Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Microsoft Trainsimulator / Open Rails > MS Trainsimulator - Allmänt om MS Trainsimulator / Open Rails

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2005-11-23, 00:40   #1
coffiehans
Medlem
 
Reg.datum: May 2005
Ort: Falun
Inlägg: 255
Standard Skiva No 2

Hej Trainzdiggers.
Är det någon som vet var man kan få tag i disk Nr 2 någonstans ?
Slarvig som man är så har man naturligtvis städat bort den.
Har bara disk 1 inmonterat eller kan man köra Msts ändå.
Har för mig att man måste ha 2 också.
Snälla hjälp mig

M.V Trainzhälsningar
Coffiehans alias H-E Hedström
coffiehans besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2005-11-23, 01:42   #2
Byggare Bob
Guest
 
Inlägg: n/a
Standard

Nu ska vi skilja på äpplen och päron...

Är det Trainz, eller MSTS du skall installera???

Det är två helt olika simulatorer...

Men om det gäller MSTS så är svaret:

Ja, du behöver båda CD-skivorna för att kunna göra en full installation.

Men med tanke på hur billigt MSTS har blivit, så kan jag rekommendera dig att köpa spelet på nytt.

Finns för 149:- på Webhallen

När det gäller Trainz så får någon annan svara, men jag är ganska säker på att man behöver båda skivorna där med...
  Svara med citat
Gammal 2005-11-23, 07:34   #3
Olaf Lindström
Moderator
 
Reg.datum: Dec 2002
Ort: Jönköping
Inlägg: 2 867
Standard

Hej!

Är det så att du inhandlat spelet för ett tag sedan och inte har kvar skifor så rekommenderra jag inte att köpa på nytt. Tycker en kopia kan få hämtas via P2P program i sådant fall. Fast det är om du kan sådant!

Använder inte Trs sig av fler skivor än 2 numera? Det får mig att misstänka att det bör vara msts han frågar om...
__________________
Mvh: Olaf Lindström, Moderator Svenska 3d-tåg,forumets regler
Olaf Lindström besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2005-11-23, 17:02   #4
coffiehans
Medlem
 
Reg.datum: May 2005
Ort: Falun
Inlägg: 255
Standard Skiva 2

Tackar för svaren.
Det blir nog Webhallen för min del gillar ej att loada ner olagligt.
Sen undrar jag vad är Expansion till är det fler rutter eller vad är det ?
coffiehans besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2005-11-23, 17:35   #5
Dson
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2002
Ort: Morgongåva, Uppland, Sweden
Inlägg: 2 747
Skicka ett meddelande via MSN till Dson
Standard

De expansions som Microsoft släppt innehåller två nya lok (Det amerikanska SD40-2 samt ett brittiskt, som jag tror är Class 50), nya några vagnar samt några nya aktiviteter till Marias Pass och Settle-Carlisle (stavning?).
__________________
På internet kommunicerar vi med tecken. Om du stavar och skriver som en idiot kommer du också att bli behandlad som en.
Dson besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2005-11-23, 23:44   #6
coffiehans
Medlem
 
Reg.datum: May 2005
Ort: Falun
Inlägg: 255
Standard Skiva 2

Tackar för det svaret.
Måste försöka leta i hela huset om jag hittar skivan.
annars blir det webhallen

M.Trainzhälsningar
Coffiehans
coffiehans besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 11:14.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009