Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Microsoft Trainsimulator / Open Rails > MS Trainsimulator - Allmänt om MS Trainsimulator / Open Rails

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2015-09-07, 00:26   #31
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 022
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av jkriste2 Visa inlägg
Hva mener du service Pack for Windows eller?
Jeg kjører MSTS i Windows XP (service pack 3) kompatibilitetmodus.
Jag har kört samma sak som du, XP SP3. Kraschar ändå.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-09-13, 21:51   #32
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 022
Standard

Jaha! Nu har jag uppgrderat win 10 till min andra dator (lap top). Testade MSTS och får krasch precis som den första dator (stationär).
Så det är slut med MSTS för gott! Open Rails fungerar.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-09-26, 09:29   #33
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 022
Standard

Varför slutar MSTS att fungera i Windows 10? Otroligt, fattar inte!
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-09-29, 02:00   #34
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 616
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

När jag köpte ny dator så valde jag en med Intel-processor och Nvidia-grafikkort.
Då funkar det. Inte med andra märken på grafikkort.

Men jag undrar var consisten tar vägen. hamnar inte synligt i Consists-mappen.
hade samma problem i Windows7 med, där fanns en kompatibel-flik att trycka på för göra consisten synlig.
Hittar ingen sådan flik i windows 8.1 och 10
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-09-29, 02:09   #35
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 616
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Glömde bilden..
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Windows7.jpg (143.3 KB, 58 visningar)
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-09-29, 18:45   #36
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 022
Standard

Hej!
Jag har provat allt och det hjälpte inte.
Min datorinnehåll:
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Dator.jpg (34.3 KB, 50 visningar)

Senast redigerad av Totte den 2015-09-29 klockan 19:43.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-09-29, 19:13   #37
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 022
Standard

Nu har jag skrivit till Elvas Tower om detta. Vi får se....
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-09-30, 01:15   #38
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 616
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Hej.
Har du för grafikkort?
Får vi se vad dom säger då.
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-09-30, 09:00   #39
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 022
Standard

Grafikkortet:
ATI Mobility Radeon HD 5470 Graphic 512Mb
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-09-30, 09:22   #40
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 022
Standard

Senaste svar från Elvas Tower.
Unless it is for a specific purpose that Windows 10 is needed, revert back to the old OS. I found Windows 10 to be of marginal benefit given the programs I run. Although most ran, some programs would require updating, making the free OS somewhat costly.

Alltså tror jag, att man måste betala för att få fullständigt Windows 10, eller hur?

Senast redigerad av Totte den 2015-09-30 klockan 10:09.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-10-01, 11:55   #41
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 022
Standard

____________________________

Senast redigerad av Totte den 2015-10-01 klockan 13:50.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-10-01, 13:50   #42
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 022
Standard

Nu funkar MSTS tack vare http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=35781
Tack Hallonet99Swe för länkarna och hur man gör!
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-10-02, 01:31   #43
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 616
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Kul det funka för dig Totte.
Frågan är bara , syns dina Consists i consistmappen när du gör nya?
Mina förblir osynliga men syns i Editors o Tools.
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-10-02, 09:54   #44
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 022
Standard

Hej!
Con-filen jag skapade syns i Con-mappen. Kör du som adminstratör?
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2015-10-02, 11:15   #45
smajlet
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Järpås
Inlägg: 616
Skicka ett meddelande via MSN till smajlet
Standard

Japp. Gjorde även det i Windows 7 men var tvungen klicka på konvertibler-fliken som jag visa på bild längre upp i inlägget, där jag fick kopiera in den i original consistsmappen . Men får inte fram någon i varken 8.1 eller w10.
__________________

Smajlet
smajlet besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 03:34.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009