Svenska 3D-Tåg - Forum  
 

Om det här är ditt första besök, se till att gå till vår FAQ (finns även länk till FAQ i navigeringsmenyn ovan). Du kan behöva att registrera dig innan du kan posta (finns även en länk till registrering i navigeringsmenyn ovan). För att titta på inlägg, välj det forum som du vill besöka från de som är listade nedan.

Gå tillbaka   Svenska 3D-Tåg - Forum > DTG - Train Simulator 2013 - 2017 > Landskapsdesign - DTG - Train Simulator 2015

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2020-06-01, 18:41   #706
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 358
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Turbon94TÅG Visa inlägg
Okej, jeg har trolig alle modsene nmå så kan se :-)

Edit: finnes det en mod for Hectorrail sine RC-lok? får den opp som lok, men den funker ikke :-?
Hej!
Bra att du fick igång Bergensbanen.
Rc-lok, har du köpt Rc-grundlok av Community-ware/modell-shop? Hectorrail Rc kräver den.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-06-03, 12:49   #707
Turbon94TÅG
Medlem
 
Reg.datum: Mar 2020
Ort: Midt uti Ødemarka men samtidig i byen :P
Inlägg: 61
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Hej!
Bra att du fick igång Bergensbanen.
Rc-lok, har du köpt Rc-grundlok av Community-ware/modell-shop? Hectorrail Rc kräver den.
Jepp, den har jeg kjøpt

Har ikke testet banen ennå da :P men får gjøre det i dag
Turbon94TÅG besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-06-04, 02:49   #708
Traingoal
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Feb 2003
Ort: ,Ängelholm , Sweden.
Inlägg: 502
Post

Hej Totte.
Varmt tack för uppdateringen.
Har gjort en ny installation av dina rutter.

Har en DVD skiva med allt som behövs till dina rutter.

Jag Rekommderar att andra också gör det.

Må kraften vara med dig Totte.

Mvh. bengt
Traingoal besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-06-04, 10:38   #709
Turbon94TÅG
Medlem
 
Reg.datum: Mar 2020
Ort: Midt uti Ødemarka men samtidig i byen :P
Inlägg: 61
Question

Hmmm rart... Når jeg prøver å åpne Bergensbanen henger det seg opp og vil ikke laste mer Etterhvert

Senast redigerad av Turbon94TÅG den 2020-06-04 klockan 10:40.
Turbon94TÅG besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-06-04, 11:41   #710
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 358
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Turbon94TÅG Visa inlägg
Hmmm rart... Når jeg prøver å åpne Bergensbanen henger det seg opp og vil ikke laste mer Etterhvert
Har du installerat "Bergensbanen_Assets"?
Startar du spelet med RailWorks32bit eller RailWorks64bit?

Senast redigerad av Totte den 2020-06-04 klockan 12:26.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-06-04, 21:28   #711
Turbon94TÅG
Medlem
 
Reg.datum: Mar 2020
Ort: Midt uti Ødemarka men samtidig i byen :P
Inlägg: 61
Post

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Har du installerat "Bergensbanen_Assets"?
Startar du spelet med RailWorks32bit eller RailWorks64bit?
Spiller på 64-bit
Turbon94TÅG besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-06-04, 21:36   #712
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 358
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Turbon94TÅG Visa inlägg
Spiller på 64-bit
64bit klarar inte Bergensbanen. Testa med 33bit.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-06-04, 21:45   #713
Turbon94TÅG
Medlem
 
Reg.datum: Mar 2020
Ort: Midt uti Ødemarka men samtidig i byen :P
Inlägg: 61
Thumbs up

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
64bit klarar inte Bergensbanen. Testa med 33bit.
Startet med 32 nå👍🏻 Funker fint å laste inn men blir bare svart
Turbon94TÅG besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-06-05, 00:24   #714
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 358
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Turbon94TÅG Visa inlägg
Startet med 32 nå👍🏻 Funker fint å laste inn men blir bare svart
Varför det blir svart, beror på att du saknar vissa Assets.
Har du installerat "Bergensbanen_Assets" (4Gb)? Jag frågade dig om det tidigare.
Två saker från Steam: European Loco & Assets Pack och US Loco & Assets Pack,
är de installerade i din dator?
Hoppas det löser sig.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-06-05, 11:45   #715
Turbon94TÅG
Medlem
 
Reg.datum: Mar 2020
Ort: Midt uti Ødemarka men samtidig i byen :P
Inlägg: 61
Cool

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Varför det blir svart, beror på att du saknar vissa Assets.
Har du installerat "Bergensbanen_Assets" (4Gb)? Jag frågade dig om det tidigare.
Två saker från Steam: European Loco & Assets Pack och US Loco & Assets Pack,
är de installerade i din dator?
Hoppas det löser sig.
Installerte på nytt, gikk bra da, savner noen assets som ett par skinner, men det er vel fra Donner Pass? ;P og kjøreledning går fint å kjøre på og skifte Uten kjøreledning og skinner noen steder , Jeg liker skifting forresten

Senast redigerad av Turbon94TÅG den 2020-06-05 klockan 11:49.
Turbon94TÅG besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-06-05, 13:24   #716
Totte
Hedersmedlem
 
Reg.datum: Mar 2002
Ort: Trollhättan
Inlägg: 9 358
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Turbon94TÅG Visa inlägg
Installerte på nytt, gikk bra da, savner noen assets som ett par skinner, men det er vel fra Donner Pass? ;P og kjøreledning går fint å kjøre på og skifte Uten kjøreledning og skinner noen steder , Jeg liker skifting forresten
Bra! Skenorna är från Altenburg to Wildau rutten. Vad menar du P och lanyard?
Kan du visa bild?

Senast redigerad av Totte den 2020-06-05 klockan 13:29.
Totte besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-06-05, 13:25   #717
Turbon94TÅG
Medlem
 
Reg.datum: Mar 2020
Ort: Midt uti Ødemarka men samtidig i byen :P
Inlägg: 61
Smile

Citat:
Ursprungligen postat av Totte Visa inlägg
Bra! Skenorna är från Altenburg to Wildau rutten.
Da må jeg kanskje prøve å installere begge på nytt etterhvert😄
Turbon94TÅG besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-06-05, 14:26   #718
TraindriverS
Medlem
 
Reg.datum: Nov 2011
Ort: Norway
Inlägg: 334
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Turbon94TÅG Visa inlägg
Da må jeg kanskje prøve å installere begge på nytt etterhvert😄
Hei. Jeg hadde også sjekket om Scenery Density i innstillinger er satt på 10 av 10. Det kan hende objekter forsvinner om den ikke er satt på fullt.
TraindriverS besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-06-05, 16:18   #719
Turbon94TÅG
Medlem
 
Reg.datum: Mar 2020
Ort: Midt uti Ødemarka men samtidig i byen :P
Inlägg: 61
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av TraindriverS Visa inlägg
Hei. Jeg hadde også sjekket om Scenery Density i innstillinger er satt på 10 av 10. Det kan hende objekter forsvinner om den ikke er satt på fullt.
Da skjekker jeg det :P, har ikke så kraftig laptop men den kjører TS ganske bra😄
Turbon94TÅG besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Gammal 2020-06-06, 13:59   #720
Turbon94TÅG
Medlem
 
Reg.datum: Mar 2020
Ort: Midt uti Ødemarka men samtidig i byen :P
Inlägg: 61
Question Kjøreledning...

hvilken rute er kjøreledningen fra?
Turbon94TÅG besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svara

Taggar
rw-rutter

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 03:57.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
© Svenska 3D-Tåg 2001-2009