Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > DTG - Train Simulator 2015 - Allmänt

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2007-10-08, 19:53   #1
Olaf Lindström
Moderator
 
Reg.datum: Dec 2002
Ort: Jönköping
Inlägg: 2 867
Standard Screenshots från KRS!

Slänger upp några bilder jag tagit i simulatorns menyer samt spelet i sig. De är 1280*1024px stora, så ni tänker på att det kan ta en stund att ladda tråden!


Spelet laddas, nerverna på helspänn!


För varje rutt som finns kommer du få se en karta och några bilder från rutten och typiska fordon för den under tiden som rutten laddas, det kan ta lite tid om datorn inte är av det nyaste snittet men är väl värt att vänta på!


Vid början av ett scenario ser man denna rutan, här står information om tåget man kör, vad för uppehåll som ska göras och dylikt. Går att få upp även efteråt när man önskar via F1, joysticken till höger visar kontroller för tåget ifråga.

Mer följer inom kort, lovar!
__________________
Mvh: Olaf Lindström, Moderator Svenska 3d-tåg,forumets regler

Senast redigerad av Olaf Lindström den 2007-10-08 klockan 20:01.
Olaf Lindström besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2007-10-08, 19:59   #2
Fredrik
Admin & STW-member
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 5 812
Standard

Här kommer några från mig.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Clipboard01.jpg (63.8 KB, 6013 visningar)
Filtyp: jpg Clipboard02.jpg (87.3 KB, 6123 visningar)
__________________
Fredrik
Din lokala fotograf - www.brightphoto.se
Fredrik besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-08, 20:09   #3
Olaf Lindström
Moderator
 
Reg.datum: Dec 2002
Ort: Jönköping
Inlägg: 2 867
Standard

Under körning kan det komma meddelanden, som till skillnad från msts inte stoppar upp tåget utan du läser samtidigt som spelet fortsätter.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg scenarioinstruction.jpg (106.1 KB, 6065 visningar)
__________________
Mvh: Olaf Lindström, Moderator Svenska 3d-tåg,forumets regler
Olaf Lindström besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-08, 21:05   #4
Daniel
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2005
Inlägg: 728
Standard

En liten fråga. Finns det möjlighet att ha "döds-sektioner" i KRS? Då vore spelet Guld, men iofs så är det nog det redan!
__________________
/Daniel
Daniel besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-08, 21:16   #5
Sigma
Medlem
 
Reg.datum: May 2005
Ort: Sweden
Inlägg: 170
Standard

Underbart . Jag undrar det står att de två sista vagnarna förlorar strömmen, ser man detta?, att det blir mörkt i vagnanrna?.

Skulle gärna vilja se lite bilder från midnattens mörker, för det har jag inte sett än.

Tackar för bilderna!.
__________________
Sigma besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-08, 21:23   #6
Charles King
Medlem
 
Reg.datum: Dec 2005
Ort: Sweden
Inlägg: 58
Standard

I have one question. what are the american routes that are included? I assume this is the real game that you have bought, right? Thanks.
Charles King besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-08, 21:32   #7
Olaf Lindström
Moderator
 
Reg.datum: Dec 2002
Ort: Jönköping
Inlägg: 2 867
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Charles King
I have one question. what are the american routes that are included? I assume this is the real game that you have bought, right? Thanks.
Hi Charles!

The american routes are not unfortunately not included in the european version of the game as it seems. The game is of course bought legaly and it is bought from the this forum(Contact Fredrik for more information), I think there are a couple of games left, so if you're quick you might buy one!
__________________
Mvh: Olaf Lindström, Moderator Svenska 3d-tåg,forumets regler
Olaf Lindström besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-09, 17:06   #8
Bengan
Hjälpsamfotograf & Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Huddinge, Sweden.
Inlägg: 6 173
Standard

Måste bara fråga. När ni har tagit Screenshots. Har ni kört PrintScrn och klistrat in i något bildprogram eller hamnar det i en speciell mapp? Är så van från Trainz, att allt har hamnat i en egen Screenshotsmapp där, men här hittar jag inget likvärdigt.
__________________
Bengan
Bengan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-09, 17:30   #9
Fredrik
Admin & STW-member
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 5 812
Standard

Verkar som man får trycka ALT+PRINT SCREEN eller bara PRINT SCREEN och sedan klitra in i något program. www.irfanview.com är ett litet, gratis och smidigt program
__________________
Fredrik
Din lokala fotograf - www.brightphoto.se
Fredrik besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-09, 18:16   #10
Daniel
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2005
Inlägg: 728
Standard

Här är en bild som jag redigerat och Jimmy (jimsom) "fotat".

__________________
/Daniel
Daniel besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-09, 18:53   #11
JohanV
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2004
Ort: , Lund , Sweden.
Inlägg: 159
Standard

Jag är lite nyfiken på hytterna. Någon som har screenshots?
Speciellt skulle jag gärna se den till FGW:s class 166 (den som är rundad och inte spetsig där framme)

tack på förhand om det kommer någon bild - NYFIKEN!
__________________
M V H Johan
JohanV besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-09, 19:11   #12
Bengan
Hjälpsamfotograf & Hedersmedlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Huddinge, Sweden.
Inlägg: 6 173
Standard

En bild som alla, som fått spelet, säkert redan har sett från den tyska delen. Då jag inte har kommit på, hur man tar screenshots under körningens gång. Utan att gå ur spelet och klistra in i ett annat program (som jag uppfattar som jobbigt, för att få till några bilder), men det finns kanske en lösning, som inte jag har kommit på än. Hade ju hoppats på, att hitta bilderna i en egen mapp under Rail Simulator, som med Trainz ungefär. Hur som helst. Efter att kört PrintScrn och gått ur spelet för att klistra in, så kunde jag inte gå tillbaks till spelet och köra en bit, för att ta nya bilder. Blev utslängd från spelet, med något meddelande att Rail Simulator stöt på problem.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Image1.jpg (130.5 KB, 2956 visningar)
__________________
Bengan
Bengan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-10, 19:57   #13
@hENKE
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2007
Inlägg: 1
Standard

En bild från mig
@hENKE besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-10, 20:22   #14
Kristian
Tidigare Krille400
 
Reg.datum: Oct 2004
Inlägg: 1 016
Standard

Och så en bild från mig.
Bifogade bilder
Filtyp: jpg Tåget.jpg (180.8 KB, 1218 visningar)
Kristian besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2007-10-10, 20:24   #15
avslutat_konto
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2001
Ort: Björklinge, , Sweden.
Inlägg: 358
Standard

Ett par till före man testar / a coupple more before the real test starts











This is over and out, Ill be back when it´s tested
avslutat_konto besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 09:06.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009