Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Sim World TSW / TSW2 > Landskapsdesign - DTG - Train Sim World

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2014-12-06, 21:09   #451
mibl
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2001
Ort: Jönköping
Inlägg: 256
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Så du har NE installerad, så kanske därför Trollhättan inte fungerar.
Till ADDE och de andra, har ni NE installerade?
Nej, jag avinstallerade NE efter det att problemen med Jönköpingsbanan uppstod. Sedan dess har jag inte haft några problem med rutterna. Peppar, peppar...

/Micke
mibl besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-06, 21:33   #452
Pierre
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Sundsvall, Sweden.
Inlägg: 6 898
Standard

Då är det nog NE som dummar sig!? Skumt att vissa hade problem med den och Jönköpingsbanan, för det har inte jag. Får väl installera om allt, då jag alltid zippar upp rutterna (och tågen) och lägger in manuellt i RW..jobbigt..
__________________
Mvh Pirpen
Pierre besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-06, 23:19   #453
ADDE
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2012
Ort: Södermalm
Inlägg: 1 309
Skicka ett meddelande via MSN till ADDE Skicka ett meddelande via Skype™ till ADDE
Standard

Tror inte fönster eller helskärm spelar roll, tänkte mera att rutan "railworks.exe svarar inte" inte dök upp i helskärmsläge...

Jag har NE, Jönköpingsbanan och nu Trollhättan. När jag körde var det inga problem att komma åt rutten genom editor-läge och sedan play den vägen.
Försökte jag komma direkt in till rutten så kraschar simulatorn för mig.
Det har hänt att simulatorn kan krascha i QD för mig när jag använder ett tåg till en rutt tåget inte finns i som standard, speciellt när jag har kört i en annan rutt tidigare... ska försöka nå Trollhättan direkt ikväll och se hur det blir...

Jag har NE och Jönköpingsbanan. NE har jag problem med till å från, Jönköpingsbanan har jag inte haft några problem med.

(Men det största problemet jag får är dubbeldäckarens manövervagn, som ingår i ME146. både orginalvagnen och alla dessa repaints, både DSB och DB kraschar för mig i editorläge... sjukt irreterande. även BR146 var förr problematisk, men den verkar funka nu... men det är en annan historia det.)

EDIT: Can't load vehicle: Sgmns-W_w_SECU

EDIT2: Free roams verkar krascha för mig om jag laddar in dem vanlig väg. annars verkar det gå bra.
__________________
Mvh SummerADDE

Mina projekt till TS2020:
-Projekt Mälardalen, Öppet projekt. - Google drive projektmapp
-Nordlandsbanen, En norsk dieselrutt.

Ska du bygga i TS? Läs här först!

Senast redigerad av ADDE den 2014-12-06 klockan 23:40.
ADDE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-07, 00:11   #454
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 695
Standard

Hej!
Det är så irriterande att inte få veta vad som är fel på. Jag tror fortfarande att det är NE är boven i dramat. Jag har inte NE hos min dator. Det kan vara vissa objekt som är konflikt med NE. Hur får man ta reda på? Hoppas verkligen på bra lösning!
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-07, 11:46   #455
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 695
Standard

Drygt 400 har läst sen jag släppte rutten. Har ingen aning om hur många har hämtat rutten. Kan man kolla antalet hämtningar inom DropBoxen?
Ni som fick rutten, kommentera gärna.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-07, 14:47   #456
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 695
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Jacmob01 Visa inlägg
Ja, jag saknar alla danska grejerna, det vet jag. Var kan man hitta dem? Förresten har jag en fråga till, har du använt några andra platformar till rutten eller har jag missat nån version? Jag ser nämligen inga platformar vare sig i Trollhättan eller Öxnered

EDIT: Dessutom har jag en massa flygande spår överallt. Vad saknas till dessa?
Hej!
Det är Roman72_napsy som har banvallar. Jag sökte många Rumänska downloadsidor och de är nedlagda.
Tur att jag sparade filen. Så jag bifogar den.
Bifogade filer
Filtyp: zip Roman72_naspy.zip (2.84 MB, 24 visningar)
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-07, 17:03   #457
Jacmob01
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2011
Ort: Helsingborg
Inlägg: 358
Standard

Jag har kört lite mer på rutten nu och jag kan bara säga att jag storgillar den verkligen! Vänersborg ser jättebra ut. Som sagt så syns det inga platformar för mig och broar saknas på ställen. Annars ser rutten jättebra ut!
__________________
Mina arbeten:
Västerbanan 1.2 Byggs ej längre

Fyrpunktsbanan Senaste versionen: 1.1

Karlsborgsbanan Landskapsbygge in progress
Jacmob01 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-07, 20:27   #458
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 695
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Jacmob01 Visa inlägg
Jag har kört lite mer på rutten nu och jag kan bara säga att jag storgillar den verkligen! Vänersborg ser jättebra ut. Som sagt så syns det inga platformar för mig och broar saknas på ställen. Annars ser rutten jättebra ut!
Tack Jamo01!

Du kan hämta plattformarna här.

Broar ja, på vilka ställen saknar du? Skriv gärna positioner.

Senast redigerad av Totte den 2014-12-07 klockan 20:52.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-07, 20:36   #459
vadokunvot
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2005
Ort: Sävsås, Hyltebacken
Inlägg: 422
Standard

ÅÅÅÅÅÅ vad frustrerande, det kommer ta ett tag innan jag kan få testa rutten haha, har så lite tid och jag vill verkligen ha samlat ihop allt som behövs först så att jag får njuta av ditt arbete utan att det fattas detaljer

Hoppas att jag får lite mer tid under julsemestern, ska bli jättekul att testa
__________________
Mange
vadokunvot besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-07, 21:00   #460
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Hej! Jag har laddat hem den installera all filer som ja ha laddat hem. det finns inga spår å så vidare
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-07, 21:18   #461
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 695
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av gubben50 Visa inlägg
Hej! Jag har laddat hem den installera all filer som ja ha laddat hem. det finns inga spår å så vidare
Om spåren, läs hela tråden här.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-07, 21:41   #462
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Om spåren, läs hela tråden här.

är det v2.0
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-07, 22:25   #463
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 695
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av gubben50 Visa inlägg
är det v2.0
Ta bara inlägg 11.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-07, 22:31   #464
gubben50
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2005
Ort: Falun
Inlägg: 1 066
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Ta bara inlägg 11.
den länken fungera inte
__________________
Dator:
OS:Windows 10 Pro 64
AMD X4 3,4 GHZ
Minne: 8GB /1600 MHz
Grafik:Geforce GTX 550 Ti / 1024 Mb
SSD-hårddisk Agility 3 Series - 120 GB
24 tums skärm

John P
gubben50 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2014-12-07, 22:39   #465
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 695
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av gubben50 Visa inlägg
den länken fungera inte
Jo, den funkar för mig. Webbläsaren Google Chrome.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Taggar
rw-rutter

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 06:10.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009