.jpg (287.7 KB, 512 visningar)

Senast redigerad av rac_hammer den 2014-01-18 klockan 17:21.
rac_hammer besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-01-19, 00:08   #4
RobertE
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2009
Ort: Stockholm, Norrort
Inlägg: 252
Standard

Hej!

Det är något fel på dom senaste uppladdade texturerna.
Det är bl.a. ett rött utropstecken, och filen är "open for edit".
Och detta felmeddelande "Failed to commit changes to asset <kuid:36713:1060> due to file access error".

Men det gamla texturerna i föregående post funkar.


Jag har TS2010 3.1 bulid 49933
__________________
Mvh RobertE.
RobertE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-01-19, 02:01   #5
Jockes
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2009
Ort: Södertälje
Inlägg: 1 571
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av RobertE Visa inlägg
Hej!

Det är något fel på dom senaste uppladdade texturerna.
Det är bl.a. ett rött utropstecken, och filen är "open for edit".
Och detta felmeddelande "Failed to commit changes to asset <kuid:36713:1060> due to file access error".

Men det gamla texturerna i föregående post funkar.


Jag har TS2010 3.1 bulid 49933
Har samma build och såntdär som dig, men för mig tycks det funka.. prova installera om filen (ladda ner igen) (den är ju rätt stor, 62mb säger Asset details-rutan).
__________________
//Joakim Wahlberg
Jockes besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-01-19, 09:36   #6
RobertE
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2009
Ort: Stockholm, Norrort
Inlägg: 252
Standard

Nu plötsligt går det inte att installera den gamla texturen i föregående post.
Får samma fel meddelande.
__________________
Mvh RobertE.
RobertE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-01-19, 10:33   #7
rac_hammer
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2009
Ort: göteborg
Inlägg: 1 350
Skicka ett meddelande via MSN till rac_hammer
Standard

Märkligt... Testa att ladda ner själva loket igen och radera alla filer du har installerade nu innan du om installerar det. Leta sedan upp texture groupen och radera den och lägg sedan in den nya ..
rac_hammer besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-01-19, 10:57   #8
RobertE
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2009
Ort: Stockholm, Norrort
Inlägg: 252
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av rac_hammer Visa inlägg
Märkligt... Testa att ladda ner själva loket igen och radera alla filer du har installerade nu innan du om installerar det. Leta sedan upp texture groupen och radera den och lägg sedan in den nya ..
Jag har installerat originalet och den funkar.
Jag ska göra på ett annat sett, genom att klona både loket och textur gropen och sen skriva tex: "Rc4" och "Rc4 textures". Det verkar funka.
Jag tror att det är för många texturer.
Jag kan bara ha c:a 12 texturer per lok.
__________________
Mvh RobertE.
RobertE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-01-19, 16:41   #9
Bengan
Hjälpsamfotograf & Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Huddinge, Sweden.
Inlägg: 6 244
Standard

Tackar för de nya texturerna.

Gick smärtfritt för mig att installera i TS2010 Build 44088.
__________________
Bengan
Bengan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-04-17, 17:56   #10
Bengan
Hjälpsamfotograf & Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Huddinge, Sweden.
Inlägg: 6 244
Standard

Fick faulty på texturegruppen, när jag installerade det hela i TRS2019.
Troligen något som jag har missat i Tane tidigare.

Fick lägga till ett bindestreck på rad 27 i configen.

Från 1409sj till 1409-sj.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Image1.jpg (170.0 KB, 95 visningar)
__________________
Bengan
Bengan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-04-17, 19:13   #11
Tjatte
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2004
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 225
Skicka ett meddelande via MSN till Tjatte
Talking hej

hoppas på fler målningar av cw rclok
Tjatte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 11:09.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009