Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > Landskapsdesign - DTG - Train Simulator 2015

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2020-09-14, 13:32   #406
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 462
Standard

Hej Hgv!
Hur det med bygget?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-09-14, 18:39   #407
Hgv
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2007
Inlägg: 679
Standard

Segt! Har lite tappat sugen att bygga då simulatorn går väldigt trögt runt Stockholm och det tar evigheter att spara när man har gjort ändringar som rör spår/signaler.
Hgv besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-09-14, 19:02   #408
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 729
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Kanse ett beta släpp som den är nu?
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-09-14, 19:53   #409
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 462
Standard

Ojdå!
För mig tar drygt 2 minuter att spara efter ändring kring spåret.
Annat än spåret tar några sekunder.
Så jag går från dator en stund medan sparandet pågår.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-09-14, 21:34   #410
Hgv
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2007
Inlägg: 679
Standard

Jo det tar några minuter att spara när det är tracks.bin som ska uppdateras. Jag köpte nyss en ny snabb dator och hade hoppats på att det skulle gå lite fortare på den men det blev ingen större skillnad. Särskilt i Stockholmsområdet med mängder av spår/signaler/skyltar blir det nästan omöjligt att bygga när det tar sån tid, dessutom är det väldigt instabilt och hänger sig ofta när man jobbar med tracks.bin. Det gör att man tröttnar lite på TS tyvärr...

Citat:
Kanse ett beta släpp som den är nu?
Ja kanske det! Får se när jag orkar ta tag i det bara.
Hgv besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-09-22, 20:55   #411
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 462
Standard

Hej!
Tack för den stora rutten du gjorde. Väldigt spännande!
Fps, ja det är inte så farligt där. I vissa ställen var på 15. Jag har TS inställningen på default så det funkar bra.
Fortsätt och bygg mer!
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-09-22, 21:10   #412
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 729
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Hej!
Tack för den stora rutten du gjorde. Väldigt spännande!
Fps, ja det är inte så farligt där. I vissa ställen var på 15. Jag har TS inställningen på default så det funkar bra.
Fortsätt och bygg mer!
Var finns den nya uppdateringen av Jönköpingsbanan att ladda ner någonstans?
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-09-23, 12:50   #414
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 729
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Tack Hgv för en fin uppdatering.
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-09-23, 13:40   #415
germundal
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2013
Ort: Linköping, Sweden
Inlägg: 356
Standard

Över marken tycker jag FPS ser normal ut, inne i tunlarna var den låg. Lamporna kanske?
__________________
ArvidG03SWE

>Project Södra Stambanan + Discord
>Repaints

germundal besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-09-23, 14:51   #416
Hgv
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2007
Inlägg: 679
Standard

Hmm, jag har inte satt några lampor i tunnlarna. Kanske är tunnel-objekten själva inte så väl optimerade. De är nog inte så lätta att byta ut men man kan se om det är de som orsakar fps-dippen genom att ta bort assetsen temporärt och se om det gör någon skillnad. Tunnlarna ligger i Assets\Juju49.
Hgv besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-09-26, 12:53   #417
Steff
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2019
Ort: Gävle
Inlägg: 36
Standard

snygg rutt kul att köra
Steff besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Taggar
rw-rutter

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 18:07.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009