Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > N3V Trainz > Trainz - Allmänt om Trainz

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2006-03-24, 15:32   #1
goran
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2002
Ort: , , .
Inlägg: 109
Standard T43-lok

Laddade glad i hågen ner alla T43r som nyligen lagts upp i DLS.
Här skall det köras svenskt!!
Döm av min förvåning så kunde jag inte placera ut ett enda lok och köra med.
Följande KUID:s saknades:
30387:50021
20287:51000
1:42003101
1:42003000
1:101211
varför är inte alla KUID:s med när man lägger ut lok på DLS??
Var hittar man det som sknas??
Tacksam för lite hjälp.

Goran
goran besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2006-03-24, 15:43   #2
Fredrik
Admin & STW-member
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 5 814
Standard

Är det inte så att man behöver orginal-T43an...

En av de där kuiderna är mina men vilken fil det är har jag ingen aning om idag.
__________________
Fredrik
Din lokala fotograf - www.brightphoto.se
Fredrik besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2006-03-24, 15:54   #3
goran
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2002
Ort: , , .
Inlägg: 109
Standard T43-lok

Var hittar man "originalloket T43"?

Goran
goran besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2006-03-24, 15:56   #4
Bengan
Hjälpsamfotograf & Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Huddinge, Sweden.
Inlägg: 6 369
Standard

Finns i den här länken.

T43 Banverket och T43 orange

http://217.197.57.186/forum/showthread.php?t=11283
__________________
Bengan
Bengan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2006-03-24, 16:20   #5
goran
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2002
Ort: , , .
Inlägg: 109
Standard T43-lok

Vad "trilskigt" det var.
Laddade ner "originalet" och försökte installera det i TRS 2006 - jag har bara laddat ner via DLS tidigare till TRS 2006 - gör kanske något fel.
Ställer åter frågan: Varför lägger man ut ett helt gäng lok på DLS som man inte kan få "på spåren". Borde vara enkelt att bifoga alla erf KUID:s. Undrar stilla vad de säger som laddar ner loken på andra sidan jordklotet och upptäcker att de inte är körbara??
Goran
goran besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2006-03-24, 16:54   #6
goran
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2002
Ort: , , .
Inlägg: 109
Smile 43-lok

Allt "frid och fröjd"
Upptäckte att de "felande pusselbitarna" fanns en bit ner bland de olika inläggen om T43rna i Bengans länk.
Alla loken provkörda på spår - skall bara byta sound - mig veterligt finns det inge turbo i T43rna.
Tack alla inblandade för hjälpen!!
Goran
goran besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2006-03-24, 17:22   #7
Bengan
Hjälpsamfotograf & Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Huddinge, Sweden.
Inlägg: 6 369
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av goran
Vad "trilskigt" det var.
Laddade ner "originalet" och försökte installera det i TRS 2006 - jag har bara laddat ner via DLS tidigare till TRS 2006 - gör kanske något fel.
Ställer åter frågan: Varför lägger man ut ett helt gäng lok på DLS som man inte kan få "på spåren". Borde vara enkelt att bifoga alla erf KUID:s. Undrar stilla vad de säger som laddar ner loken på andra sidan jordklotet och upptäcker att de inte är körbara??
Goran
Har själv aldrig lyckats packa och göra en cdp-fil, där andras kuidnr. har varit med.
Har då bara blivit error för mig, när jag har försökt.
Vet inte om det finns någon lösning för detta. Någon som vet?

Ett annat alternativ som finns.
Är att man byter ut kuidnr för t.ex. bogie, enginespec m.m. som hör till orginalet och skriva dit sitt eget, men har då tyckt att detta har varit lite omständigt och jobbigt att ändra i alla mappar och configar som hör till.
Oftast ligger också orginalet tillgängligt på DLS, men tyvärr så var det inte så med T43:an.

Tar ju även extra plats i Trainz, om nu alla skulle ändra varje kuidnr. för bogie, enginespec m.m. för att passa just sin egen vagn, när det annars går lika bra med orginalets, men då ska ju såklart orginalet finnas på DLS.
__________________
Bengan
Bengan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2006-03-24, 18:38   #8
Rojje
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Jan 2002
Ort: Stockholm
Inlägg: 732
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av goran
Allt "frid och fröjd"
Upptäckte att de "felande pusselbitarna" fanns en bit ner bland de olika inläggen om T43rna i Bengans länk.
Alla loken provkörda på spår - skall bara byta sound - mig veterligt finns det inge turbo i T43rna.
Tack alla inblandade för hjälpen!!
Goran
Om du inte gjort det, testa ljuden som Wulf 9 gjort. Helt underbara. Sök på hans kuid KUID:104722: så finns det fler godsaker.
__________________

M.v.h Rojje
Rojje besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 04:05.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009