Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > Run8 > Allmänt om Run8

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2012-10-04, 20:59   #1
bönan
Veteran
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Fagersta
Inlägg: 5 536
Standard Har någon annan problem?

Tror att jag smäller av snart...

Installerar och allt verkar fungera till en början... Efter att jag installerar uppdateringarna är det DÖTT. Simmen fungerar men svarar inte på kommandon. Dessutom startar den inte längre i helskärm. I princip är allt jag kan göra att se tåget utifrån och kontrollera det med RailDrivern. Kan inte komma in i hytten eller nånting, och det går inte att komma åt några inställningar heller. Det påstås att Run8 ska fungera på XP och då ska det då fanemej göra det också!

Någon annan som har samma problem? Enligt Googlesökningar är jag ensam...
__________________
Mvh Björn

Tågklarerare, Fagersta Central, Nora, Smedjebacken och Mora
bönan besöker inte forumet just nu  
Svara med citat
Gammal 2012-10-04, 22:32   #2
jorgen3
Medlem
 
Reg.datum: Mar 2007
Ort: sundsvall
Inlägg: 441
Standard

Hej
Hade några problem i början som jag skriver här nere.
Men jag har Windows 7.
Sen måste du ha minst 2 gb minne för att den ska fungera.

-----------------------------------------------------------------
Ett litet tips ni som har problem att få igång simulatorn.
Kan bli att direkt när man startar så kraschar spelet.

Mitt problem var då i kontrollpanelen-användarkonton-
och ändra inställningar för user account control.

Jag hade ställt den i standardläge men den måste vara längst ned för att tågsimulatorn ska starta överhuvudtaget har jag märkt.
De skriver de även det i deras forum.
Det är väl för att Microsoft inte godkänt programmet i windows 7 antar jag.

PS testade pursche knep nedanför att högerklicka och köra som administratör i user account "standard" men det gick inte för mig då
inte för mig. Fick direkt krasch så jag ändrade tillbaka user account till längst ned igen Ds
jorgen3 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-10-05, 06:57   #3
bönan
Veteran
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Fagersta
Inlägg: 5 536
Standard

Har 3GB RAM. Inget av det du föreslår går att göra på XP eftersom funktionerna saknas i operativsystemet.
__________________
Mvh Björn

Tågklarerare, Fagersta Central, Nora, Smedjebacken och Mora
bönan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-10-06, 12:54   #4
espendylmodulatorn
Medlem
 
Reg.datum: Sep 2005
Ort: Nybro - Kalmar län
Inlägg: 91
Standard

Antar att du installerat XNA 3.1 om inte, gör det.. och även Ms DotNet 3.5


Läs mer om hjälp här, kan du inte läsa måste du logga in tror jag...

http://www.run8america.com/forum/viewforum.php?f=14

mvh
Håkan
espendylmodulatorn besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-10-14, 15:01   #5
Dson
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2002
Ort: Morgongåva, Uppland, Sweden
Inlägg: 2 734
Skicka ett meddelande via MSN till Dson
Standard

Har dina problem löst sig eller behöver du fortfarande hjälp med något?
__________________
På internet kommunicerar vi med tecken. Om du stavar och skriver som en idiot kommer du också att bli behandlad som en.
Dson besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-10-14, 16:06   #6
bönan
Veteran
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Fagersta
Inlägg: 5 536
Standard

Problemen kvarstår, det går att köra med version 1 men så snart jag installerar uppdateringarna skiter det sig.
__________________
Mvh Björn

Tågklarerare, Fagersta Central, Nora, Smedjebacken och Mora
bönan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-10-14, 18:55   #7
Dson
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2002
Ort: Morgongåva, Uppland, Sweden
Inlägg: 2 734
Skicka ett meddelande via MSN till Dson
Standard

Och med "skiter sig" menar du..?
__________________
På internet kommunicerar vi med tecken. Om du stavar och skriver som en idiot kommer du också att bli behandlad som en.
Dson besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-10-14, 19:59   #8
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 360
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av bönan Visa inlägg
Problemen kvarstår, det går att köra med version 1 men så snart jag installerar uppdateringarna skiter det sig.
Skippa spelet och ägna åt din ruttbygge istället.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-10-14, 20:31   #9
bönan
Veteran
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Fagersta
Inlägg: 5 536
Standard

Dson: Se inlägg nr 1.

Totte: Hehe, är nog lika bra det. Fast jag har betalt 270 kr för Run8 så jag vill gärna att det ska funka.
__________________
Mvh Björn

Tågklarerare, Fagersta Central, Nora, Smedjebacken och Mora
bönan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-10-14, 21:41   #10
Dson
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2002
Ort: Morgongåva, Uppland, Sweden
Inlägg: 2 734
Skicka ett meddelande via MSN till Dson
Standard

Okidoki. Har du kollat nånting på Run8America, deras forum?
__________________
På internet kommunicerar vi med tecken. Om du stavar och skriver som en idiot kommer du också att bli behandlad som en.
Dson besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-10-14, 21:51   #11
bönan
Veteran
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Fagersta
Inlägg: 5 536
Standard

Ja, men inte frågat. Ingen annan verkade ha samma problem. Hur som helst blir det snart ny dator för mig ändå och då skulle jag tro att problemet försvinner, eftersom jag nu kör XP som kanske inte fungerar så jättebra tillsammans med Run8...
__________________
Mvh Björn

Tågklarerare, Fagersta Central, Nora, Smedjebacken och Mora
bönan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-10-14, 22:30   #12
Dson
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2002
Ort: Morgongåva, Uppland, Sweden
Inlägg: 2 734
Skicka ett meddelande via MSN till Dson
Standard

Ptja, frågar man inte får man inga svar
__________________
På internet kommunicerar vi med tecken. Om du stavar och skriver som en idiot kommer du också att bli behandlad som en.
Dson besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-11-01, 03:27   #13
jkriste2
Medlem
 
Reg.datum: Aug 2002
Ort: ,Drammen , Norway.
Inlägg: 695
Standard

Hei
Jeg har ingen problemer med å kjøre Run8.
Men den er ganske ensforimig.
__________________
MVH Jan Kristensen
Har bygd Drammen-Kongsberg
Har bygd VBSR 1, 2, 3, 4 ruten
Klar til Stavanger og Gardermoen, VBSR 5 med hjep fra Bønan
Klar til Hamar, VBSR 6 av Bønan
Klar til Trondheim VBSR 7
Klar til Bergen VBSR8
jkriste2 besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-11-01, 03:30   #14
bönan
Veteran
 
Reg.datum: Jul 2008
Ort: Fagersta
Inlägg: 5 536
Standard

Fungerar bra på min nya Win7 64-bitars dator nu i alla fall. Håller med Jkriste, fruktansvärt enformigt att köra genom öknen! Dovre- eller Bergensbanen till Run8 kanske..?
__________________
Mvh Björn

Tågklarerare, Fagersta Central, Nora, Smedjebacken och Mora
bönan besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2012-11-01, 14:49   #15
Dson
Medlem
 
Reg.datum: Jul 2002
Ort: Morgongåva, Uppland, Sweden
Inlägg: 2 734
Skicka ett meddelande via MSN till Dson
Standard

Köper man Run8 vet man ju vad man köper, hoppas jag.

Lite grand som att köpa en liten svag miljödieselbil och sedan klaga på att den inte har några kraftiga fartresurser...

Visst kan det bli lite segt att köra mellan Barstow och Mojave om man har ett lätt och kort godståg, men att ta ett långt tåg över berget i Hogger Mode, kräver sina kunskaper och är långt från enformigt...
__________________
På internet kommunicerar vi med tecken. Om du stavar och skriver som en idiot kommer du också att bli behandlad som en.
Dson besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 16:36.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009