Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > BVE > Allmänt om BVE

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2007-12-11, 11:52   #1
Fredrik
Admin & STW-member
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 5 812
Standard Nedladdning av BVE

Vad är BVE?
  • BVE är ett körsimulatorprogram tåg, tunnelbana eller spårvagn
  • BVE finns i 2 olika versioner: BVE 2 och BVE 4
  • BVE fungerar under Windows 98/Me/2000/XP


BVE kan helt gratis laddas ner från http://mackoy.cool.ne.jp/

När du kommer till webbplatsen kan du välja om du vill ladda ner version 2 eller version 4. Klicka på ikonen för den version du önskar ladda ner. Klicka sedan på Get till vänster på nästa sida. På sidan därefter klickar du på Download i det blå fältet till vänster, och på den sida du då får upp klickar du på knappen Download under den engelska flaggan för att hämta den västerländska versionen av BVE
__________________
Fredrik
Din lokala fotograf - www.brightphoto.se

Senast redigerad av Fredrik den 2007-12-11 klockan 15:14.
Fredrik besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2007-12-19, 19:53   #2
Jonmpa
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2006
Ort: Vårberg
Inlägg: 989
Skicka ett meddelande via MSN till Jonmpa
Smile

Har kört dom och dom är superbra grafik på verkligen alltså, till och med gungar det i tåget innan man drar iväg, ljudet är bra, perfekt, fast lite lite bra banor och tåg dock, men för att vara gratis så är dom alla tiders. Mvh Johnny Nilsson
__________________

Jonmpa besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-12-19, 21:02   #3
Affe
Tidigare TriQz
 
Reg.datum: Nov 2006
Ort: Göteborg, Westra Goataland
Inlägg: 684
Standard

Jag hittade bara en kort bana var hittar ni era banor till BVE 4?
__________________

Affe besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-12-19, 21:39   #4
Theo92
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2004
Ort: Solna, Uppland
Inlägg: 30
Skicka ett meddelande via AIM till Theo92 Skicka ett meddelande via MSN till Theo92 Skicka ett meddelande via Yahoo till Theo92
Standard

Jag tycker att www.trainsimcentral.co.uk är en bra sida. iaf för londons tunnelbana.
Theo92 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-12-19, 22:36   #5
Jonmpa
Medlem
 
Reg.datum: Jan 2006
Ort: Vårberg
Inlägg: 989
Skicka ett meddelande via MSN till Jonmpa
Smile

Här finns en svensk sida märk väl: http://www.b-v-e.info/ med alla banor som finns till dessa simulatorer, även många tåg finns där annars länkar dom till andra sidor med tåg om dom som finns där inte duger, en mycket bra sida. Även bra svenska installationsguider för att ladda ner och installera tågen och banorna finns där! Mvh Johnny Nilsson
__________________

Jonmpa besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2008-01-27, 11:37   #6
simpan
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2007
Ort: Stockholm
Inlägg: 7
Skicka ett meddelande via MSN till simpan
Standard

Jag har ju i all evighet laddat ner banor från www.bve-routes.com, men nu när den är nedlagd, vart hittar man då ett BVE Route databas?
simpan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2008-01-28, 11:38   #7
mr_magnell
Medlem
 
Reg.datum: May 2004
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 38
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av simpan
Jag har ju i all evighet laddat ner banor från www.bve-routes.com, men nu när den är nedlagd, vart hittar man då ett BVE Route databas?
Här är ett par sidor du kan ladda ner rutter på:
http://www.bveroutes-trains.co.uk/
http://www.trainsimcentral.co.uk/
http://www.railsimroutes.co.uk/
mr_magnell besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-06-01, 18:23   #8
Rc611
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2009
Ort: Tyresö,Stockholm
Inlägg: 500
Post Direct3D??

Hej! När jag ska starta spelet så kommer det upp en ruta där det står att den inte kunde initera Direct3d.

Ska jag ladda ner direct3d då eller?



__________________________
MVH RC611

"INTE BRA PÅ BVE, Ärligt första gången"
Rc611 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-06-01, 19:26   #9
bönan
Veteran
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Fagersta
Inlägg: 5 532
Standard

Vad har du för operativsystem?
__________________
Mvh Björn

Tågklarerare, Fagersta Central, Nora, Smedjebacken och Mora
bönan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2010-06-01, 20:36   #10
Rc611
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2009
Ort: Tyresö,Stockholm
Inlägg: 500
Post

Citat:
Ursprungligen postat av bönan Visa inlägg
Vad har du för operativsystem?
Jag har Windows Vista.
Rc611 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 11:54.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009