Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Allmänt > Allmänt om tågsimulatorer

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2009-03-15, 18:57   #16
Micke.L
Tidigare Traindriver94
 
Reg.datum: Aug 2007
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 508
Skicka ett meddelande via MSN till Micke.L
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Bombardier Train Visa inlägg
Ser man vindrutetorkarna när man är innne i tåghytten?
.......Japp
__________________
Mina arbeten i Trainsimulator 2012:
Appleford - Slough Färdig
Bergslagsbanan V2.0 Färdig!
Bergslagsbanan V3.0 Under arbete!
Micke.L besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-03-15, 19:07   #17
Bombardier Train
Tidigare Ruben
 
Reg.datum: Oct 2008
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 907
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Micke.L Visa inlägg
.......Japp
Bra. Det verkar vara ett superbra spel dehär.
__________________
//Bombardier Train


Bombardier Train besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-03-15, 19:19   #18
785
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Sekretessbelagt
Inlägg: 157
Thumbs up

Har också köpt spelat nu. Otroligt bra spel, värt att köpa!
__________________
785
Kommentera gärna mina bilder!
785 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-03-16, 05:17   #19
Cyklisten
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2005
Inlägg: 31
Standard

Själv blev jag rätt besviken, att haja tangenter och sånt var inga problem, men när jag väl körde så blev det en hel del att klaga på: hastighetssänkningar finns med men kommer inte upp i routemonitorn eller vad den nu heter, de ignoreras fullständigt. Bara stationer får 40 km/h limit.
Efter några stationer (körde vanlig shedule) blev det helt slut på passagrare, dvs. inga påstigande, inga avstigande alls. Körde runt kl. 15 med det äldre tåget.
En gång när jag inte klarade att bromsa och fick backa så tog spelet slut och programet bara stängde av sig, som om det aldrig startats. Jag kör Vista, Quad Core, grafikkortet är lite usel men funkade perfekt med WOS1, men nu... konstigt
Cyklisten besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-03-16, 17:12   #20
Micke.L
Tidigare Traindriver94
 
Reg.datum: Aug 2007
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 508
Skicka ett meddelande via MSN till Micke.L
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Cyklisten Visa inlägg
Själv blev jag rätt besviken, att haja tangenter och sånt var inga problem, men när jag väl körde så blev det en hel del att klaga på: hastighetssänkningar finns med men kommer inte upp i routemonitorn eller vad den nu heter, de ignoreras fullständigt. Bara stationer får 40 km/h limit.
Efter några stationer (körde vanlig shedule) blev det helt slut på passagrare, dvs. inga påstigande, inga avstigande alls. Körde runt kl. 15 med det äldre tåget.
En gång när jag inte klarade att bromsa och fick backa så tog spelet slut och programet bara stängde av sig, som om det aldrig startats. Jag kör Vista, Quad Core, grafikkortet är lite usel men funkade perfekt med WOS1, men nu... konstigt
Det var tråkigt.. Men det kommer snart ut en patch som ska lösa några problem. Du kan ta upp buggar m.m på deras forum www.forum.tml-studios.com
__________________
Mina arbeten i Trainsimulator 2012:
Appleford - Slough Färdig
Bergslagsbanan V2.0 Färdig!
Bergslagsbanan V3.0 Under arbete!
Micke.L besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-03-17, 23:35   #21
Cyklisten
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2005
Inlägg: 31
Cool

Nu har jag provat det nyare tågsättet, men klarar inte att köra den riktigt, det bromsar kraftigt så fort jag släpper gasen, även om bromsspaken ligger i "friläge" Måste testa sig fram någon gång då jag har mer tålamod.
Cyklisten besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-03-17, 23:40   #22
Micke.L
Tidigare Traindriver94
 
Reg.datum: Aug 2007
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 508
Skicka ett meddelande via MSN till Micke.L
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Cyklisten Visa inlägg
Nu har jag provat det nyare tågsättet, men klarar inte att köra den riktigt, det bromsar kraftigt så fort jag släpper gasen, även om bromsspaken ligger i "friläge" Måste testa sig fram någon gång då jag har mer tålamod.
Du ska inte släppa gasen! Du ska ha gasen inne tills tåget stannat. Tror det blir nästan som nödstopp om du släpper gasen först.
__________________
Mina arbeten i Trainsimulator 2012:
Appleford - Slough Färdig
Bergslagsbanan V2.0 Färdig!
Bergslagsbanan V3.0 Under arbete!
Micke.L besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-03-17, 23:48   #23
Cyklisten
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2005
Inlägg: 31
Standard

Hur är det då med de skyddssektioner där man skall släppa gasen (de märkta med blå u-skylt)? Jag vet att detta inte är implementerat i spelet, men men. Man vill ju följa verkligheten i alla fall. Finns det något sätt att backa med H01? Jag måste vänja mig vid bromsen och det tar nog tid...
Cyklisten besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-03-17, 23:49   #24
Micke.L
Tidigare Traindriver94
 
Reg.datum: Aug 2007
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 508
Skicka ett meddelande via MSN till Micke.L
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Cyklisten Visa inlägg
Hur är det då med de skyddssektioner där man skall släppa gasen (de märkta med blå u-skylt)? Jag vet att detta inte är implementerat i spelet, men men. Man vill ju följa verkligheten i alla fall. Finns det något sätt att backa med H01? Jag måste vänja mig vid bromsen och det tar nog tid...
Backa kan man göra... Alla har det ju olika inställt, jag har backen med "b". men läs manualen där står det vilken knapp du backar med
__________________
Mina arbeten i Trainsimulator 2012:
Appleford - Slough Färdig
Bergslagsbanan V2.0 Färdig!
Bergslagsbanan V3.0 Under arbete!
Micke.L besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-03-18, 00:03   #25
Cyklisten
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2005
Inlägg: 31
Smile

Jag har Page Up/Page Down för reverser (fick själv ställa in "controll" då de tangenter som skulle vara fördefinierade enl. manualen var inte fördefinierade...), men det verkar inte fungera just för H01, skumt. Men som sagt, det är bara att prova sig fram så kommer man igång, jag hade inga problem med WOS1, men där var det lite enklare. Tack för dina svar!
Cyklisten besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-03-18, 00:05   #26
Micke.L
Tidigare Traindriver94
 
Reg.datum: Aug 2007
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 508
Skicka ett meddelande via MSN till Micke.L
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Cyklisten Visa inlägg
Jag har Page Up/Page Down för reverser (fick själv ställa in "controll" då de tangenter som skulle vara fördefinierade enl. manualen var inte fördefinierade...), men det verkar inte fungera just för H01, skumt. Men som sagt, det är bara att prova sig fram så kommer man igång, jag hade inga problem med WOS1, men där var det lite enklare. Tack för dina svar!
Ja, i Wos 1 var det lättare fast när man väl kommer igång här så är det jätteroligt att köra lite mer avancerat
__________________
Mina arbeten i Trainsimulator 2012:
Appleford - Slough Färdig
Bergslagsbanan V2.0 Färdig!
Bergslagsbanan V3.0 Under arbete!
Micke.L besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-03-19, 19:27   #27
Micke.L
Tidigare Traindriver94
 
Reg.datum: Aug 2007
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 508
Skicka ett meddelande via MSN till Micke.L
Standard

En liten jämförelse

http://www.berliner-untergrundbahn.de/ub-rsp-1.jpg
http://i291.photobucket.com/albums/l...iver94/rsp.jpg
__________________
Mina arbeten i Trainsimulator 2012:
Appleford - Slough Färdig
Bergslagsbanan V2.0 Färdig!
Bergslagsbanan V3.0 Under arbete!
Micke.L besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-03-20, 00:07   #28
Micke.L
Tidigare Traindriver94
 
Reg.datum: Aug 2007
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 508
Skicka ett meddelande via MSN till Micke.L
Standard Ang. Ekot...

Jag tog upp ekot på TML's forum och dom svarade att det skulle vara som ett ekoljud för att det ekar på stationerna. Det låter piss om man sitter i hytten men om man växlar till outside-view så låter det riktigt bra Tanken är nog att man ska lyssna på det utanför tåget
__________________
Mina arbeten i Trainsimulator 2012:
Appleford - Slough Färdig
Bergslagsbanan V2.0 Färdig!
Bergslagsbanan V3.0 Under arbete!
Micke.L besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-03-20, 03:42   #29
Cyklisten
Medlem
 
Reg.datum: Oct 2005
Inlägg: 31
Standard

Hur ska man hitta alla nödutgångar? Själv fick jag bara 16/25 trots att jag stannade vid alla blå lysrör Körde kanske för snabbt?
Men det är trevligt med missions, som kommer direkt med i spelet.
Cyklisten besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2009-03-20, 08:17   #30
Micke.L
Tidigare Traindriver94
 
Reg.datum: Aug 2007
Ort: Stockholm
Inlägg: 2 508
Skicka ett meddelande via MSN till Micke.L
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Cyklisten Visa inlägg
Hur ska man hitta alla nödutgångar? Själv fick jag bara 16/25 trots att jag stannade vid alla blå lysrör Körde kanske för snabbt?
Men det är trevligt med missions, som kommer direkt med i spelet.
Du måste ju gå ut ur tåget och fram till nödutgångsdörren och så ska du höra ett låsljud, sen kan du åka vidare
__________________
Mina arbeten i Trainsimulator 2012:
Appleford - Slough Färdig
Bergslagsbanan V2.0 Färdig!
Bergslagsbanan V3.0 Under arbete!
Micke.L besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 23:12.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009