Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Auran Trainz > Trainz - Downloads

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2010-06-17, 11:00   #31
Rc611
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2009
Ort: Tyresö,Stockholm
Inlägg: 500
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tågfreak 96 Visa inlägg
Kan du lÄgga ut buss som finnns dÄr i hÖrnet pÅ bilden den fÖrsta pÅ spÅret .
Här finns några bussar
http://www.e-buzz.se/forum/showthrea...ghlight=bussar
Rc611 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-02-12, 11:22   #32
ingmar
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2004
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 25
Unhappy Trs2006

Jag provade att ladda hem filerna roslagen1 och roslagen2. Filerna läggs in i Manager Content, men visar också missing dipendencies (med reservation för felstavning där).
När man är inne på Railyard så är tåget med i listan men syns inte när man klickar på den. Det här är ett problem som jag har stött på ett flertal gånger när jag laddat hem vissa lok och vagnar.
Jag har somsagt ingen större erfarenhet i hur man lägger upp och arbetar i Manager Content, men vad kan detta bero på? Min första tanke var att tågen inte fungerar till TRS2006 utan endast till de senare versionerna.

Är det någon som har någon aning om hur man gör för att kunna få in tågen som inte syns i spelet?
ingmar besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-02-12, 11:41   #33
Bengan
Hjälpsamfotograf & Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Huddinge, Sweden.
Inlägg: 6 178
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ingmar Visa inlägg
Jag provade att ladda hem filerna roslagen1 och roslagen2. Filerna läggs in i Manager Content, men visar också missing dipendencies (med reservation för felstavning där).
När man är inne på Railyard så är tåget med i listan men syns inte när man klickar på den. Det här är ett problem som jag har stött på ett flertal gånger när jag laddat hem vissa lok och vagnar.
Jag har somsagt ingen större erfarenhet i hur man lägger upp och arbetar i Manager Content, men vad kan detta bero på? Min första tanke var att tågen inte fungerar till TRS2006 utan endast till de senare versionerna.

Är det någon som har någon aning om hur man gör för att kunna få in tågen som inte syns i spelet?
Har du installerat original-tåget från länken i ekans första inlägg.

Orginalet, "Euskotren UT300", finns här http://www.spaintrainzrutas.com/consist.html

I många fall, så måste man även ha originalet installerat p.g.a. boggie, enginespec m.m. för att t.ex. lok och vagnar ska fungera.
__________________
Bengan
Bengan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-02-18, 18:51   #34
ingmar
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2004
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 25
Smile Tack!!

Allright! Tänkte inte på det. Ska prova det
Tack för tipset!
ingmar besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-08-11, 11:25   #35
ingmar
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2004
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 25
Question rar

När jag laddare ner originalet så är det en rar-fil. Hur får man in den i Content Manager?
ingmar besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-08-11, 11:38   #36
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Hej Jag andväder detta prg totalcommander det tycker jag är bra

här sidan du kan ladda hem det i från

http://www.ghisler.com/
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-08-11, 11:46   #37
ingmar
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2004
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 25
Question Lyckades nästan

Laddade ner ett program som kunde öppna rar-filen, men tåget visas inte i TRS2006 railyard.
Detta händer så ofta för mig. Jag misstänker att det beror på "Missing dependencies" men hur gör man för att få tag på dessa??
ingmar besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Taggar
lokaltåg, motorvagnar, pendeltåg

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 05:17.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009