Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Allmänt > Allmänt om tågsimulatorer

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2011-05-25, 14:16   #46
tågkillen85
Medlem
 
Reg.datum: Mar 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 53
Smile Äntligen!

Nu kan man ladda ner World of Subways på Aerosofts hemsida (endast nerladdning).

Tar tid, hela 2 GB ska ner i datorn! :P
__________________
//Tågkillen85
Är tunneltågförare på "1:an, 2:an och 3:an".
Har du frågor om mitt yrke? Fråga här: http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=29361
tågkillen85 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-05-25, 17:30   #47
hampus123
Medlem
 
Reg.datum: Mar 2011
Ort: sweden
Inlägg: 73
Skicka ett meddelande via Skype™ till hampus123
Standard

Kan man köpa den i nån affär t.ex. Elgiganten eller nåt?
hampus123 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-05-25, 17:32   #48
tågkillen85
Medlem
 
Reg.datum: Mar 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 53
Post

Vet faktiskt inte om de kommer att sälja den där.

Men annars kan du köpa boxen på Aerosofts hemsida och få den hemskickad.
Men de släpper boxarna om 1 till 2 veckor.
__________________
//Tågkillen85
Är tunneltågförare på "1:an, 2:an och 3:an".
Har du frågor om mitt yrke? Fråga här: http://www.e-buzz.se/forum/showthread.php?t=29361
tågkillen85 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-05-25, 22:53   #49
hampus123
Medlem
 
Reg.datum: Mar 2011
Ort: sweden
Inlägg: 73
Skicka ett meddelande via Skype™ till hampus123
Standard

Okej tack! hur gjorde du?
hampus123 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-06-25, 10:04   #50
Rc611
Medlem
 
Reg.datum: Feb 2009
Ort: Tyresö,Stockholm
Inlägg: 500
Post

Citat:
Ursprungligen postat av Micke.L Visa inlägg
Någon som är bra på datorer som vet om min dator fungerar bra med spelet? Vill gärna kunna köra på högsta inställningar..

Processor: AMD Athlon™ II X4 630 Processor (4 CPUs), ~2.8GHz
Graphic: RADEON HD 4890 1GB
Memory: 2048MB RAM (2046 ledigt)

Win7

Här är vad som krävs:

Windows XP/Vista/7
Processor (CPU): 2,0 GHz Core 2 Duo
RAM: ab 2048 MB RAM
Graphics Card: 256 MB Geforce 6000er or Radeon X 1000er
DirectX: 9.0c or better
Är detta rätt eller? På World of subways hemsida står det GeForce 9800 eller motsvarande ATI och jag har Geforce 8000-serien . Jag kan komma till menyn utan att det hackar och välja Briefing men sen så hackar det som f*n. Om det är någon som har GeForce 8000-serien eller tidigare så skriv gärna ett inlägg!
Rc611 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-08-01, 12:46   #51
GBSF
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2010
Ort: Söder, Stockholm, Sweden
Inlägg: 652
Skicka ett meddelande via MSN till GBSF
Standard

Jag använder en ganska rejält utdaterad ATI Radeon HD 4600 och jag har inte problem alls med spelet!
GBSF besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-08-01, 13:16   #52
mr_magnell
Medlem
 
Reg.datum: May 2004
Ort: , , Sweden.
Inlägg: 38
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rc611 Visa inlägg
Är detta rätt eller? På World of subways hemsida står det GeForce 9800 eller motsvarande ATI och jag har Geforce 8000-serien . Jag kan komma till menyn utan att det hackar och välja Briefing men sen så hackar det som f*n. Om det är någon som har GeForce 8000-serien eller tidigare så skriv gärna ett inlägg!
Jag hade en Geforce 8600GT och den håller INTE måttet, hackade väldigt mycket så jag tröttnade och uppgraderade till en GTS450 och nu flyter det fint. Jag vet att det finns bättre kort, men jag ville inte lägga ut för mycket på ett nytt grafikkort (ca: 1000kr på dustin).

GeForce 8000-serien är aldeles för gammal och klen helt enkelt...
mr_magnell besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-08-01, 19:58   #53
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 075
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rc611 Visa inlägg
Är detta rätt eller? På World of subways hemsida står det GeForce 9800 eller motsvarande ATI och jag har Geforce 8000-serien . Jag kan komma till menyn utan att det hackar och välja Briefing men sen så hackar det som f*n. Om det är någon som har GeForce 8000-serien eller tidigare så skriv gärna ett inlägg!
Du har för låg ramminne, uppgradera till 4Gb så hackar det mindre.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2011-08-02, 10:39   #54
Wasso
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2009
Inlägg: 584
Skicka ett meddelande via Skype™ till Wasso
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Du har för låg ramminne, uppgradera till 4Gb så hackar det mindre.
Mja, i detta fallet handlar det om ett grafikkort som inte håller måttet
__________________
Mvh Wasso
Wasso besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 06:02.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009