Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Downloads

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2012-06-21, 21:20   #1
Andreas13
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2008
Ort: Lidköping, Sweden
Inlägg: 908
Standard Ballastbanan V1.0

Banan är inte färdig men jag har ingen lust att fortsätta på den längre så jag lägger ut den här nu.

Det finns bara ett scenario så ni får skapa dom själva om ni vill.
Jag vet inte om banan fungerar för er men för mig fungerar den.

Jag tror ni behöver alla mina objekt också som ni kan ladda hem från min hemsida eller här på forumet.

Ladda Hem
__________________
Några av mina pågående projekt till Train Simulator 2014:
Y31
X40
Kinnekullebanan
----------------------------------------------------------------
Gå gärna in på mina hemsidor.
http://andreashoff.se
www.andreashofftag.net
http://andreas13railworks.webs.com
Andreas13 besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2012-06-22, 02:48   #2
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Hej Andreas, en fråga ha du satt ut nångra signaler ? det fattas lite saker som stolpe för hastighets tavlan och litte annat också

mvh
john


ha en trevlig midsommar
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-22, 11:40   #3
Andreas13
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2008
Ort: Lidköping, Sweden
Inlägg: 908
Standard

Det finns inga signaler eller stolpar som fattas i mitt spel, så jag vet inte vad det kan vara.

Glad midsommar!
__________________
Några av mina pågående projekt till Train Simulator 2014:
Y31
X40
Kinnekullebanan
----------------------------------------------------------------
Gå gärna in på mina hemsidor.
http://andreashoff.se
www.andreashofftag.net
http://andreas13railworks.webs.com
Andreas13 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-22, 14:58   #4
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Hej Andreas här kommer några bilder på va som fattas, har laddat hem allt från din hemsida.Du kan inte göra en rwp hella rutten och det som ska va med

mvh
John
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P

Senast redigerad av gubben50 den 2014-05-15 klockan 20:38.
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-23, 16:20   #5
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Hej! Du har ingen lösning på va det kan va fär fel ?

mvh
John
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-23, 17:58   #6
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

hej ingen annan som ha laddat hem den ?, och fått med allt ?

mvh
John
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-23, 18:43   #7
Andreas13
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2008
Ort: Lidköping, Sweden
Inlägg: 908
Standard

Någon mer måste det vara som har laddat hem banan, det står ju 14 stycken.
Jag vet inte varför det inte finns några signaler men jag kan skriva upp några saker som fattas som du kan ladda hem.
__________________
Några av mina pågående projekt till Train Simulator 2014:
Y31
X40
Kinnekullebanan
----------------------------------------------------------------
Gå gärna in på mina hemsidor.
http://andreashoff.se
www.andreashofftag.net
http://andreas13railworks.webs.com

Senast redigerad av Andreas13 den 2012-06-23 klockan 18:45.
Andreas13 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-23, 20:42   #8
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Andreas13 Visa inlägg
Någon mer måste det vara som har laddat hem banan, det står ju 14 stycken.
Jag vet inte varför det inte finns några signaler men jag kan skriva upp några saker som fattas som du kan ladda hem.

Hej! det som fattas ä lidel,bänkar,Timetable,Bin,Benches,Platform shelter,Platform Shelter,som inte finns inne i rutten

mvh
John
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-23, 22:19   #9
Rasmus96
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 320
Standard

Jag får inte ens igång rutten, laddar ner och installerar Ballastbanan. Men när jag startar upp RW och vill köra Ballastbanan så finns den inte i spelet.
Rasmus96 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-23, 22:22   #10
Andreas13
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2008
Ort: Lidköping, Sweden
Inlägg: 908
Standard

Vad krångligt allt ska vara
Jag gör en ny fil sedan som ni kan testa.
__________________
Några av mina pågående projekt till Train Simulator 2014:
Y31
X40
Kinnekullebanan
----------------------------------------------------------------
Gå gärna in på mina hemsidor.
http://andreashoff.se
www.andreashofftag.net
http://andreas13railworks.webs.com
Andreas13 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-24, 23:36   #11
Andreas13
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2008
Ort: Lidköping, Sweden
Inlägg: 908
Standard

Ladda ner dom här filerna och sedan installera så ska banan fungera, tror jag

http://www.mediafire.com/?z49jir30s0hx774
http://www.mediafire.com/?ywch18gmxejkyeu
http://www.mediafire.com/?jq91tmbkne786mg
__________________
Några av mina pågående projekt till Train Simulator 2014:
Y31
X40
Kinnekullebanan
----------------------------------------------------------------
Gå gärna in på mina hemsidor.
http://andreashoff.se
www.andreashofftag.net
http://andreas13railworks.webs.com
Andreas13 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-25, 00:37   #12
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Hej Andres !

Har nu kört från sjököping till järnberga det är ok den sträkan,lite små justering buskar och annat småt å gått en mycket fin rutt

nu ska jag bara lära mig och göra scenario

mvh
john
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-25, 12:19   #13
Andreas13
Medlem
 
Reg.datum: Jun 2008
Ort: Lidköping, Sweden
Inlägg: 908
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av gubben50 Visa inlägg
Hej Andres !

Har nu kört från sjököping till järnberga det är ok den sträkan,lite små justering buskar och annat småt å gått en mycket fin rutt

nu ska jag bara lära mig och göra scenario

mvh
john
Gött att det fungerar

När du gjort ett scenario kan du om du vill lägga ut den för download och det kan andra också göra om dom vill såklart.

Posta gärna lite bilder också

Jag glömde den här länken.
http://www.mediafire.com/?bskvhpqr2516cor
__________________
Några av mina pågående projekt till Train Simulator 2014:
Y31
X40
Kinnekullebanan
----------------------------------------------------------------
Gå gärna in på mina hemsidor.
http://andreashoff.se
www.andreashofftag.net
http://andreas13railworks.webs.com

Senast redigerad av Andreas13 den 2012-06-25 klockan 12:29.
Andreas13 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-25, 13:16   #14
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Andreas13 Visa inlägg
Gött att det fungerar

När du gjort ett scenario kan du om du vill lägga ut den för download och det kan andra också göra om dom vill såklart.

Posta gärna lite bilder också

Jag glömde den här länken.
http://www.mediafire.com/?bskvhpqr2516cor

Hej Andreas

det ska jag göra

mvh
john
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-06-25, 13:39   #15
toren
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Hallunda , Stockholm , Sweden.
Inlägg: 255
Standard Saknar vagnar

Hej jag kolla banan i RW-tools och upptäckte att jag saknade vagnar,
Dessa två KMW\Sweden\railvehicles\personvagnar\P80\ssrt\b7.b in samt a7_ssrt.bin.
Jag har P80\_common och Interregio, jag har letat men kan inte hitta dom.
har bytt ut dom i RW-tools mot Interregio men får inte igång banan
jag får upp rutan om att något konstigt hänt vad vet jag inte
__________________
MVH Ingvar
toren besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 10:26.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009